Burn..

Vet ni vad? Fröken har finally done it...


Nya skor, vattenflaska och gymkort från Nordic

Igår var jag och Erica på ett easylinepass och idag ett bodybalancepass. Sjukt skönt att vara igång. Hann även att prata med Calle idag och bokade ett möte med honom med mätning och introduktion på gymmet. Haha, sjukt att det är Calle som ska hjälpa oss. För er som inte vet, han är en kille hemmifrån Kolis och ja, våra pappor känner varrandra mycket väl. Ja, världen är liten. Hade hellre haft Pelle då han är sjukt go, men vi ska nog klara oss med Calle, eller vad säger du Erica? ;)

 

Ja, just det. Det har ju vart jul också. Inte mycket att nämna egentligen. En fantastisk helg med familj och vänner. Fick endel filmer och en skål från Kosta Boda. En t-shirt samt en värmeställsunderdel. För MÄN! Tack mamma. Min brors kommentar var
"skönt syrran, lite extra plats för dig. Och känner du för det så kan du ju stoppa en strumpa där i." Tack älskade bror, du vet verkligen hur man lyfter fram det bästa ur en julklapp.


En dvdbox med Just Like Heaven, How to Lose a guy in 10 days och Elizabethtown. En box med klassikerna Kingdom of Heaven, Master and Commander och Breavheart. Samt en shopaholics bekännelser.Helgens kläder var nedanstående. Titta och njut mina vänner ;)

 

För övrigt så ja, jobb. Efter nyår så ska jag försöka mig på att vara på vägarna lite igen. Lite Helsingborg och ja, kanske till och med lite Nyköping? Får helt enkelt försöka styra upp några helger efter nyår.

 

Men först är det ju fan Nyår. Va fan ska man göra??? Planen var väl middag och sen The Sign?! Vi får se helt enkelt!

 

Nähä. Nu ska jag fan sluta skriva blev fruktansvärt långt med tanke på alla bilder!

 

All yours
Erika


All I want for Christmas..

Is you...

Och jag hoppas att jag får en julklapp i morgon :)

Var bara tvungen att ta med denna, är så fruktansvärt söt. Skulle lätt kunnat vart jag..All yours and Merry Christmas my loved ones
Erika

Do you have what it takes...?

Då var det sista helgen innan jul.
Fredagen innebar jobb. Fick även besök i butiken så vi smet iväg på en liten fika. Mycket mycket trevligt. Tack Martina, Rasim och Khalid för sällskapet! Lite tagen på sängen men glatt överraskad!

Lördagen var ledig och eftermiddagen spenderades på stan i tron om att paket skulle införskaffas men icke sa nicke. Inget sug efter att köpa klappar. Så vi åkte hem till Agge med en tallrik i näven och lite gott införskaffat för kvällen. Tyvärr var jag väl lagom rolig, chattade ju med fjanten Winell samtidigt, ja vadå? Han behövde ju sällskap, Fanny jobbade ju!! I vilket fall, osocial! Men det är ju det som är sjukt skönt med den damen. Man behöver inte vara social. Man kan bara sitta och inte säga något på flera timmar om man inte känner för det. I love it!

Idag söndag har det vart jobb på schemat. Som vanligt en helt jävla galen dag i butiken!! Hann även in en runda på kontoret. Busy busy girl... När jag kom hem så levererades det en pizza från Viktoria. En halv Hawaii blev min middag. Fy fan vad den satt bra ska jag säga er gott folk! Med vitlökssås... MUMS! (men börjar nog fan bli hungrig nu! :( hua... )

I morgon var det tanken att man skulle vart ledig och åkt ner till Sofie. Men då det vankas leverans på diverse håll och lite sjukdomar så kommer jag att infinna mig i den andra butiken på Giraffen mellan 12-19.30 i morgon. Ska bli sjukt kul att jobba med de andra galningarna som man inte brukar se allt för mycket av tyvärr.

Ja det är ju så veckan kommer att se ut helt enkelt. JOBB! Klagar inte. Definitivt inte!!Ja så ser den ut i all sin prakt!

