Just give it some time..

Har du någonsin känt att du bara vill gråta? Bara tömma tårkanalerna och lipa sönder dig. Behöver inte ha någon anledning och så utan bara släppa på trycket? Ja jag kan känna så nu faktiskt.

Tänk er, sätta igång en jävla snyft film och bara lipa. Lipa. Lipa. Och åter lipa. Det hade vart gott. Igår, eller ja allmänt nu när jag är sjuk så fixar jag ingen kritik ej heller att någon är snäll mot mig. Jag vet att det låter fjantigt, men som igår. Pappa frågade om jag hade feber och om jag mådde dåligt. Jag började storlipa. Ja mina vänner. Erika är en mjukis. Men det visste ni ju redan. Jag käkar inte bebisar till frukost som Lukas så fint uttryckte det. Bara om det behövs ;) haha...

Missade för övrigt en match som hette duga igår. Det gillar jag inte. Amandas kommentar säger nog det mesta "rika, du hade blivit polisanmäld för barnmisshandel om du var med idag" Haha skönt att mina älskade kamrater tror på mig. Jag har paxat en plats när vi möter dem hemma i höst. Måste ju få lite action!

Ja för övrigt så verkar det inte bli nån vistelse från Jönköping. Utan vill vi nåt får vi nog ta och åka upp dit. Pallar man? Men har ju faktiskt tagit ledigt bara för att de skulle komma hit, så då får man väl åka dit? Vi får se helt enkelt. Långt dit ändå.

Och att jag missar premiären i morgon ska vi inte ens tala om. Jag är sjukt bitter och jag ska ge den där saken en rejäl omgång om jag träffar honom igen. Han smittade mig med denna jävla förkylning. Och vet ni vad det bästa är? Jag vet att han har vart förkyld en månad! Vilket innebär säkerligen två månader för mig och mitt kassa immunförsvar! Jag pallar inte det!


Nä ni. Nu sätter vi igång nån film. Och nej jag har inte en enda lipar film på datorn så jag vet inte vad jag ska göra. Men det löser sig. Kanske läser min bok klart också? En sak vet jag och det är att jag ska fortsätta messa lite med Bobin tror jag sen så ska jag natta mig, men vet ni? Jag är hungrig igen. Oväntat? Nä. Haha...

Åh, ja just det. Grattis min finaste mamma på 50 årsdagen. Du är den bästa av de bästa och det vet du.

God natt.All yours
Erika


Lights will guide you home..

Här ligger jag i en lägenhet som börjar kännas mer och mer min. Har börjat se hur jag nu vill ha det och ja, jag tror nog allt att det kan bli bra tillslut. Ett soffbord, en tvbänk, två bokhyllor samt ett skoställ skall införskaffas inom kort. Tänkte även en matta eller två. Ja det kan nog bli bra ska vi se. Micke som jag hyr lägenheten av kommer nu att flytta i Västerås, önskar honom all lycka och hoppas att han lyckas där uppe!

Ja jag är sjuker, efter en helg med fotboll, fest och jobb. Kylde ner mig totalt på lördagen och att ens vän som sov över var dunderförkyld var ju inte det bästa som hänt. Så nu är det jag som är dunderförkyld istället! Har var hemma från jobbet idag och ska vara det i morgon också. Hatar att vara hemma, man blir så slö men det finns ju inget annat man kan göra för man vill ju inte smitta kollegorna samt att man orkar ju ta mig fan INGENTING. Tyckte att Martin kunde ha kommit över och hjälpt mig med skärmskyddet som jag köpte igår men icke sa nicke. Han var för feg helt enkelt. Hade ett litet besök av Agge men det var en minut eller två. Blä. Hatar vara sjuk.


Huskur?
Festen var för övrigt hyfsat lyckad. Var lagom på humör men ja, vi gjorde så gott vi kunde helt enkelt. Har dock inga bilder därifrån men förhoppningsvis så kommer det några med tiden. Anna hade ju sin systemkamera med sig så hon skulle maila över några.Om jag skulle kunna se till att bli frisk nu då? Mycket som man ska se fram emot just nu!

  • På lördag fyller min älskade mor 50 år ung.
  • Nästa helg kommer Sofie hem från England.
  • Helgen därpå, den 12e-13e, kommer troligtvis snygg Petra hit med Filip och Victor i släptåg.
  • Den 2a juni är det fest med alla butiker inom TGR/Tiger, ja även de butikerna utomlands.
  • Den 8e juni är det Giraffenfest, alla butiker på giraffen är bjudna på sommarfest.

Och blandat med detta kommer ju fotboll och galna upptåg på hemmaplan att infinna sig.Det går bra nu!All yours
Erika

Just one of those days..

Ligger nu här i sängen och tänkte försöka sova alldeles strax. (varför vill man lägga in ett t efter strax?)

Dagen har vart lugn. Knallade in på kontoret vid halv tio haket och gick väl vid ett. Pappa kom in på mitt kontor och tittade på mig och frågade mig med ett leende "Erika är du sliten?".
Jag log lätt tillbaka och svarade "ah, lite grann kanske."
Han svarade bara "ja, när man är ledig så kommer det ifatt tyvärr."

