Let me be my self



Sjukt läskig video egentligen, eller han är ju läskig, men ack så bra låt!


All yours
Erika

I'm no one..

Jaha mina vänner. Det var ju ett tag sen jag skrev, dryga veckan sen. Det händer inte så mycket i mitt liv faktiskt. Jag jobbar och tränar och hänger med mina vänner. Martina bor ju bara 100 meter bort så hon gör mig sällskap mer eller mindre varje helg.

För övrigt har jag färgat håret, så är röd igen. Sjukt gutt att förnya sig så här under den super duper tråkiga vintern. Snön har hittat hit och det gillar jag definitivt inte utan skulle gärna se att vi hoppade till typ april. Eller kanske mars, men vi är ju snart där. I morgon är det den första februari och det känns som att vi precis började detta nya år.

Ja alltså det är inte så mycket jag har att säga. Jag kan bubbla på om att jag jobbar så och så många timmar om dagen men jag orkar inte. Så ser min vardag ut just nu. Jag orkar inte göra mer än vad som krävs av mig och jag tuffar bara på.

Jag borde ta tag i disken men det orkar jag inte. Däremot har jag faktiskt tvättat idag så jag kan faktiskt klappa mig på axeln för det. Nä nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting! Borde jobba lite till men det ska jag inte. Utan vi säger så!


All yours
Erika

The losers standing' small..

I går var det dags för Nöjesgalan. Vi var som sagt nominerade till Årets Nykomlingar. Men innan vi kommer till resultatet så kör vi en snabb sammanfattning om dagen. Det var ju jobb så klart. Tiden gick sjukt sakta och vi ville bara stänga då vi visste att vi hade sjukt ont om tid att göra oss i ordning. En halvtimme närmare bestämt.

Men superkvinnor som vi va så var vi ju klara på cirkus 15 minuter. Och nej det är inget skämt! Vi klarade det!

Kvällen gav vad vi hade förväntat oss. En sjukt go fest med Peter Siepen som värd. Synd bara att alla tjafsade i mun på varandra när han pratade och skulle presentera vinnarna. Lite respektlöst om jag får tycka.
Ja vi förlorade då, mot Saluhallen, den spontana reaktionen var "Vad fan är saluhallen?? Det är ju ingen som går dit? Okej om det hade vart Hemmakväll. Men Saluhallen?" Nä mina damer och herrar vi var sjukt jävla missnöjda. Men vi lipade inte över det utan istället tog jag och mina 12 kollegor över dansgolvet och gjorde det vi är bäst på. Äga! Tyvärr så missade jag när Peter var nere och dansade med tjejerna. Min spontana reaktion var. VA FAN HUR I HELVETE KUNDE JAG MISSA DETTA?? När jag ändå pratar om vilka som vann så måste jag ju även gratulera mina kära vänner på Cubus som vann priset "Årets modebutik Dam" och sen mitt gym Nordic Club som vann "Årets träningsanläggning" (okej är inte säker på namnen, men ja kategorierna hette typ så).

Idag har det vart jobb och sen bara soffläge hela kvällen. Borde väl rört på mig men nä. Soffa och film. Det är det bästa. Köpte ju 8 av Wallander filmerna, ja vi har ju bara dem, från jobbet 30:- stycket minus lite rabatt då. Så dessa jobbar jag mig just nu igenom. Jag har egentligen svårt för svenska filmer, men svenska kriminalare gillar vi. Nä men skulle bara kika in och säga "Hej jag lever" och slänga upp några bilder från igår.


Chifen Stina och Annie


Martina, Moa och Sofia


Sofia och jag

Ja men vi säger väl så mina vänner.


All yours
Erika

Iris - The Goo Goo Dolls



And I'd give up forever to touch you
'Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
and sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything feels like the movies
Yeah, you bleed just to know you're alive

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

I just want you to know who I am
I just want you to know who I am
I just want you to know who I am



All yours
Erika

Once confused, always confused..

