I can't...

Hela inlägget som jag precis skrivit. Om kvällens många tankar försvann för att appen dog. Ser det som ett tecken på att jag inte skulle öppnat upp mig så som jag gjorde i det utan jag sticker bara in näsan o säger hej och visar att jag lever och önskar alla god natt.


All yours
Erika 

I'm not flawless..

Så. Då var det måndag igen. Veckorna bara springer iväg känner jag. Idag är det eftermiddag/kväll som gäller på jobbet. Skönt för då får man lite sovmorgon men segt för att man sitter i princip o väntar på att åka dit. Ja men då tänker väl säkert ni "gör lite hushållsysslor då" nehej ni! Det har jag inte för denna helgen har varit sjuk produktiv! Jag har tvättat, städat o diskat. Allt är rent o fint nu. Ja till och med soffklädseln blev tvättad.

Åh ja just det. Ni kanske undrar om hur det egentligen blev med alla hjärtans dag? Ja ni, jag hade sällskap. Från den där som nu i ett halvår har skakat om mitt liv på alla möjliga vis. Vi åt en fantastiskt god middag och sen efterrätt. Var en lugn och skön kväll med finalen för På spåret. Ja vi är pensionärer men vi älskar detta program. Det är vår grej. 

Nä dags o ta tag i maten kanske? Börjar ju om 3 timmar. All yours 
Erika

Dilemma..

I morgon är det alla hjärtans dag. Jobbar till 14.15. Har blivit utbjuden. Men av fel personer. Jag slängde iväg frågan om man kunde få sällskap, av rätt person, inte göra det till någon grej utan bara o ses o äta som vi brukar. Fick svaret "får jag återkomma i morgon". Man kan ju tolka sönder det. Så med smärta i hjärtat så väljer jag att säga att vi kan skita i det dels för att jag vet att situationen kanske inte är den bästa samt att jag inte vill få ett nej så valde istället att lätta bördan för oss båda. Jag slipper höra ett nej o han slipper säga det. 

Vilken fegis man är egentligen. Kanske man skulle åka hem till mamma o pappa o bara gömma sig. Jag vet inte. Ja jag är sjukt eländig nu haha... Nu rycker vi upp oss istället. 

Idag avslutade jag ett ärende på jobbet som jag har jobbat med i en vecka vilket var en oerhörd lättnad! Har tärt lite på mig men både han o jag slutade nöjda. Så ja, i morgon jobb och sen vet jag faktiskt inte. Har lite krokar ute för att träffa lite vänner så vi får väl se. Annars kanske de finns en tvättid? Haha.. Tragiskt! 

Ska man lägga sig nu tro? 


All yours
Erika

What now..

Som jag skrev igår så är det stormigt men jag försöker att hålla mina fötter på jorden och tänka på mig själv. Tyvärr är jag en tös med väldigt stort hjärta och väljer hellre att tänka på samt hjälpa andra istället för mig själv. Jag ska försöka ge det ett försök att hålla mig på ett litet avstånd.

I morgon är jag i alla fall ledig. Vilket är skönt, en runda till läkaren nu men för cellprov som skulle gjorts förra året men i och med att jag hade tre olika adresser förra året så föll jag säkert emellan stolarna men nu ska det göras i alla fall. Eftersom jag är ledig från ena jobbet så kommer jag att infinna mig på det andra. Varför vara ledig när man kan jobba?


All yours
Erika

Say something..

Ja. Det är en titel på en låt som talar till mig något oerhört just nu. Två stormiga liv som försöker hitta en väg ut. Knepa och knåpa. Vrida och vända. Framtid. Nutid. Vad ska man göra? Hur ska man göra? Jag har sagt till mig själv att mars/april. Sen får det va om jag inte kommit någonvart. 
Har nu varit hos läkaren och fått ordning på mitt öga. Äntligen! Några dagar till med penicillin sen är allt i ordning igen. Ja! Annars så flyter livet på. Är tillbaka på jobbet vilket känns oerhört skönt faktiskt. Så ja. Nu ska jag bara bli frisk så jag kan komma igång med träningen. Börjar bli lite pepp på det nu faktiskt. Man kanske skulle gå ner på träningen imorgon? Tåls att tänkas på! Nu kör vi!


All yours
Erika 

RSS 2.0