världssämst i know...

ja jag erkänner! jag är världssämst på att skriva här. men det är ju bara för att det inte händer allt för mycket i mitt liv just nu. men här är en snabb uppdatering på vad som har hänt.

årsfesten var great as usual... :D alkohol och älskade vänner kan inte bli bättre. sara k blev årets spelare och maria a blev årets komet. nåt pris kunde jag väl kanske fått eller? tycker jag i alla fall, typ årets mest frånvarande, fast det var jag ändå inte tydligen. trots min sjukfrånvaro i två månader och min skada sen 21 augusti så var jag inte den som hade tränat minst. det är sjukt, inte konstigt att vi inte hamnade så högt upp med a-laget, men så är det väl när generationsskifte pågår och att man inte får in några äldre. är ju trots allt bland de 5 äldsta.

var nere en runda i karlskrona också och hälsade på mitt sockergryn. mys till tusen tycker jag att det var.

igår lördag blev andreas och jag bjudna på hotell och julbord av hans nya jobb. en väldigt trevlig tillställning om jag får säga mitt, vilket jag får då det är min blogg ;) hö hö hö... nåväl tillbaka till festen. vi bodde i kalmar på stadt och vi började med en fördrink på pipes där vi träffade ett trevligt par, Jonas och Sabina, som vi kom att umgås med hela kvällen. efter fördrinken gick vi i världens snöstorm till källar'n kronan för middag. ett fantastiskt gott julbord, säger faktiskt väldigt mycket då erika är lite kräsen när det gäller mat vilket de flesta vet som känner mig väl. efter bar det av tillbaka till pipes där vi spenderade resten av kvällen med irländsk live musik. så härlig musik längtade ännu mer till london.

och på tal om london. 2 dagar kvar!!!!!!!!!! morgondagen kommer att bli ockuperad av tvätt och packning. tisdag bär det av mot helsingborg för att på onsdagen ta oss till kastrup klockan 05.05 med tåget och sedan flyg till LONDON. my my vad jag längtar. ja det var väl det. och nej ingen bild på frissan idag heller. men det kommer, ta det lugnt. i promise...


puss

ps. min gamla blogg är nu ett minne blott. ds

morgondagen...

i morrn' är det årsfest och har nu inköpt kläderna. Så jävla gutt äre... Så pepp!!
nedan ser du klänningen som ska förgylla min afton. :D

hoppas ingen annan har den planen! ska ha min beiga kavaj med var planen...Ses imorgon tjejjor...

aaaah förresten så har jag klippt och färgat håret med.. får inte upp någon bild då mitt nät tar evigheter på sig. ska försöka lite senare. nu ska jag ner och laga mat tydligen, och mamma och pappa ska titta på.
vilken slav jag är! :)



Puss

Smebban...

Tänkte bara kika in och säga att information om vårt fantastiska lag finns både på
http://web.telia.com/~u48028482/smedby_dam.htm
och
http://www.laget.se/Smedby_BoIK_Damlag/41307-start.html

den första är till vår egen hemsida som Mia sköter, den andra är till Smedby Boiks oficiella hemsida.

Till helgen är det årsfest. Tanken är att jag ska försöka föreviga den, men eftersom jag inte har någon kamera så blir det nog med min iphone, och i mörker blir det tyvärr inga bra bilder. Men jag ska jobba på det :)

puss så länge

Nu är både jag och min mobil hemma i Emmaboda igen...

I söndags kom jag hem till skogen igen efter ett par dagar i Karlskrona med min älskade Andreas. Torsdag kväll kom snäckan hem halvt blind, stackarn. Men han visste vad han gav sig in på. Fredagen blev lugn hemma, hänga upp de nya gardinerna som jag hade köpt. Blev jättebra i sovrummet. Vi bytte även badrummsskåpet och satte dit en ny lampa. Blev väldigt bra det också. Lördagen blev en runda på stan med Atta och Emma, Andreas vänner, hittade lite kläder. Ska lägga upp dem nästa inlägg tänkte jag. Har ju lite inköp som ska läggas in som inte är gjort. På kvällen bar det av för att träffa släkten och fira Andreas kusiner som fyllde 12. Grattis Alma och Matilda!! Sen efter bar det hem igen för en kväll med Sofie och Fredrik. Ååååh vad jag tycker om er ni är så jävla härliga! Och grattis till vinsterna i helgen!!

På söndagen degade vi tills jag skulle åka till träningen, vilken vi inte ska prata om då jag vred knät igen. Damn it! Sen hem till gården och lyckliga hundar. I går, måndag, blev det en runda in till stan för att träffa min handledare på arbetsförmedlingen och sen hämta min mobil!!!! Äntligen är den hemma igen. Så jävla gutt altså.. Har uppgraderat programmvaran till 4an, får nog allt säga att det är snyggt altså :) trots att jag bara har den första modellen. Där fick jag för att jag ville ha en snabbt, väntade jag några månader så hade jag haft 3Gs istället. Men så är livet.