Då sitter jag i soffan, ska snart krypa till korgs. Idag har det vart en runda på kontoret, skönt att komma ifatt lite. Så ska dit på onsdag också. I afton skulle det vart den första utomhusträningen men icke sa nicke. Kalmar kommun tyckte tydligen att vi skulle träna i mörkret så de tände aldrig lamporna. Ett gäng sjukt bittra tjejer tog sig samman och gick en halvmil i regnet istället. Rätt skönt faktiskt!

I morgon är det Karlskrona och Sofie som står på schemat då jag inte kunde åka ner förra veckan. Ska bli sjukt kul att träffa damen igen. Länge sen nu. Alldeles för länge sen. På kvällen så blir det bio med fröken Dahl då hon fyller 20 i helgen och då tänkte jag "va sjutton du kan väl få en bio i present?" ska bli gutt. Älskar att gå på bio.

Nä, seriöst. Har inte alls mycket att prata om så vi säger väl så då!


All yours
Erika

I know, I should let go..

But I can't..



All yours
Erika

Connected..

Ja men damer och herrar. Då sitter jag här i lägenheten med laptopen i knät, tack vare Martin faktiskt. Sjukt bra att känna folk som kan lite. Har kopplat upp mig mot internet på mobilen. Lite segare än vanligt kanske men fan, det funkar ju! Tack snällis!

Ja för övrigt så har jag det sjukt bra i lägenheten. Har piffat lite lagom. Kommer att piffa mer fram över men man vill ju inte ockupera lägenheten direkt. Det är ju trots allt inte min lägenhet! Fast det känns som det ;)

Veckan har vart sjukt skön. Vart ledig från jobbet så har sett till att verkligen inte göra något. Eller jo, två timmar på gymmet igår och några timmar på ikea också. Svårt att låta bli.

Annars har fina Martina vart här varje kväll sen jag kom in och jag klagar definitivt inte. Sjukt kul att ha sällskap och Martina är sjukt skön, man behöver inte prata utan man kan bara sitta och glo på film. Sjukt skönt.

I afton blev det en spontan runda till gymmet med Erica, så klart, men vi fick även sällskap av Moa. Provade på Sh'bam. Sjukt kul, eller? Jag kan ju inte dansa! Haha... nä men erica och jag ska köra det igen. Nån gång borde man ju lära sig stegen och sätta dem?

Efter detta så blev det hem och börja med maten då det väntades finbesök av självaste Moa! Så nu ikväll har vi suttit och ljugit och skrattat en hel del. Självklart kom min "dotter" Martina på besök också.

Så nu sitter man här själv i soffan med benen i kors och tittar på sängen. Ska man gå och lägga sig? Ska ju vara på gymmet vid 10 i morgon. Att vi orkar är min fråga!

Nåväl... vi säger väl så. Eller?


Natti natt


All yours
Erika

But the secret is still my own..

Härom dagen fick jag tips om en sida där man kunde se vilken låt som var listetta den dag man föddes. Denna sida har nu roat mig denna helg genom att se vilken låt som var listetta när vänner och familj har fötts. Sjukt kul.

Min låt var Alone med Heart, ni kan lyssna på den nedan. Alltså, ja jag kan absolut acceptera att det är min låt! Den är sjukt bra! Kollade Petras låt, är kanske en skvätt avundsjuk eller nä, det är jag inte! Hennes var klassikern To be With you - Mr. Big


Heart - Alone


Mr. Big - To be with you



För övrigt så nä inte mycket. Jobbade igår och idag har jag bara slöat och njutit av första lediga dagen av fyra möjliga. I och för sig har det blivit lite plockande och tvättande men har ju inte jobbat ihjäl mig om man säger så.
I morgon bär det av mot Karlskrona och Sofie, sjukt länge sen jag träffade henne och fick ett glatt meddelande om att de vann sin match idag. Sjukt kul då det tyvärr inte har gått så jävla bra för dem denna säsongen. Och än har jag inte vart en bra vän och vart och tittat på någon match. Men jag har lovat att komma och titta när de spelar mot Kalmar. Fan annars är jag totalt kass..