Slänger nog in kontoret innan jobbet på fredag också. Sen är det ju två dagars ledighet då det är jul. Snön har ju börjat komma här nere/uppe. Vilket jag faktiskt inte tycker om. Jag är antivinter detta år. Sjukt mycket antivinter!

Längtar tillbaka till sommaren och allt vad den gav! Värme! Vänner! Resor! Åååh längtar tillbaka något sjukt! Gör inte du det? Om hur vi satt i min bil mer än vi var hemma den där helgen?


Nästa gång ni hör från mig är det nog ta mig fan jul! Vem vet?!

Ja just det. Ny header. Tycks?All yours
Erika

Such a good day for bad weather..

I dag var jag ledig. Sååå skönt. Skulle åkt till kontoret då jag ligger efter en hel del där. Men tog beslutet att Nej nu får det fan va! Jag får åka dit några timmar innan jag börjar i butiken i morgon.

Så helt enkelt har jag gjort så lite som möjligt idag. Borde ha tvättat. Borde ha städat. Borde (enligt mamma) bytt till mina röda sammetsgardiner i rummet. Borde ha gått en runda. Borde ha gjort en massa men valde att ligga kvar i sängen och titta på film. Det behövde min kropp och själ.

Något som min kropp och själ också behövde var helt klart träning. I kväll var det fotboll som stod på schemat samt målet. Släppte helt klart in några simpla mål men fan, var en sån dag helt enkelt. Gjorde trots det en hel del bra saker kan jag tycka. Den 6e januari är det ju cup så då får vi se vad fröken kan bidra med.

För övrigt sägs det att det snart är jul. Ja tio dagar kvar va? Vart är min julkänsla? Men det kommer väl på julafton kanske? Vad vet jag? Ska bli trevligt att ha familjen samlad och få lite klappar. Men jag burkar ju alltid att ha mitt vanliga julhumör på julafton. Och ni som inte känner mig så väl eller kanske helt enkelt inte vet hur jag är på julafton så tänker jag berätta hur det är. Jag är fruktansvärt sur och stingslig. Varför vet jag inte. Eller kanske?! Jag är väldigt bestämd, kan man kalla det så? Till exempel, när jag kommer hem och har verkligen verkligen längtat efter en viss maträtt och inser att det inte blir denna. Eller som en gång när vi hade någon köttbit med pommes och jag var så jävla inställd på att det skulle vara gräddsås men det blev något annat, typ kall bea eller nåt. Jag blev så fruktansvärt besviken och förbannad. "Hej jag heter Erika och är fem år gammal" Nej men ni vet väl själva hur det är när ni har förväntat er något och ni inte får det?

Ja jag tror faktiskt att det är det som förstör min jul. Att jag antingen går och väntar på att jag ska få något som jag vill ha men inte får det. Eller så är det för att jag inte vill vara förväntansfull och inte vill bli besviken. Ja min familj har det inte lätt dom. Men det kommer nog bli bättre med åren kanske. Kanske när/om man får en egen familj så man får allt som man vill. Man kan göra vad man vill. Man kan skapa egna traditioner och så vidare. En tradition som vi har här hemma är att vi går upp klockan 7.00 och fikar. Va fan egentligen??!! Men det var så att när vi var små så kom mammas sida av släkten hem till oss klockan 7 och så fikade vi hela förmiddagen med dem för att sedan åka till farmor och farfar för att fira resten av julen där och få våra julklappar.

Ja jag är helt enkelt en underlig figur. Fast det bryr jag mig inte om. Och det tror jag inte att mina vänner heller gör. Det kanske är därför de gillar mig? För att jag inte är som alla andra?!

Som sagt i morgon är det jobb samt fredag och söndag. Det vankas personalsamtal med chifen Stina om framtiden så det ska bli intressant att se vad hon har för planer med mig. Om man får vara kvar eller ej. Så i morgon eller fredag är det dags.

