Fucked up..

En dag som innebar säng, soffa, säng, soffa, lite fotbollsspelande, soffa och säng.

Vi krossade Hossmo med 10-0 vilket kändes oerhört skönt. Synd bara att jag gjorde noll. Jag var totalt kass. Men kan ju bero på att jag skadade mig efter 5 min men körde på i 30 minuter. Jag blir bara så oerhört ledsen. Jag vill att det ska funka. Men jag kommer inte sluta spela fotboll för det, om jag nu aldrig blir bra, för då ställer jag mig i målet. Jag vägrar sluta spela fotboll!

Smörjde in knäväcket nu innan jag ska lägga mig. Åååh hade jag bara inte kunnat få göra ett i alla fall? Men det som var det läskigaste var att jag blev yr och svimfärdig. Tror att det var för att jag hade så ont. Så ont har jag inte haft på länge. Blä!

Nu ska jag fan sova. Är grymt ensam ikväll. Fy.


All yours
Erika


Satisfied..

Eller?

Idag mina damer och herrar är det ju faktiskt onsdag. Solen skiner med sin frånvaro men det gör inte mig ett skit. Jag ska ju faktiskt jobba vid lunch. Så frukost kan ju vara aktuellt snart? Annars så händer inte så mycket just nu. Var ledig igår så låg i soffan hela förmiddagen och sen blev det en runda till kontoret. Klämde också in en lunch med Carro, sjukt behövligt faktiskt. Uppdatera varandra om våra liv. Hennes vuxna liv och mitt "ungkarls" (vad fan heter det för brudar?) liv.
Vid fem haket kom Agge hit och hängde en timme eller två. Senare på kvällen hörde Martina av sig och jag släppte allt jag hade i handen (en fjärrkontroll) och drog dit med ilande fart. Myspys lockade mer än ensam i min soffa.

Lite smsande med Nordin igår igen. Skönt att prata med en kille som har fötterna på jorden, inte många som har det faktiskt. Fick också lite Jönköpings abstinens igår så var nästan påväg att sätta mig i bilen och åka dit. Kan kanske bli så i morgon?! Vem vet? I vilket fall så kommer Sofie hit i morgon kväll så det blir väl tight med Jkpg. Aja spela roll. Allt löser sig till slut.

På lördag går för övrigt tåget mot Danmark. Oj oj oj vad kul vi ska ha! Galet!


Nähä... frukost sa vi? Kanske en promenad också? Fast knät?! Blä...


min Jkpg låt.. memories

All yours
Erika


Weakness..

Idag har jag seriöst jobbat röven av mig. Vi var två stycken. Leveransdag. Som grädde på moset, lönefredag.

När jag åkte hem hade jag ångest över att det inte var klart. Ville bara bryta ihop och gråta. Hade sovit dåligt natten innan, jobbat 10,5 h. Och inte blivit klar på jobbet. Det var för mycket, sen att det blev skitfult också! Nä fy. Så ringde chifen Stina och frågade om jag kunde börja vid 9 istället på lördag (idag) vilket var helt okej. Så ja. Jobba lite extra i morgon då.

Sofie var här och jag fick lätta lite på hjärtat.

Och för en stund sen så stack chifen hål på min lilla rosa bubbla genom att bara helt enkelt läsa mig och min omgivning. Så ja, här sitter jag och lipar lite. Tydligen behövde jag det, var ju på väg att göra det innan idag men då lyckades jag att hålla borta det. Så nu gick det inte att hålla det inne.

Ja och ni som kanske undrar över mitt knä? Det är svullet och mysigt. Ska försöka få igång det och håller tummarna för att det är nada förstört och att jag kan lira på söndag.


Ja, helt enkelt. Jag är svag för omtanke. Äkta omtanke. Inte den ytliga utan den där riktigt mjuka omtanken. Hua, då brister mina murar.

Nu ska jag sova, lika bra det kanske, för jag vet någon som kommer vakna med svullna ögonlock.

All yours
Erika


One by one..

Ja och vart sprang tiden iväg? Detta kan inte sluta bra! Klockan är just nu 02.07 och jag borde sovit för i alla fall två timmar sen. Helst ännu tidigare än det. Men så går det när man har kul helt enkelt. Fick kontakt med Nordin lite väl sent på dygnet men så kan det gå ibland.

Ja idag har jag mestadels legat på balkongen. Skönt att bara ta det lugnt en dag. Var iofs inne och sa hej i butiken samt en timme på kontoret. Så helt bortkastad dag var det ju inte.