Ja men jag tror faktiskt att vi säger så. Jag har bytt lampan i sänglampan så jag tror faktiskt att jag ska krypa ner med min bok. Ja jag vet att klockan är drygt kvart över nio men det skiter jag fullständigt i. Det är bara skit på tv och visst, kan ju sätta på en film vilket inte är helt omöjligt att det blir. Men vi säger i alla fall så..

Det är för övrigt total nedräkning till tisdag. Halvflytt då!
God natt!

All yours
Erika

One happy day..

Dagen, eller dygnet snarare sagt, började med att våra kära Småkronor vann JVM. Tyvärr så såg jag ju inte matchen då jag själv skulle upp och hoppa tidigt så att se en match som skulle vara slut dryga två timmar innan min klocka ringde kändes inte allt för lockande. Sov som en stock då sömn just nu känns som en bristvara. Men som sagt Grattis pojkar, det var på tiden! 31 år sedan har jag hört. Stort grattis!

Ja men åter till mitt favorit samtalsämne. Mig. haha...

Vi lirade ju cup idag mina vänner. Första matchen gick av stapeln vid 10.00 mot Vissefjärda. Denna vann vi med 5-1 och deras mål ja, vad ska vi säga? Skulle ju självklart tagit den, men jag stod helt enkelt för långt ut :/ Anna, vår riktiga målvakt, och jag pratade om just det målet och jag ansåg att jag borde stått närmre målet men hon ansåg att jag bör stå så långt ut och att de bör inte få komma till att få skjuta på det avståndet. Ja lets agree to disagree helt enkelt. Andra matchen mot Trion resulterade i 3-0 vinst och den sista mot Mörbylånga vann vi med 3-2. Att jag inte sprack av ilska. Jag hatar dem och kommer alltid att hata dem. En straff där jag var på bollfan. Sjukt jävla förbannad blev jag, och visst man kan ju börja snacka om "jag är ju inte målvakt egentligen" och "det är lugnt du ska inte ta den, ingen kräver det" men jag gör. Jag kräver det. Jag hatar att vara kass. Deras andra mål var en frispark där jag stod helt åt helvete. Vem fan ställer sig bakom sin egen mur och låter andra halvan av målet vara "obemannat" sjukt förbannad blir jag. Vet ni vad det sjuka är? När ett liknande tillfälle kom så slog tanke mig "Hade jag bara stått här så hade de inte gjort mål på frisparken! Varför stod jag inte här förra gången?"

I vilket fall, dessa tre segrar innebar att vi var klara till finalen. Där stod Bäckebo för motståndet. Liksom Mörbylånga är Bäckebo sjukt fysiska och spelar ingen boll bara kropp och ingen hjärna. Matchen spelades 2x10 och efter första låg vi under med 0-1. Det blev dags för lite krismöte då vi spelade sjukt dåligt och föll in i deras tempo. I andra så lugnade vi ner oss ett par hekto och började spela vårt spel. Vi spelade oss lätt förbi dem och gjorde 3 snabba. Självklart var jag dum nog att uttala mig när en minut återstod att "fan nu har vi detta som i en liten ask" tjugo sekunder senare gör de mål. Inte okej Erika! Men vi gick även ur denna match segrande. Så på 4 matcher hade vi målskillnaden 15-5 vilket jag känner är helt okej. Glada tjejer. Glad Mats. Så det ska vara helt enkelt. Själv så slog jag typ sönder min tå i sista gruppmatchen, kände hur det sved och när jag tog av mig skon så visst, det blödde :( ush och fy och fan vad ont det gjorde!

Men jag packeterade det lite snyggt..

Avundsjuk va? Du måste ju i alla fall vara sjukt avundsjuk på mina snygga fötter. Jihaaa.. Haha..

Nä ni mina damer och herrar. Erika ska upp om 6½ timme. Det vankas ju några timmar på jobbet i morgon. Sen fyra dagars ledighet. Dom kommer precis lagom kan jag känna. Ja nä men vi säger väll så då.

