What's new?

Ja jag vet att det har vart dålig uppdatering här men det är för att jag glömt/orkat osv. Ja senast jag skrev var det om studenten. Har egentligen inte hänt allt för mycket. Haft semester i två veckor. Första var jag ju då i Jönköping och Sofies student. Andra veckan var det hyffsat väder kanske? Midsommar spenderades med Martina och midsommardagen var på Strand. Som sagt, så mycket har egentligen inte hänt. Igår var en dag med Agge. Vilket var super trevligt, som vanligt. Det blev lite Ikea så jag fick hem min matta. Skulle gått ut men orkade verkligen inte samt att vädret verkligen sög!

Idag hade vi match som vi förlorade. Punkt. Inget mer om det. I morgon är det ett par timmar i butiken. Går säkert snabbt då det är leverans. Slutar vid 16. Där efter bär det av till Madesjö för att se herrarna spela och sen vidare hem till mamma och pappa tänkte jag. Helgen innebär en hel del jobb. Eller bara jobb. Lördagen tänkte jag börja med ett pass CrossFit, var prova på pass så var ju tvungen. Sen butiken några timmar. Frågan är om man pallar gå ut där efter eller ej. Jobbar ju söndag också. Ja jisses...


All yours
Erika

When you're home, will you drive by?

Idag är det fredag då. Igår tog Sofie studenten. Idag tar Simon studenten.

Detta var förmodligen min sista student på väldigt länge. Jag ska inte säga att det inte fanns någon ångest under dagen. Till och med drömde om skolan natten innan. Men det var Sofies dag. Min älsklings dag. Hon var som vanligt oerhört fin och lycklig.

Några timmar hemma hos fröken och hennes familj var ett perfekt slut på denna fina dag. Solen sken hela dagen igenom. Oerhört trevliga föräldrar, syskonen träffade jag ju men snackade inte med dem. Det var ju som sagt hjärtats dag. Stort grattis min fin fina vän!!

Jag tror att idag är dagen. Jag är lite spänd på att se om det kommer något. Eller om det är nu i helgen. Ja jag ska erkänna att jag är helt klart spänd. Vore ju kul om man hörde nåt. Annars så har vi ju måndag. Ja jisses...

Nu ska jag väl klä på mig och dra till kontoret. Varför vara ledig på sin semester när man kan jobba?

Ja just det, min förkylning mår super. Den frodas och mår bra. Match söndag och tisdag. Träning måndag och onsdag. Jag måste komma igång!All yours
Erika


Don't tell me you're in love..

Jahaja det var ett tag sen jag skrev i knöw. Har inte haft så mycket att säga egentligen. Helgen var grymt galen. Fredagen var det utgång med Emelie, sjukt kul! Med oss hem fick vi Robin som vaknade med lite ångest på lördagen. Stackarn, han visste inte vart han var. Lille bubben..

Lördagen var det jobb och sen utgång med Moa, Kajsa och Matilda. Vi tog oss lite väl runda om fötterna till The Sign och deras ladies night. Grym kväll med mina tjejer. Var inte så mycket folk men fan, vi öste och sket i allt och alla. Som vanligt.

Söndagen innebar resa till Jönköping och Petra och sambo Simon. Stannade till för mat hos mor och far. Möms.

Ja så sen i söndags har jag vart här i jönnet. Mysigt mysigt, har dock åkt på en fetingförkylning. Så mår piss helt enkelt. Känner mig lite i vägen faktiskt. Nåväl. I morgon åker vi hemåt till Kalmar jag och Petra. För fröken Sofie ska ju ta studenten. Min lilla tös.


Åh ja just det. Idag fyller ju Simon år! 19 år. Ja må han leva ja må han leva. Vilken stjärna han är!!


Vi säger så.


All yours
Erika


Dear you..

Idag var en sån där dag ni vet. En sån där dag som man absolut inte borde gå ur sängen. Man visste från första början att det skulle bli en katastrofal dag. Ja jag var ta mig sjutton inte långt ifrån när jag kände det.

Började mitt arbetspass med att öppna en cola i köket så det sprutade över hela jävla rummet. Så fick inleda passet med att skura. Dagen igenom var jag väldigt tapphänt så jag avsade mig ansvaret att packa upp glaset idag, kändes lite som att utmana ödet.

Efter jobb blev det träning. Förstod inte riktigt varför jag åkte dit egentligen. Kan inte springa. Kan inte passa. Ja varför var jag där? Varför satt jag där ombytt och klar när träningen började. Ja va fan vet jag. Det slutade med att jag för aftonen fick äran att vara målvaktstränare. Vilket jag tror att med hjälp av Anna löste galant. Tjejerna blev trötta och jag anar att det kan vara en del seghet i morgon i deras kroppar.

Efter drog jag hem till min älskade Martina någon timme och nu sitter jag i soffan och chattar med Amanda.
Hua vilken dag. Vill mest bara gå och lägga mig...

För övrigt så hatar jag att vara här och vara hjälplös. Vill så gärna bara kunna åka dit. Säga hej och sen åka hem igen. Men det är en fyra timmars resa så kanske inte är så ekelt.


All yours
Erika

The last page of my first book..

Ligger här i soffan nyduschad och fräsch. Igår var det den där jävla festen i Danmark som jag snackat om. Jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag hade grymt kul och blev sådär lagom salongsberusad om man säger så. De kan de där danskarna. Alkoholen fanns det inget slut på liksom sällskapet och bra musik. Rummet var väl tyvärr sådär men va fan, var ju bara för en natt. Kul var ju dock att vår vän Taipo, chefen i Finland som var och jobbade en vecka hos oss, kände igen mig. Måste ju då ha gett ett bra intryck. Eller hur?

Lite väl lite sömn. Tåg i fyra timmar. Bra söndag. Match på Skyttis lagom sliten och bakfull. Bänken var oerhört skön idag. Dock så blev jag inte där allt för länge. Anna bröt fingret och in i målet åkte jag. Vi vann med 3-2. Om jag ska spy lite galla över mig själv i målet då så borde jag ju definitivt inte orsakat det andra målet. Det första är kanske okej. Men inte andra målet. Om jag hade greppat den istället för att boxa den så de fick en hörna. Resonemanget i det läget var att "fan jag kan ju faktiskt tappa den om jag försöker greppa" så nä jag gör en halvdan boxning istället. Och in kom de med en jävla nick på hörnan. F U C K.

Ikväll har jag bara legat i soffan. Och jag är värd det!

För övrigt är det en del beslut som behövs tas. Jag hatar att behöva ta avgörande beslut. Men det är väl så att vara vuxen? Att behöva ta de där besluten som handlar om ens framtid. Jag känner på mig att denna höst kommer att bli intressant på alla sätt och vis. Ja, jag vill inte skvallra allt för mycket då ingenting är säkert från något håll.

Nu säger vi godnatt och kryper till korgs. Grymt värd all sömn jag kan få.
All yours
Erika

RSS 2.0