Ansiktsbehandling..

Ja det var ju en upplevelse. Fruktansvärt skönt när någon sakta smeker en i ansiktet. Varma handukar. Krämer hit krämer dit. Ånga. Men portömningen var nog det värsta ever. Man vet ju själv hur ont det gör, och nu gör någon det åt dig. I hela ansiktet. Eller de hon ser. Och man ser inte så jävla kul ut när man kommer där ifrån heller. Man känner sig äcklig när man kommer dit. Fräsh tills man ser sig i spegeln och ser hur i helvete man ser ut. Helt illröd och flammig i ansiktet. Det ömmar och svider lite överallt. Min näsa har inte hämtat sig än. Känns som man har fått en eller två bollar för mycket på den. Ush... ONT.

Men som min kära plågoande och jag var överrens om var att vill man vara fin så får man lida pin. Som sagt, känns så mycket bättre i ansiktet. Är rädd för att det nu kommer att pluppa upp en massa finnar då jag peppar peppar är skonad från att ha finnar. Kommer typ en st per månad eller nåt.

Nu ligger jag i sängen, med min onda nacke, laptopen i knät, musik i bakgrunden och film på tvn. Ush vad jag är expert på att ha allt för mycket igång samtidigt. Nåväl, spela roll.

Är på lite bättre humör såhär på kvällningen. Jag vet varför och känner du mig så vet du också varför.

Hittade för övrigt en parfym som SKA inhandlas. Avril Lavigne Wild Rose, tror den skulle uppskattas av fröken. Men ska väl ta och lukta lite på den först. Men den verkar lukta himmelsk.. Så den ska kollas på. I morgon eller på fredag.

I morgon ska för övrigt jag och kära lillebror kolla på en lägenhet. En 2a, jah tycker att jag kan få bo i ett av rummen. Men då skrattade han bara. Men han har sagt att soffan är min när jag vill. Sällt av honom tycker jag!

Nä om man skulle fokusera på filmen? Hmm.. tåls att tänka på ;)




All yours
Erika

Hamnade i något konstigt läge..

Borde sova jag vet. Men fick för mig att gå ner och ta hand om tvätten, hänga och sätta en ny maskin. Satte på mig mina allt för stora hörlurar, men de bästa ever. Och första låten är Ryan Adams - Avalanche. Och då gick jag in i en konstig sinnesstämning. När jag hade donat klart i tvättstugan började jag gå runt lite i huset. I de nedsläckta rummen och bara njöt, är det rätt ord? Är det verkligen rätt ord? Jag vet faktiskt inte. Är lite så där nedstämd. Men inte ledsen. Men ändå inte långt ifrån tårar. Vad är det? Där efter kom Train - This ain't goodbye. Jag sökte upp köket och hittade lite saltapinnar, några ballerina kex och en vattenflaska som fick göra mig sällskap på min lilla promenad i huset. Vad är det jag känner? Jag vet inte ens det själv. Är det rastlöshet? Är det ensamhet? Vad är det som händer?

Nästa låt var The Sounds - Wish you were here. Än så länge är det ju verkligen uppiggande låtar. Men fantastiska dock. Jag tror jag ska lära mig att inte tänka på någonting. Bara sitta och stänga av. För nu när jag tänker efter, när jag gick runt i huset. Var det inga tankar alls som for runt som ett yrväder i mitt huvud. Kanske dags att jag sätter mig ner och tänker på ingenting. Stänga av allt som har med tankar. De som känner mig vet att min hjärna går på alla cylindrar konstant. Jag kan inte sluta tänka. Det är min svaga punkt. Jag kan inte sluta tänka.

Ni kanske till och med märker att jag inte ens kan hålla tankarna samlade på ett och samma ställe när jag bloggar. Jag har för mycket i hjärnan helt enkelt. Hur har vi hamnat här? Skulle nog behöva sätta mig och stänga av. Ja jag ska försöka med det nu.



All yours
Erika

Gamnacke?