På lördag är jag ledig och vette fan vad jag ska göra. Funderar på att fixa de sista julklapparna då det ja, egentligen är den sista dagen jag kan göra det. Sen jobbar jag ju resten av dagarna, förutom på måndagen men då är det Sofie för hela slanten! Sen sägs det att herrarna lirar också på lördagen så kanske det blir att titta på dem om det är bra väder. Äh, det löser sig. Right?


All yours
Erika

Me and the Highway..

Do you remember our conversations
Hours of setting our minds at ease
God forbid someone else comes around
Before I’m back in the city
There was a time when on lazy Sundays
I didn’t mind being on my own
Now I have trouble remembering when
I ever felt so alone

If I could get in a car and
Know I was closing in by the mile
Me and the highway
Then falling asleep in your arms tonight

All my days I’ve been running away
I’ve been all about tomorrows
Here I go falling head over heels
In a dream of yesterday
I’m high and dry
Barely getting by
I’m so tired of always waiting
I miss the silliest things
I miss the silliest things when you’re far away
You’re too far away

I’ve got a feeling it might be the
Once-in-a-lifetime-no-hesitation-
Regrets-for-better-or-worse kind
No way around it
I’ve got everything to lose
So stay where you are
‘Cause I’m coming for you
All yours
Erika

Whatever happens, I'm still me..

Pratade med min kära vän Johan Winell idag. Han klagade över att han snart är 30 och att han börjar bli gammal. Jag sa att jag gärna vore nära 30, bara för att se vad som väntar en. Jag är nu 24 år gammal och vill bara bli äldre. Jag vill se vad som väntar mig. Jag sa att jag gärna vill få en liten sneak peak och se hur mitt liv ser ut om säg tio år. Var är jag i mitt liv när jag är 34? Är jag gift? Har jag barn? Har jag ett jobb som jag älskar? Eller är jag fortfarande singel och väntar på den rätta? Kanske skild? Bor på Island (vad jag nu skulle göra där är en gåta för mig)? Men, ja du förstår vad jag menar. Skulle inte du vilja kika in i framtiden? Se om du fick den där killen/tjejen du trånat efter ett bra tag? Eller om det kommer en människa som förändrar ditt liv totalt?

Summa summarum, jag är inte rädd för att bli gammal.

Jag skulle definitivt inte klaga om jag fick en liten sneak peak. Johan däremot kom med argumentet, tänk om du ser något som du inte vill se? Tänk om du blir missnöjd?

Ja, och? Då vet du ju att du har 10 år på dig att ändra det.

Senast jag var nere i Helsingborg satt jag och lekte med Johannas eightball. Jag ställde en fråga. Tre gånger. Skakade den väl varje gång. Och fick samma svar på frågan. "Yes, In due time". Men när är det då? Om en dag? Om en vecka? Månad? År? Flera år? Jag känner att jag så gärna vill ha något litet som visar.
Men det är väl för mycket att begära. Så jag fortsätter väl i nuet i stället.

I morgon är jag ledig, vilket är skönt. Så i morgon är det Me-time. Lite shopping var planen. Det läker alla små hål i hjärnan som jag gärna fyller med en massa funderingar. Onödiga sådana. Helt enkelt lite terapishopping, kan bli farligt haha..
Sen blir det en fika, troligtvis (om hon kan svara på mitt mess), Jessan.

Nä nu väntar väl sängen tror jag. Måste ju vara pigg och fräsh i morgon. Är det någon som har lust att ses eller göra mig sällskap på min lilla shoppingrunda så får ni gärna höra av er.


Marit Larsen - Keeper of the keys

Marit Larsen är mitt sällskap om kvällarna. Vilken fantastisk röst...All yours
Erika

I want a ticket to anywhere..

God afton älskade vänner...

Ja, igår var det ju då dags för bowling med laget. Men först tacobuffé. Den uppfyllde väl förväntningen men inte mer än så. Bowlingen gick självklart über bra. Drygt 250 på två omgångar så ja jag är nöjd! När vi hade bowlat klart så stack de flesta men vi var några som satt kvar och umgicks, mycket trevligt må jag säga. Vi fick även sällskap av ett annat bowlinggäng vilket uppskattades från båda sidor. Stackare, de var såå kassa, kan ju bero på alkoholhalten de hade i kroppen. Haha… Och självklart så satt jag och kaxade mig över att jag hade spelat så bra innan så fick gå upp och spela åt en av dem. Självklart satte jag första i rännan och sedan lyckades jag få ner en. Inte alls pinsamt!