Kvällen bjöd på match mot Vissefjärda. Jag började uppvärmningen med att på något sätt göra så knät sköts åt sidan och small så det stod härliga till. Ett knäskydd. En del svärande. Samt två panodil senare så börjar matchen. Spelar alla 90. Matchen slutade 5-2 tyvärr. Men jag gjorde våra mål så jag är trots förlusten hyffsat nöjd. Fast Rickard har ju rätt i att tyvärr så gjorde ju inte mina mål ett skit. Eftersom vi förlorade. Partypooper? Lite va!?

Så ja nu ligger jag här i min säng, kvart över två och svär över mitt knä. Hoppas inte att det är paj igen. Då dör jag ju!

Nä nu ska jag sova. Tänkte bara tipsa om en grupp, Sleeping at last, som jag blivit kär i på det senaste. Lugn och skön musik. Älskar hans röst också för den delen.


God natt..


All yours
Erika


Can you handle the truth?

You know what?

Saknad.



Jaha, det var onsdag det. Började dagen med en pw vid halv 8. Ja det låter inte som mig jag vet. Men det hände. Därefter blev det några timmar i butiken. Tacosmiddag med Erica och sedan en pw till. EN TILL. Fattar ni? Som pricken över i denna fantastiska dag var en kladdkaka. Hela dagen spenderades faktiskt med fröken Johansson, ja även på jobbet. Vilket gillas ofantligt mycket!

Träningen blev dock inställd ikväll men blev ju som sagt en pw istället.

I morgon är det match mot Vissefjärda. Fast vet ni vad det bästa med hela morgondagen är? JAG ÄR LEDIG!
Så kommer att ligga i solen hela jävla dagen. Gott.

Nä, fan har inte mycket att säga. Det är vad det är och vi gör vad vi gör.


All yours
Erika

Just run away..

Tisdag idag då. Måndag igår. Svaret jag hade väntat på kom. Tyvärr för sent.

Igår började jag jobba vid 15 vilket gav mig en möjlighet att ligga på balkongen och steka lite. Sjukt skönt och färg fick man faktiskt. Om än lite.

Idag jobbade jag till 16. Planen var att köpa en grill samt möbler till min lilla balkong. Det gick ju sådär. Hade sjuk beslutsångest så det fick va. Köpte lite filmer istället. Som vanligt. En ska jag nog spara i två veckor. Sen får vi se om tillfället att se den ges eller ej.

I morgon är det jobb och träning som står på schemat. Men först, på mitt initiativ, ska jag och Erica på en pw på morgonen. Ska sparka igång min röv nu. Den ska fan ut och röra på sig. På torsdag är jag ta mig sjutton ledig så då är det sol som gäller och match på kvällen. Heja.


All yours
Erika


Fallin'....

Finns så mycket som jag egentligen vill skriva men känner att jag inte kan. Detta är ju min blogg. Här bör jag kunna lätta på mitt hjärta. Fast jag känner inte att jag kan det. Så går det när man har hemligheter. Så går det när man smyger runt. Det jag kan säga är att jag är sjukt besviken. Kan jag bara inte få ha lite kul? Dags att stänga? Innan det går för långt? Har det redan gått för långt?


Har nu krupit ner i sängen. Dagen har inneburit sju timmar jobb och plockande i lägenheten. Efter en massa nyttodonande så blev det tvmys, som vanligt.

Ja men vad har hänt sen senast? Inte så mycket egentligen. Utgång i onsdags. Jobb fredag. Bio fredag, dark shadow. Sjukt kass film. Match igår, 1-0 förlust. Häng med Anna. Och ja idag var det ju det jag skrev innan.

Dags för fröken Wessberg att skärpa sig. Sikta in sig på nya mål och köra. Fan, ska jag eller ska jag inte åka till Jönköping? Ångest! Jag borde! Visa "ha ägd".

Ja jag ska säga. Jag är ledsen. Väldigt ledsen och besviken. Fast vad hade jag förväntat mig? Ett svar i alla fall.

Nu vill jag fly....

All yours
Erika



It started out as a feeling..

Ligger här i soffan med en tanke om att förflytta mig vidare till sängen. Får ändå inte så mycket gjort här i soffan.

Igår var det ju då match. Finns inte så mycket att säga 1-0 i halvlek. Jag blir då inbytt och sätter 2-0 efter bara någon minut med vänstern i bortre krysset. Ja jag var endel nöjd! Dock tappar vi och förlorar med 2-3. Suger totalt!