Haha.. ja jag är nog den klantigaste i hela världen men jag lyckades sträcka nacken idag. Jag böjde huvudet lite väl långt och lite väl snabbt framåt och det bara högg till i nacken. Underbart!

Dagen annars har väl gått hyffsat fort. Lite häng med Petra, som flyttar på torsdag så blir lunch i morgon med henne. En farväl lunch.. Träningen gick sådär alltså, ont i nacken som sagt. Så det var lite svårt att vrida på huvudet. Och så var det så jävla kallt med så som sagt nacken mådde inte så bra.

Nä, det var väl det kanske.

Tackar mina hjärtan för sitt stöd och är glad att de söker stöd hos mig. Det är fantastiskt att ni vill förtro er till mig. Hoppas att jag hjälper lite i alla fall :)

Kul att du har hittat hem faktiskt... Har nog saknat en skvätt..



Nä, nu ska jag bara ligga under tjockaste filten i världshistorien och bara njuta av värmen.



All Yours
Erika

Ännu en måndag..

Planen var att åka och jobba idag. Men hade ingen lust och jag tror min älskade hund är glad att jag hoppade det. För att runt lunch öppnades himlen och det började ösa ner och åska. Han är fruktansvärt åskrädd stackarn, så han låg hos mig i min säng. Lilla hjärtat..

Hade inga större planer för dagen men blev helt plötsligt sugen på att titta på fotboll så hörde av mig till Matsan och frågade om man kunde åka med och kika. Så helt plötsligt så bar jag mig av mot Nybro för att hoppa in i Mats vrålåk för att åka till Smedby och se b-laget vinna med 5-4 mot Mörbylånga. Andra halvlek fick jag gå på linjen och fy faaaan vad kallt det var. Att jag inte frös ihjäl. I 45 minuter stod ja och tittade på matchen i snålblåst. Brr... Och självklart när jag kom hem så fick jag och mamma oss en överraskning. Mamma gick ut i tvättstugan och ja, där var värsta översvämmningen. Så det var bara att ta sig samman och börja skura upp allt vatten och lösa stoppet i avloppet. Tur att vi är så händiga.

I morgon är det möte, och sen vidare in till stan för att middaga med Petra. Hon flyttar på torsdag, hur fan ska jag klara det här?? Ska nog stå och vinka av henne. Mitt lilla hjärta. Jag kommer sakna dig som fan. Efter det blir det träning. Håll tummarna för låret. Och därefter herrarnas b-lagsmatch. Och vips är det onsdag. Då ska det jobbas och ansiktsbehandling är bokad vid 15. Den längtar jag inte alls efter va?

Ja tiden går fort, egentligen fortare än man tänker sig. Och vips är veckan slut och nästa vecka börjar.

Nä fy vad jag är nerkyld.. Nu kryper jag ner. Ska man sova med mjukisar och strumpor i natt så man verkligen blir varm ända in to the bone? Sånt kan ju vara ganska mysigt :)

Nä natti natti säger jag nu..

Sov sött alla!


All yours
Erika

Jag är nog trots allt en skvätt trött..

.. men jag tar mig ändå tid att blogga lite. Ja mitt liv är ju inte så fantastiskt egentligen. Satte precis igång Batman Begins, Jimmy sa att den gick på 5an men har ju inte kanaler i sovrummet så det blev på dvd istället. Och vem klagar? Slipper ju reklamen ;)