Efter det var det att styra bilen hemåt då det vankades jobb på söndagen. Hittade för övrigt en ny andra tränare men kommentaren från Mia och Sara var helt enkelt "vi behöver en tjock skallig gubbe, inte en snygg ung sak" haha... Va fan liksom..

Självklart sov jag som en stock. När jag skulle ta mig in genom porten till jobbet så kom jag inte in. Vadå en aning panik? Provade tusentals gånger (läs kanske fem gånger) och blev till slut frustrerad så jag ringde Stina, aka ers höghet, och frågade om de hade bytt kod. Men när jag väl hade henne i luren så lyckades jag ju så klart. WTF säger jag bara. Dagen på jobbet var lugn som fan, eller klart det var en massa folk, men det var inte kaotiskt. En sak som är säker är att tjejerna får jävla kul i morgon när de kommer dit, allt är typ slut och det behövs byggas om så jävla mycket! Sen kommer ju leveransen nästa fredag så på onsdag ska vi börja förbereda för den så det känns onödigt att bygga om redan i morgon men vi måste ju.

Veckan för övrigt innebär självklart jobb. Tisdag är jag ledig så då är en eftermiddag med Jessan inbokad. Planen var väl att försöka få hjälp med julklapparna tror jag för det kommer inte bli mindre jobb i butiken nu när det börjar närma sig. Samt att jag ska köpa en massa grejer till mig :D Ett måste, behöver nya skor och nya jeans! I morgon väntar vi spänt på ett telefonsamtal, onsdag träning och torsdag är det bio med Caroline. Ja och på fredag kommer bror och Johanna hit och är här till på söndag. Söndag är det julbord med tjejerna. Ja veckan är bokad!


Nä men vi säger väl så? Är helt körd i huvudet nu så tror jag sätter igång en av de vinster jag och Sara kammade hem på årsfesten. Wallander - Innan frosten...


All yours
Erika


We are..

Då var det fredag igen. Och ja det är december mina vänner. Vad hände där? Snart ett år sen som jag, Agge, Johanna och Ricke var i London. Underbara London.

Veckan har faktiskt gått fortare än vad jag hade trott att den skulle. Helt plötsligt var det fredag igen och ännu en vecka lider mot sitt slut. En fantastisk vecka med mycket jobb. Nästa vecka kommer att se ungefär likadan ut. I morgon är det bowling med tjejerna i laget och sedan får vi väl se vad aftonen bjuder på, något jag vet i alla fall är att jag ska infinna mig på jobbet vid 11 på söndagen.

När jag gick hem från jobbet idag, eller gick till bilen. Så funderade jag lite. Vilken dag denna månad skulle jag vilja uppleva igen? Om jag fick välja en dag. Vilken skulle det vara? Jävla svårt om jag ska vara ärlig. Men det måste nog helt klart vart en sommar dag.

 

Någon av mina och Chattas resor. Ja, det får det nog vara. Vi hade fruktansvärt kul hon och jag. Min älskade kusin.. Jag tror faktiskt att mina närmaste vänner vet mer eller mindre exakt vilken dag jag skulle välja. Ja, jag vet exakt vilken dag jag skulle välja om jag fick välja en. Jag skulle inte ändra på en enda sekund. Så bra var den dagen.

 

Nähä nu ska jag nog hoppa i säng. Ny dag i morgon och ja, jag är ledig. Första dagen på typ tio dagar. Sen är det på att på söndag igen, men jag klagar inte. Jag älskar ju det jag håller på med just nu. Förresten fick jag respons från revisorn som vi har på kontoret. Han var ruskigt nöjd med mig. Sånt är ju alltid kul att höra och det gör ju att man växer lite.

 

Nä, säng. I morgon ska jag äga på bowlingen.

 

 

All yours
Erika


RSS 2.0