Idag har inte mycket hänt, en runda på jobbet, storhandlat samt köpt mig en dammsugare (på tiden ja). Även hunnit med att träna ikväll. Väldig bra träning från Mats sida vilket jag tycker är askul! Nya övningar och välplanerad från start till slut.

I morgon blir det en promenad med Erica på morgonen och sen blir det till att försöka tvätta lite också. Sen bär det av mot Emmaboda då Bettan ska vara på service på onsdag. Kommer sakna henne så hoppas på fint väder då jag ska cykla till jobbet!

Nä krypa till korgs. Har en känsla av total tillfredsställelse just nu. Känns skönt.

All yours
Erika


Where have you been..

Ja då var det söndag. Gud. Tiden går fort. När skrev jag senast? Torsdags? Onsdags? Nä tisdags var det kanske? I vilket fall tror inte ni bryr er egentligen.

I onsdags vann vi mot IFK B med 5-3 vilket kändes awsome. Jag gjorde väl inte så mycket åt det från mitt håll på bänken men fick hoppa in sista 20 som förra matchen. Så går det när man inte tränar och är sjuk. Nu ska jag försöka träna i alla fall på måndag för onsdag har jag personalmöte. Ikväll möter vi Södermöre, moderlaget. Inte så glad. Men ja vi överlever väl det också.



I torsdags jobbade jag hela dagen och lekte med Sofie på kvällen. Sjukt glad att vi har funnit varandra. Min lilla tös.

Fredagen börjades med en massage och sen vidare till Törnemåla, som det heter inte Törneboda som jag skrev häromdagen. Träffade Martinas mamma och mös med katterna. När vi kom hem tog jag min första dusch sen färgningen och det var inte vackert. Såg hur min färg rann ur håret. Blä!
Plockade sedan Emelie för att dra och se herrarna. Det blev 2-2 då de hade tappat en 2-0 ledning de sista 10 minuterna. Att herr Reiz missade sin straff innan de tappade gjorde ju inte saken bättre. Grinig kille!

Efter matchen blev det mys i soffan, lite rännande med bilen och trevligt sällskap.

Igår, lördag, var det jobb på Kaggens. Hade verkligen en skitdag som Moa lös upp på kvällningen. Även ett samtal med fröken Hägg gjorde mig mycket gott. Som vanligt när man pratar med henne så smids en jävla massa planer. Så den 26e ser det ut som jag åker. Godis säger Wessberg.

Nähä ska man kliva ur sängen? Kanske dags? Eller?



All yours
Erika


Total awesomeness...







All yours
Erika

Just like magic..

Igår var fröken Petterson här och vi svullade som vanligt samt började kika på "The devil's mistress". Kan definitivt rekommendera den då den faktiskt är baserad på en sann berättelse. Om upproret i England efter drottning Elisabeths styre. Grymt bra som sagt.

Idag har jag då vart på ett litet äventyr. Eller ah äventyr och äventyr. Men ställde upp som hårmodell idag. Och som vanligt när man går ifrån Åbergs, oavsett som modell eller ej, så har man en förändring. Denna dagen blev det väl en lite mer galen förändring men jag är absolut nöjd med resultatet. Dock ville jag bli ljus men blev raka motsatsen, fast jag klagar inte. Efter sex timmar i frisörstolen kände jag mig lagom matt kan jag ju säga. Men inget stoppar en kung så jag åkte vidare för att hämta Agge då det var chillhäng på g. Åkte via Maxi för att fixa käk och sen blev det en film hemma. Tryckte Limitless, har ju sett den förut men den var lika bra denna gången.


Ja, jag är väl nöjd som sagt fast man behöver ju duscha lite och dona själv.



Rött blev det ju.



I morgon är det några timmar på kontoret. En vända till Ikea för att köpa svarta örngott så jag inte ska läcka en massa färg på mina vita örngott. Har just nu ett handduk över dem. Inte så jävla snyggt kan jag ju tycka. Därefter blir det en runda ner till Gullabo, Törneboda för att kika på kattungar och sen hem igen för match. Ja jag ska bänka men fan. Kom ingen, jag är ju sjuk. Hoppas på vinst helt klart.

Nä sova sa vi.


All yours
Erika


The girl with the perfect smile..

Ja egentligen har jag inte ett skit att berätta. Vi förlorade idag. Tappade en 2-0 ledning till 2-3 förlust. Jag vet fan inte hur man kan göra det. Det jobbiga är ju också att sitta på bänken och se det hända. Grinig brud.