Dagen i sig gick fort ändå. Frukost och sen lite fika. En promenad med Ricke och Johanna och lillhunden. Vädret var fantastiskt och jag kunde utan några problem gå i linne. Säkert sista sommardagen.
Där efter blev det lunch och sedan in till jobbet en runda för att bara breefa chefen på vad som händer. Sen var det match. Jag börjar faktiskt tröttna på att aldrig veta vilken position jag ska ha när jag kommer till samlingarna. De senaste matcherna har jag vart innermitt och tycker att jag har varit förträffligt bra. Men idag hamnade jag på vänsterflanken. Va fan? Så nu blir det ett snack med Mats. Först och främst så vill jag ha en plats. Alla utom jag är säkra på sina plaser. Annie och Sara är innermitt. Frida är forward. Malin och Lollo är mittbackar, emelie och ellen varsin ytterback. Visst sen är yttrarna lite tveksamma så det är väl där han sätter oss andra. Nä ett snack med mats. Det är tvunget. Om han inte vill ha mig på någon speciell plats så får han i alla fall säga någon dag innan vilken position jag kommer ha. För detta funkar inte. Som sagt, jag kom dit i tron av om att jag ska vara innermitt. Är mentalt inställd på det och så blir jag satt på en ytter där det är helt andra uppgifter.

Nåväl...

Nu sova. Jag är trött.

God natt

All yours
Erika

Bara en dag i ens liv..

De senaste dagarna har jag betalt tillbaka endel av mina "skulder" till mina närmaste vänner. De som stöttade mig i våras. De där riktiga vännerna. Fast, kommer aldrig kunna bli riktigt skuldfri. Vilket jobb och energi ni la på mig. Att få mig att förstå. Att få mig att hålla huvudet över vattenytan så jag inte drunknade.

De senaste dagarna har jag varit allt från relations expert, största skämtet egentligen, men jag har gjort så gott jag kunnat i alla fall. Jag har varit ett bollplank om framtiden. Jag har stöttat i skolfrågor. Jag har nog trots allt gått igenom det mesta känns det som. Men ändå har jag inte ens klarat av någonting.

Men inom kärleken kan jag tycka att jag ändå har lite på fötterna. Krossat hjärtat något så oerhört två gånger. Men det är bara upp i sadeln igen och tänka, trejde gången gillt. Som de sa i min favorit film som jag citerat från innan, Eat Pray Love, "Det enda som kan läka ett brustet hjärta är tillit". Så alltså, tredje gången gillt?

Våga tro på kärleken helt enkelt. Ja det kör vi på.

För övrigt har det vart en fantastisk dag idag. Solen sken och det var varmt. Dock har jag verkligen mått skit. Har vart svimfärdig och illamående, så låg i sängen några timmar mitt på dagen vilket gjorde att jag mådde lite bättre nu på eftermiddagen och kvällen. Konstigt, för så mådde jag innan i veckan också. Nåväl, det är kanske något som går. Who knows..

I morgon är det match. Håll tummarna för mitt lår. För det kommer jag göra. SöderMöre står för motståndet, min moderklubb. Eller vi hette ju Loverslund då, och blev sen i damlaget Loverslund/Tvärskog men sen så skulle flera klubbar in i sammarbetet och vi blev Team SöderMöre. Ja herre gud... Nåväl. Håll tummarna!

Ja ni mina vänner. Denna dagen har varit väldigt konstig. Men så är det ibland. Alla dagar kan ju inte vara likadana eller hur?



All yours
Erika

Vi har hittat hem..

Lönen landade på kontot och Erika flög till skobutiken.. Äntligen skulle mina skor som jag har gått och suktat efter några veckor införskaffas. Får tacka "svägerskan" Sofie för sällskapet.

mysig höstfärg


svarta läderskor med grov sula så man slipper halka runt i vinter

Lyckan är total. Ja vad är det med kvinnor och skor? Ja vad fan vet jag. De är sköna och snygga. Mer behöver jag inte. Plus att jag blir några centimeter längre ;)


All yours
Erika

Vart gick daghelvetet fel?

Ja det är en bra jävla fråga.
Vaknade vid halv 5 och insåg att nej inte gå upp nu.
Robban väckte mig vid kvart över 6 som vi hade bestämt. Men jag insåg att jag ändå behövde min egen bil in till jobbet så behövde inte åka med honom in vid 7 utan kunde nöjt lägga mig på kudden och somna om för att sedan vakna vid 20 i 8 och ligga och dra mig tills klockan ringde vid 10 över 8.