All yours
Erika

 


Once a loser, always a loser..

Vi började med noll kraft på jobbet igår. Det sög sög sög! Orkade nada! Okej, jag och Emelie fick in de 7 pallar leverans som hade kommit på morgonen samt organiserat de andra pallarna. Vi påbörjade ombyggnaden av butiken men det var verkligen ingen som orkade något. Vi alla gick på halvfart och jag kände efter sex timmar i butiken fick det fan va nog. Drog med bror till Net on Net och försökte övertala honom att han behöver ett hemmabiopaket nu när jag ska bo i hans lägenhet.

Det gick ju sådär om jag ska vara ärlig. På måndag börjar han pendla till Västerås och jag ockuperar hans lägenhet. Ska bli sjukt gutt! Fröken Dahl har bokat hälften av kvällarna med mig så då ska jag passa på att lära damen allt jag kan i köket. Och ja, jag kan sjukt mycket! Jag är kung i köket!!!

Ja men om vi ska kanske förklara hela denna jävla loser grejen kanske. Jag sög för i alla fall tredje träningen på raken. Att jag inte bara bröt ihop. Räcker det inte med att jag är sjukt pressad utan att behöva veta att jag är kass på fotboll? Ja jag ville bara sätta mig ner och gråta. Ja jag är tjej. Frågor på det? Sen att det är cup i morgon och att det är sjukt viktigt att man då håller nollan. Visst jag är ju inte målvakt egentligen men man vill ju ändå prestera. Lagom nöjd helt enkelt..

Nu har man fått i sig lite god mat i form av entrecote, klyftpotatis och aioli. Mums... Och är på lite bättre humör än innan faktiskt, skrev den första delen av inlägget i morse så därför var det lite annat ljud i skällan nu än då. I vilket fall, så nu våndas jag lite över att småkronorna spelar final i natt klockan 02.00 och att jag måste upp och hoppa vid 07.00 i morgon.

Det är ju cup och allt. Vi har Vissefjärda i första matchen, dem bör vi slå 5 av 5. Men då de är mycket större än oss och mer fysiska. Vi spelar bättre boll men står vi inte emot fysiskt så kan det ändå bli svårt.

Nästa motstånd är Trion, ett lag som en gång har spelat allsvenskan men la sedan ner klubben för att några år senare starta om på nytt i botten. De har väl inte riktigt klarat av att ta sig upp igen. Så det ska bli intressant att möta dem då vi inte brukar spela mot dem. Och sista matchen är mot Mörbylånga som också är ett lag vi bör vinna lätt mot men man vet aldrig. Inomhus är sjukt svårt och att det är sjumannamål är ju lite extra sugit! Ja och nu är jag ju kass i mål också så detta kan sluta hur fan som helst.

Eventuellt blir det någon match ute på planen också, det hade uppskattats sjukt mycket från min sida faktiskt. Men vi får väl se helt enkelt. Tja, vi säger så eller? Tagga cup o tagga halvflytt...


All yours
Erika

Without me you can't be a king..

Idag firade vi min lediga dag med lite jobb. Men hela dagen började på bästa möjligaste vis. Jag försov mig. Klockhelvetet ringde inte! hade ställt klockan på sju men den ringde aldrig, är det den där jävla nyårsbuggen eller? Så blev väckt av mamma vid 07.40 vilket innebar 120 genom hela huset. På med kläder och slänga i sig frukost. Ja jag blev klart på 20 minuter och satt i bilen när klockan slog över till 08.00. Galet sliten var jag och såg ut som ett monster när jag ramlade in i butiken vid nio.

Tre snabba på lagret för att sedan möta upp Calle på gymmet för mätning och vägning. Kändes dumt att dra från jobbet men vad fan, hade ju bokat den tiden samt att jag egentligen skulle vart ledig ju. Resultatet var inte allt för skrämmande och det ska bli kul att se hur det har gått om en månad eller två.