Ja, nä jag får väl fortsätta sitta här och grina i min ensamhet. Det är ju verkligen nu jag vill ha ett litet djur som är här. Och då snackar vi inte mina spindlar utan en hund eller katt som kan ligga i ens knä och mysa.


Nä nu är jag sur gånger tusen.

All yours
Erika

I won't surrender..

Lördag idag då. Ligger i soffan och filosoferar med lite cola och popcorn. Alcatraz är på. Ja en bra kväll helt enkelt.

I går rörde jag en boll för första gången på två veckor, vilket syntes lite väl mycket. Varje bolltouch var galet kass. Rent av pinsamt ibland och det fick man ju helt klart höra efter matchen. Men det kan jag ju bjuda på då man alltid är awsome. Kung gung och allt det där. Skönt att man är ödmjuk. Vi vann i vilket fall med 8-1 och jag lirade ca en halvtimme då jag jobbade till halv 8 och matchen började vid 7. Plus att jag har ju varit sjuk, ifall någon nu har missat det. Är världssämst på att vara sjuk. Ja just det, höll ju på att glömma det bästa. Kungen gjorde ju så klart mål. Det var väl tur det annars hade jag ju gått hem gråtandes över min insats.

Idag har det vart en bra dag för övrigt. En runda till Erica som kom hem igår (?) kan vart förrgår också. Lite snack i solen har man ju aldrig klagat över. Sedan vidare för en glass i solen med Jessika och sen lite fotbollstittande med resten av familjen Wallett. Ganska kass match samt förlust med 3-0. Så blir väl helt enkelt upp till oss att försöka vinna i morgon för att hålla fanan högt.



lite mys med Ericas hund Mini hanns ju med också




Nä nu ska jag ta mig an min lägenhet. Ers höghet Sofie kommer hit och hon ville ha den spotless. Så ja. Öka takten sista kvarten nu fröken Wessberg.






All yours
Erika




Under a spell..

Idag har jag ändå gjort en del. Pratat med Winellen i telefonen en timme. Vart på Ikea två rundor samt kontoret en runda. Skulle tränat också men det gick ju som det gick. Åt helvete.

Sjuk sjuk sjuk. Trodde det var bättre men kände att halsen inte var med samt att jag gick i en galen svettning. Hatar att vara sjuk! Min tränare undrade vad fan det var jag hade dragit på mig. Jag skämtade lite lätt om att det var en släng av HIV bara varav gjorde att jag faktiskt fick ett skratt från vår kära tränare.

Ja men rundan till Ikea resulterade i en lite fattigare tjej men ack en lite snyggare lägenhet.



Ett nytt soffbord, tv-bänk samt två sittpuffar. Tror att en matta där vore bra också




Ett nytt skoställ

Ja ikväll har ingenting hänt. Verkligen ingenting. Dejten med Hägg blev inte av utan uppskjuten till i morgon. Jag fick för mig att baka en kladdkaka vid halv 11 vilket innebar att jag nu ligger här i sängen och mår sjukt illa. Ja jag är inte den skarpaste kniven i lådan ibland, men det gör ju mig till den jag är. Eller hur? Japp...



All yours
Erika

In sickness and health..

Idag har det inte hänt allt för mycket faktiskt. Vart ute och gått lite, två rundor faktiskt, vilket kändes väldigt bra. Jag känner att jag börjar bli lite bättre nu, lite varje dag. Jag tänkte prova träna i morgon kväll, blir väl att åka dit och lattja lite. Träffa tjejerna och ställa till med lite bråk som vanligt. Det är ju trots allt det jag är bäst på.

I morgon ska jag även få träffa Petra som är hemma över dagen vilket ska bli super! En tripp till Ikea är också tanken. En tvbänk, soffbord och en skohylla ska med hem. Och där med basta! Erika ska få ordning på torpet.

Veckan i övrigt innebär jobb torsdag och fredag. Match fredagkväll, hinner till andra halvlek. På söndag är det också match vilket jag verkligen ser fram emot. Fan alltså! Låt mig va frisk. På lördagen blir det nog att kika på herrarna med Anna då önskemålet fanns att man skulle finnas på plats.


Nä nu ska jag släcka ner och sova. Bilderna är på min fina lägenhet, nya gardiner och mattan fick flytta ut i hallen vilket jag tror blir bra!


All yours
Erika

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2282034/images/2012/pic_200850615.jpg" class="image">


RSS 2.0