Jag gick upp och hade en allmänt skön morgon. Åkte in till jobbet och små sysslade tills revisorn kom vid 14. Vi gick igenom bokföringen och förutom några småfel med fel konton och så vidare, typ lite feltryck av att fingrarna hade sluntit, så var det inga problem alls och han var nöjd med mitt jobb. Faaan vad skönt det var. Att få höra att man har gjort ett bra jobb med något som man inte haft någon utbildning för. Efter det så blev det att plocka upp fröken Petra Hägg för middag och sedan kolla när b-laget spelade.

Det är så kvällar ska avslutas. Med dem man tycker om!

Sen bar det av hemmåt. När jag öppnade dörren så sitter folket och fikar så jag slår mig ner och tar en kaka. Därefter gick vi och slog oss ner i soffan och hittade "Vem är Forrester?" på tv4 film. Bra film tyckte jag, men orkade inte se hela. Jag är lite sån ja, men jag är också fruktansvärt trött! När jag skulle gå och lägga mig så berättar mamma att pappa hade ringt och berättat att någon idiot hade dragit sin nyckel över hela hans sida på bilen.

Någonstans från det att jag kom hem så hände något. Jag vet inte vad. Men nu är jag på så jääävla dåligt humör. Vad som kan få mig att brinna av nu känner jag. Så nu har jag stängt in mig på mitt rum och ska tvinga mig själv till sömns så denna skitdag tar slut...




All yours
Erika

Cry when you get older..

Varför just denna låten? Jo för just detta
"Is love hurts when you do it right, You can cry when you get older"


Jag vet hur du mår. Och det är okej. Må dåligt. Men släpp det sedan och gå vidare. Det är lätt att säga. Men faktiskt ganska lätt att göra när man väl lägger manken till. Och tillåter sig att göra det.

Som de sa i "Eat. Prey. Love":

- "Jag vet att du mår skitdåligt. Men ditt liv håller på att förändras, och det är inget negativt."
- "Jag trodde att jag hade kommit över honom, men.. jag älskar honom"
- "Än sen..? Du blev kär."
- "Men jag saknar honom så."
- "Sakna honom då! Ägna honom kärleksfulla tankar då och då och släpp det sen"

- "Jag älskade dig, Stehpen"
- "Jag vet, Men jag älskar dig fortfarande"
- "Älska mig då."
- "Men jag saknar dig"
- "Sakna mig då."
- "Ägna mig kärleksfulla tankar då och då och släpp det sen."
Det varar inte för alltid. Ingenting varar."

Men det viktigaste citatet är nog ändå.
"Du, Matkassen... Våga tro på kärleken igen."

Just denna filmen och även en som Martin rekommenderade, 500 days of summer kan jag definitivt rekommendera. Så jävla bra filmer, djupa men inte för djupa. Den sist nämnda filmen så lär man sig

"After summer comes autumn"

Tänk på det..



Nä nu ska jag åter igen lägga energi på Avatar. Så mäktig film. Älskar den.
Många citat i afton, till och med några dialoger, men bra är dem kan jag tycka!!!

I morgon är det jobb hela jävla dagen. Ja förresten så fick jag reda på att jag ska betala drygt  6000 spänni skatt. Tack för den. Inga julklappar för någon i år. SYND!!







All yours
Erika

Jag har verkligen väldigt mycket musik på min lista..

Denna dök upp bara sådär, vilken vacker röst hon har. Den är så mjuk och bara värmer ens hjärta. Hon är inte mycket för ögat, men åh vilken röst...


Och denna är ett annat exempel...

Och denna, det finns mycket olika saker på min lista.
Vilket är skönt, man vet aldrig vad som dyker upp.

