En långsam men skön dag..

Ja, söndagen gick jävla långsamt. Gick upp vid halv 9 för att käka frukost med papi innan han åkte till Tyskland igen. Stackarn, det sliter verkligen på honom. Men vad gör man inte? Han måste ju, det är ju ett jobb helt enkelt.

När han hade åkt så bytte vi däcken på Robbans bil. Det var ett fantastiskt väder idag. Solen värmde som om det vore sommar och när den gick i moln kände man höstbrisen smeka ens kind. Underbart helt enkelt. Så att ta av sig tröjan varvades med att ta på sig den igen. Vi klippte lite gräs och räfsade lite, ja, allmänt skön dag i trädgården helt enkelt. Men ja, jag ska inte ljuga, några timmar blev det i sängen och en säsong Numbers med lillen vid fötterna. En skön dag som sagt :)

Blir tydligen ingen b-lags match i morgon utan får spela den på torsdag istället. Hade ju velat spela båda ju. Träning tisdag och häng med Agge på onsdag. Ska klämma in en biodejt med Petra också. Gud vad jag kommer sakna den pluttan när hon flyttar hem till Jönköping igen. Nåväl, vad göra vad göra? Får väl åka dit och hälsa på istället..

Ja nä, nu hoppar jag in i duschen.



All yours
Erika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0