Efter gymmet blev det några timmar på det andra jobbet. Fan vad jag hatar att man är halvklar på båda ställena. Man har sjuk ångest kan jag ju meddela er. Skulle verkligen behöva den där helgen som jag och herr Nordin pratade om igår. Men tyvärr är vi båda bokade i alla fall i sex helger framöver och känner jag oss båda rätt så är det säkerligen det dubbla. Så någon liten weekend med galna människor i Nyköping verkar det inte bli än på ett tag.
Dock så pratar jag och Erica faktiskt lite löst om att hitta en restresa snart då vi båda känner att vi går på reserverna.

I morgon skulle jag också vart ledig men det blir en heldag i butiken. Och ja jag vet att jag själv väljer att jobba på min lediga dag men man vill ju liksom hjälpa till. Jag vet att det är typ kaos på jobbet så då vill man ju vara där för att underlätta eller hur? På torsdag smäller vi till med båda jobben och på fredag vankas det cup. Jobb lördag och sen ledig söndag-onsdag (typ). Så vill ni ha en del av mig. Boka mig innan jag tar på mig jobb, vilket jag vet att jag kommer att göra då jag älskar mitt jobb! Som jag sa till Martin, jag är en "timhora" att jag tar de timmar jag kommer åt.

Som sagt, vill ni ses. Säg fan till innan jag hinner boka jobb. Annars blir det fan aldrig av!



All yours
Erika


Just a New Year’s eve kiss..

Nyår var bra, trots att den inte blev som den skulle. Tanken var att vi skulle samlas ett gäng tjejer och käka lite gott, eller snarare sagt, en massa gott. Bli lagom "salongsberusade" för att sedan dra ut på stan och ta oss till The Sign. Men självklart är planer till för att ändras. Eller hur?


Istället blev det en kväll hemma med mor, far, bror och Johanna. En fyra rätters stod på menyn och det var allmänt trevligt. Då jag har jobbat en hel del den sista tiden så sov jag mer eller mindre halva dagen. Så fort jag slappnade av så slog ögonen igen. Tolvslaget bestod av champagne och en hund i knät som är sjukt skotträdd. Ja, tyvärr var det nog sista gången för honom också, tror nämligen att jag har gått och blivit allergisk mot honom. Att sitta i mitt knä måste jag förtydliga mig om också. Jag hoppas verkligen inte det men det märker vi när jag väl flyttar in i lille Bobs lägenhet. Från och med den 9e januari kommer jag att i alla fall i veckorna, tills jag får tag på egen lägenhet, bo i min lillebrors lägenhet. Han kommer inte att vara i sin lägenhet i veckorna så då passar jag på att ha ett liv (och fan vad vi ska ta igen allt som jag har missat då, eller hur Martina? vinkväll varje kväll?) Jag hoppas verkligen inte att jag är allergisk mot våra hundar men man vet ju aldrig. Man får ju testa sig fram eller hur?


Ja mina kära vänner. Det var ju ett nytt år också. Ser galet fram emot detta året. Förra året, ett år som singel för första gången på bra länge, och ja! jag kan säga att det vart skönt. Klart man saknat närhet och så. Man är ju bara människa, men jag har ju överlevt det också. Jag har skaffat mig mycket mycket nya vänner och de hoppas jag kommer stå ut med mig ett år till i alla fall. Jag har vart runt i Sverige och känt mig för. Jag har träffat sjuka människor som har tagit en stor plats i mitt hjärta. Jag har fått ett sjukt kul jobb som jag trivs något fruktansvärt bra på.


Nähä Wessberg om du ska upp ur sängen nu då? Du ska ju trots allt dra mot gymmet om 4 timmar. Ett pass är bokat, premiär på Sh' Bam, vid 16. Och på tisdag är det mätning och uppläggning av ett program på gymmet med Calle. Wiiiha... Sjukt gutt äre.


Ah, näh, vi säger väl så eller?

Gott nytt år mina vänner!! Önskar er all lycka och framgång år 2012

All yours
Erika

RSS 2.0