Så ja, jag gick hem, fastnade i soffan och ja jag somnade också. Gick jag och sov i sängen också eller var det igår? Fast vet ni? Jag hade ändå lite energi att röja i lägenheten. Vart den kom ifrån är en sjukt bra fråga.

Nu ikväll har Agge vart här och vi har snackat en massa skit samt sett på film. Två påsar popcorn och en flaska cola gick ju helt klart ner på de tre timmarna hon var här. Efter att jag hade kört hem henne och kom till första rondellen efter blomsterlandet, ni vet, där man kan svänga ner på E22 och köra norrut. För en kort sekund så sa mitt hjärta "åk!" men mitt förnuft sa "åk hem". Bilen tig därför vänster i nästa rondell istället för höger i den första.

Efter att fröken hade lämnat mig så blev det jävligt tomt. Var sugen att dra iväg ett sms ut i natten men ångrade mig. För vid närmare eftertanke, orkade jag nog ändå inget sällskap. Det var inte rätt sällskap i alla fall. För de närmsta vet vilket sällskap som skulle göra mig glad. Det norr ifrån.


Ja, i morgon är det jobb och trav som gäller. Ska ändå bli hyffsat kul kan jag tycka, har perfekt sällskap. Sara och Emelie.

Lördag börjar vi dagen med ett pass med laget men dessförinnan lite frukost så klart, hoppas Mia har köpt nåt gott. Efter passet blir det 3 timmar jobb och sen tillbaka för att se herrarnas premiär mot Madesjö. Sen ett litet fyspass innan festen med herrarna. Får väl bli hyffsat lugnt då jag ska trycka 5 timmar på jobbet på söndagen och tjejerna har match. Söndagskvällen är planerad med Moa som har vart iväg i London. Saknat den tösen.

Ah, nä. God natt vänner...


All yours
Erika
I wanna feel how it feels..

Satt och kikade igenom lite bilder nu ikväll. Hittade denna från förra året, mars någon gång. Månad tre. Ja jag var inte mycket att hänga i julgranen då om man säger så. Fast kan ju kanske känna att jag vill se ut så igen. Eller inte luggen ej heller utmärglad, behöver ju inte gå så långt. Men då behövde jag inte så mycket. Åt inte och rörde på mig en del. Så om jag börjar röra på mig kanske är ett steg i rätt riktning?

För övrigt så var jag ledig idag och samma sak i morgon. Rätt skönt ändå. I morgon bitti ska jag vara på kontoret på förmiddagen sen kanske man skulle ta på sig sina löparskor och gå en runda? Om det är fint väder vill säga. Sen är det ju fredag och träningshelgen inleds, dock så jobbar jag ju men äh, allt löser sig, så jag ser på det helt enkelt.

Har också gått och blivit sugen på hund. Men varje gång tanken slår mig så intalar jag mig "nej fröken, med ditt jobb så funkar det inte att ha en hund. Det gör bara inte det. Du har för oregelbundna tider så det skulle inte funka och med tanke på att du inte har någon pojkvän som kan lösa det åt dig så får det helt enkelt va, och där med basta!"

Nä klockan är ändå hyfsat mycket nu, typ tjugo i elva. Ska man lägga sig?

All yours
Erika

Too far away..

Ligger i sängen och ja jag är väl medveten om att klockan är kvart i tio men börjar inte förrän tolv så har ingen brådska alls. Sovit hyffsat gott faktiskt förutom min dröm i natt, jag blev så jävla förbannad att jag vaknade av ilskan! Sen var jag för grinig för att somna om men till slut lyckades jag, klockan var ju bara halv sex så jag var inte intresserad av att gå upp då.

Igår var det träning. Skönt att vara på gräs igen. Och särskilt extra skönt när man visste att dagen innan ha slagit Norra Tång med 6-0. Samt att man fick beröm från Mats, han tyckte det var kul att se att jag var tillbaka och att jag tog sånt stort ansvar la la la.. Jag var On fire helt enkelt. :)

I helgen som kommer är det träningsläger blandat med jobb samt fest med herrlaget på lördagen. Fick för mig nu att man kanske skulle vara nykter? Jobbar ju på söndagen också? Kan helt klart vara värt att tänka på!

I övrigt så ser väl resten sv månaden bra ut. Kommer att kunna träna boll och spela matcher. Jobba en hel del nästa vecka trots allt, fick några extra tider! Underbart! Nästa helg jobbar jag på lördagen. Det är en speciell dag. Min älskade mor fyller ju år! Damen blir 50 år ung. Så känns sådär att jobba men åker ju såklart upp och äter middag med dom.

Så sen var april slut! Tiden går galet fort!


Nu ska jag upp och laga frukost kanske? Bild är från sängen. Hatar mina tapeter!


All yours
Erika


My misstake..

Ja herrom dagen var jag ju sjukt sliten så det blev ett kort och ganska tråkigt meddelande egentligen men jag tänker ändå inte prata så mycket om helgen som va i vilket fall.

