En helg med lite kärlek, frisk luft och fysisk ansträning..

I fredags åkte jag till Karlskrona. Stannade till hos min kära vän Angelica Gustavsson. Alltid jävla trevligt när vi drabbar samman om man säger så. Lite cola och häng i köket med en av värdelns största katter, Ludde. Men han är söt ändå.. Sedan bar det av mot Karlskrona och Andreas, lite tacos och A-team avslutade kvällen. Var dödstrött! På lördagen åkte vi upp till Emmaboda igen för en helg i skogen. När vi kom upp så stack (läs smet) Andreas ut och fiskade när vi andra vandrade ut i skogen för ett pass skogsarbete. Ett pass blev två, avskillda med lite korvgrillning, och helt plötsligt var klockan fyra och vi hade vart ute i sex timmar i skogen. Både kropp och själ var helt förstörda efteråt och man var verkligen trött. Ni vet så där skönt trött, då man vet att man gjort något bra. Middagen innehöll en förrätts macka och sedan schnitzel med pommes och bea. Den satt verkligen där den skulle. Långt långt långt ner i magen som en stor klump. I dag drog min fantastiska pojkvän upp mig vid 9 (trodde vi) för att äta frukost. När vi satt oss kom mamma ner och frågade om vi visste vad klockan var och sa att klockan var egentligen 8 eftersom det nu var vintertid. Nämnas bör att Andreas försökte få upp mig redan vid 8 eller ja klockan 7 enligt den nya vintertiden. Om han hade lyckats med det så hade jag inte varit så vänlig när jag fått reda på vad klockan egentligen var. I vilket fall så blev det ett pass på två timmar i skogen med pappa och sedan lite fika och sen käk för att sedan åka vidare till en två timmars träning. Den gick väl ärligt talat sådär. Kände av knät lite väl mycket men det var väl för att jag tyckte att jag kunde satsa mer idag än förra gången. Är tyvärr lite väl korkad för att veta mitt eget bästa om man säger så. Jo förresten, var äldst idag. Inte ens Sara K var med som är typ 4 månader äldre. Så ja jag var gammeltanten idag STABILT! Nåväl det kan man väl ta. I morgon är min näst sita måndag på jobbet. Känns helt okej faktiskt. Det är bara ett nytt steg i mitt liv.


Nu ska jag ner och titta lite till på tv innan det blir sängen.
Sov så sött alla..


Puss

Im moooving up...

Hej och hallå

Välkommen då till min nya blogg. Jag var så fruktansvärt trött (läs mobbad) på mitt gamla bloggnamn så nu har jag skapat en ny. Big No No helt enkelt.. Tja vi kör väl på som vanligt helt enkelt och pratar om mitt tragiska liv. ;)

Nu är det 15 dagar kvar på jobbet. Blev uppsagd pga arbetsbrist och det är faktiskt ganska skönt. Pluggar ju samtidigt så jag känner att det borde vara fokuset i mitt liv just nu, plus att bli bra i knät då. Så så ser det ut, läser just nu Små Företagande A och Företags Ekonomi B på komvux, klarar jag dessa kurser så är jag klar med gymnasiet och kan äntligen söka till högskola. Vad jag vill läsa har jag inte den ringaste aning om men det löser sig. Känner ändå att mitt liv är på vändning nu så ja jag ser ljuset i tunneln.

Fick förresten hem mina nya skor idag. GRRRRRRRREAT (som tigern på frosties paketet skulle sagt), här kommer bilderna från bonprix.se, har bara kassa bilder när jag har dem på mig. Men det kanske kan fixas om så önskas.

Lite högre klack men vad gör det?
Lite lägre vardagssko..Ja vad säger ni? Godkännda? I think so... Rätt storlek också. Fantastiskt!

Tränade förresten i söndags, gick bra som fan. Var ju seg och kroppen frågade vad i helvete vad jag höll på med och fötterna var inte med för fem öre, men till slut fattade dem och det rullade på som vanligt. Knät small till och gjorde fruktansvärt ont men gick över efter en 20 min vila sen var det bara på att igen. Kan ju inte maxa eller skjuta än men det kommer. Måste träna mucklerna (ja jag är medveten om att det är felstavat, men jag skojjade till det lite OKEJ??) runt knät lite bara så kommer det nog snart med.

Tja, det var väl det då. Eller???
Ja det var det.


Puss

RSS 2.0