Nu ligger jag i sängen, har bara varit hemma idag och plockat med tvätten på rummet. Behövdes kan jag ju säga. Så nu ser det helt ok ut. Ligger här och väntar på att mamma ska ropa och säga att maten är klar. Luktar ända hit, mums. Spagetti och köttfärssås skulle det bli tror jag. I vilket fall så luktar det fruktansvärt gott. :D

Idag är det två veckor kvar till avfärd mot London. Ni anar inte vad jag längtar altså!! Helt fantastiskt ska det bli. Men först är det baskurs i morgon. Klippning på torsdag och häng med Agge. Lördag är det årsfest och helt plötsligt har denna veckan också gått. :)

ja det var en liten uppdatering. lägger upp bilder lite senare.

puss

Bara några dagar kvar..

Helgen gick väldigt snabbt.. Ricke, Johanna, Robban och Sofie var över och gjorde mig sällskap då mor och far var på resande fot. De kom på torsdagskvällen och stannade till söndag lunch. Fredagen var det halvdag på jobbet vilken var jävla skönt om man får säga så. På kvällen blev det taco mys med verkligen ALLA tillbehör som fanns. På lördagen kom älsklingen upp. Lite vedklyvning fanns på schemat och sedan var alla fruktansvärt trötta så vi somnade i princip en hög. Därefter bar det av till Kosta Outlet, julmarknad och allt ju. Jag hittade ett par apsnygga LEE braxor och ett par skor som jag tvekade på. Andreas och jag tog även en runda till graven där mina kära farföräldrar vilar. På kvällen åt vi en gudomlig stek (om man får säga det själv då man vad kocken) och krocketter med bea sås. MUMS.. Sen övertalade Sofie oss att vi skulle se "Så mycket bättre" på 4:an vilket jag var lite lagom intresserad av. Men där fick jag, så jävla roligt och trevligt programm. Kändisar som tolkar varandras låtar. Denna var det Petters låtar som skulle bli tolkade. Tänk dig Lasse Berghagen dra av en Petter-låt. Inte ofta man får se det.

Söndagen var mest slapp, jag och Johanna åkte till Kosta igen och köpte skorna jag dagen innan hade tvekat på. Men nu ångrar jag inte det :) Ja men det var väl helgen.
Jo just det, mamma och pappa kom hem och mamma hade lurat i mig att det var fars dag så jag stack ner till Emmaboda och köpte god mat, fixade förrätt och efterrätt och köpte trisslotter. När vi väl gått och satt oss i soffan för kvällen så kommer en Dressman reklam och berättar för oss att det inte alls var farsdag utan det är nästa söndag. Jävla mamma som luras så. Nåväl, gott var det i vilket fall.

På onsdag är min sista arbetsdag och jag ser faktiskt fram emot det. Vill kunna se på livet med andra ögon och reda ut om det värkligen är jag att sitta på kontor. Mmmm det är en bra fråga. På torsdag blir det arbetsförmedlingen och sedan ner till Andreas som är i malmö för att operera ögonen så jag ska ta hand om honom i helgen då han inte får öppna ögonen på 24 timmar.

Nähä det var väl typ det, bilder på inköpen kommer när jag har fått tillbaka min iphone punkt slut.


Över och ut.
Puss

Finally...

Äntligen har vi bokat London 1-4 december. Agge och jag åker samtidigt som min käre bror och hans flickvän. Detta kommer att bli helt fucking underbart. Läntar så jävla mycket. Ser fram emot att få flyga första gången, faktiskt, trots alla hemska historier man hört :P tänkte att det kanske passade sig med en snygg flagga här men ärligt talat så hittade jag faktiskt ingen. Eller så är det bara för många att välja mellan. Men känner lite att denna resan kommer att vara en stor del av mitt fortsatta liv. Känner det på mig. Ja nu går det frammåt. Var på arbetsförmedlingen idag också, slutar ju inte förrän den 10:e men tänkte göra allt det "svåra" nu så slapp man ta det sen. Har även fått en handläggar tid så detta kommer nog att gå bra ska ni se. För hoppningsvis så går jag inte allt för länge utan jobb. Men det vet man ju inte, klart man vill ha jobb men vill ju kunna åka iväg på min resa också. Kommer det ett jobb som jag vill ha så får jag ju helt klart ta det. Men det gör det nog inte. Men man ska aldrig säga aldrig....

Ja det var väl det. Sitter just nu och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan käka napoleonbakelse och sedan en dundermiddag a'la mamma :)

bjussar på denna nu när fotbollen är igång och allt. foto: Stina Johansson


Puss

Hello..


Ja egentligen så vet jag inte vad jag ska skriva utan bara kikar in och säger att jag lever. Passar på att slänga upp videon på min nya älskling. Bruno Mars, hans låtar är så bra! Rekommenderar honom verkligen. För övrigt så är det väl inte så mycket. Var ute och sprang lite förut vilket var fruktansvärt skönt faktist. Inte så långt men hellre högt tempo och en kortare sträcka än mygla en längre. Saknar för övrigt min iphone. Hoppas att det bara tar 2 veckor eller liknande. Vill ha den till London. I morgon ska det bokas.
ÄNTLIGEN (verkligen värt tjock stil)



Puss

RSS 2.0