Igår var det första grästräningen... Sjukt skönt men fan vilken jävla koåker!! Gropar och hål överallt! Sen blev jag ju kass också, snurrade i huvudet och blev väldigt illamående så det blev att ställa sig i målet istället.
Efter träningen så hörde Martina av sig och frågade om jag ville leka, så snuskig som man va åkte man dit istället för hem till duschen. Men hon älskar mig för den jag är ändå. Lite godis och cola slank ju självklart ner.

På dagen hade jag och Erica vart på Ikea och shoppat en skvätt. Hann även med en fika här hemma med Jessika. Så en bra dag igår!

Nu ligger jag här i sängen och funderar på om man skulle gå upp och fixa frukost och duscha. Börjar jobba vid 13 idag till 19.30. Tänkte faktiskt gå bort idag. På tiden kanske?!

Till slut vill jag bara gratulera Rickard och Trosa/Edanö's herrlag för serievinsten och även kvalvinsten upp till ettan. Vilket faktisk innebär att de kommer att spela i alla fall en match nere i Småland mina vänner. I Västervik. Vadå att jag ska åka dit och kika på min favoritinnebandyspelare? Japp helt klart!

Nä nu upp och hoppa fröken Wessberg!


All yours
Erika


Are you thinking what I keep thinking..

Ja då var den helgen gången. Påsken. En hel helg, fyra dagar, i Jönköping med Sofie och Petra och allt annat löst folk som hör där till.

Galet bra helg. Som vanligt med dessa damer. Jag vet inte vart jag ska börja eller sluta så säger bara. Tack som fan för en fantastisk helg! Längtar tills vi ses igen. Det ryktas om att nästa gång blir det på min hemmaplan. Det hade ju vart ypperligt trevligt om Jönköping kom hit i stället. En bil med Petra, Victor och Filip. Det mina damer och herrar, det kan bara bli magiskt på alla sätt och vis.


Ja men vet ni? Det får ta mig fan vara bra där. Jag har inget att säga mer egentligen. Inte nån lust heller för den delen. Är galet trött då helgen innebar lite sömn liksom även denna natten.


 

Natti natt

 

All yours
Erika


No time left..

Känns som varenda minut just nu är planerad. Fast egentligen är den inte det. Är ledig idag och i morgon och vet inte vad jag ska göra med den lediga tiden mer än att jag ska gymma sen när Erica hör av sig samma sak i morgon och ett möte med vår revisor. Ja och träning ikväll då. Men annars har jag ingenting planerat. Vilket är skönt i och för sig. Men ändå känner jag att jag inte har någon tid. Men det är väl för att jag låtsas att jag har mycket att göra. För det har jag ju inte.

Förra veckan var jag ju då i Göteborg. En slitig vecka så klart men ändå väldigt givande och rolig. Älskar ju att träffa nya människor. Tågresan hem behöver vi inte prata om, den vill man verkligen inte komma ihåg. Sju timmar på tåg, från Göteborg till Kalmar via Lund. Behöver inte säga mer än så. Trött tjej som landade i sin säng hos sina föräldrar vid 00.20 på torsdagsnatten. Fredagen innebar jobb på kontoret där man knappt var människa, kunde somna stående om tillfället gavs. Kvällen spenderades i soffan med överraskningssällskap. Spontanitet är jag bra på. Mysigt var det definitivt!

Helgen har inneburit jobb så klart så missade vår match men det verkar som de inte behövde mig då de vann med 7-0. Jag har ju helt klart mina funderingar om just det då de har förlorat när jag vart med och vunnit när jag inte vart med. Men det ska jag inte älta just nu. Så vi hoppar det helt enkelt. Helgen avslutades med en Sofie i soffan, vilket gillas ofantligt mycket!

Denna veckan bjuder på följande:
Idag, Måndag: Ledig, gym, träning
Tisdag: Ledig, gym, möte på jobbet, försöka få tvätt tvättad
Onsdag: Gym, jobb i butiken, försöka få mitt hårhelvete fixat
Torsdag: Jobb, jobb, kanske gym
Fredag: Jobb, kanske gym, och sen en bilfärd till Jönköping
Lördag - troligtvis måndag: Jönköping

Livet är bra nu. Men jag ska hålla mig på hemmaplan ett tag sen. Fotbollen börjar ju arta sig och seriepremiären är ca 4 veckor bort. Men först träningsläger om 3(?) veckor med lagfest med vårt kära herrlag. Ska bli galet kul.
Jag och herr Reiz är ju lekansvariga, av någon anledning blev jag ju ansvarig för denna festen. Men nåväl, det kan man väl ta helt enkelt!


Nähä, om en timme ska man infinna sig på gymmet fick jag nu reda på. Så kanske ska runt jobbet och hämta cykeln? Så man kan cykla till gymmet. Eller ska man ta en pw dit? Ja varför inte egentligen? Shit svårt nu.. Dagens ilandsproblem.

Vi säger så. Tja!


All yours
Erika

RSS 2.0