I vilket fall, så lägger jag mig nu med ett leende.
Hjärnan har verkligen sparkat idag. Fråga bara min kära vän Agge, som har fått stå ut med alla mina grubblerier. Det var verkligen stört, tack för att du stod ut med mig. Hade nästan kunnat förvänta mig en käftsmäll ett tag men behövde få bolla lite. Du vet att jag är dig evigt tacksam! En dag ska jag hitta en bild på damen och mig för att visa hur länge vi har haft varandra. Du är verkligen klippan i varje storm som jag går igenom. Tack!

Som sagt, leendet. Amazing.. Att folk kan få en så lycklig. Om du bara visste vad du gör mig glad varje dag, trots att du kan vara en liten fitta ibland ;)


nu kastar jag också in handuken, kanske kan vakna vid 8 snåret i morgon också? Vad tror ni? :)


massa natti natti pussar


All yours
Erika



åh, det kom en låt till. Och denna mina vänner, det är en låt som ni absolut inte kunde tro fanns på min lista. Men ack vad jag älskar den, man blir lugn ända in i själen. Lyssna och njut... Denna är för dig farmor, du har lärt mig ett och annat trots allt! Alla timmar med klassiskt på P2, dom gav mig ändå något tydligen..


natti natti hjärtan

puss

Sol och 22 grader vem hade kunnat tro det?

Det var exakt vad det var idag. Vad hände där är min fråga! Fast, jag klagar inte. Definitivt inte.

Dagen började att jag vaknade innan klockan skulle ringa vid 8, den ni.. Haha..
Det blev en skvätt jobb och sedan vidare ut till Agge och plockade henne för lite strosande i butiker innan träningen. Det blev inget shoppande bara chill på stan. Där efter blev det en timmes träning. Trött som fan är jag nu då jag inte har tränat på en vecka. Men nu är det bara på det igen för på torsdag blir det varken träning eller match för min del. Lårhelvetet är inte på min sida. Några tips om vad man ska göra med det?

Herrarnas match ska vi inte prata om, för den är verkligen inget att prata om. Ingen rolig fotboll så jag och tjejerna roade oss själva med helt jävla störda konversationer. Folk undrade nog vart vi hade rymt ifrån. Men det bjuder vi på.

Kom igen tiden, ticka!


Tjobre


All yours
Erika

En dag som denna..

Mår inte alls hundra idag. Typ kallsvettas och mår illa, hade en skvätt feber i morse men den försvann. Kan tänka mig att jag inte har ätit tillräckligt bara. Så det löser sig när jag fått i mig lite mat. Robban kommer väl hem om ett tag och då ska vi laga mat. Som sagt, allt löser sig.

Dom här ska för övrigt hitta hem till mig på fredag tänkte jag mig. Vad tror ni? Hade som sagt tänkt mig att hitta ett par snygga lågskor till hösten också men det hittade jag inte så det blir några centimeter över jorden denna höst. Jag klagar inte alls. Gör du?




Det ända jag vill egentligen, är att veckorna ska gå fortare än fortast. Att fotbollen kommer och går och att veckorna rinner. Det är det jag verkligen vill. Och att jag får ut något vettigt från samtalet jag ska ha med kunskapsnavet i morgon. Haha... I morgon blir det för övrigt häng med Agge. Det gillas alltid! Sen träning och efter oss spelar herrlaget så tänkte nog stanna kvar och kika om någon annan av tjejerna också hade den planen.

Ush vad jag mår kasst idag. Orkar ingenting. Ge mig lite energi tack.




All yours
Erika



En långsam men skön dag..

Ja, söndagen gick jävla långsamt. Gick upp vid halv 9 för att käka frukost med papi innan han åkte till Tyskland igen. Stackarn, det sliter verkligen på honom. Men vad gör man inte? Han måste ju, det är ju ett jobb helt enkelt.

När han hade åkt så bytte vi däcken på Robbans bil. Det var ett fantastiskt väder idag. Solen värmde som om det vore sommar och när den gick i moln kände man höstbrisen smeka ens kind. Underbart helt enkelt. Så att ta av sig tröjan varvades med att ta på sig den igen. Vi klippte lite gräs och räfsade lite, ja, allmänt skön dag i trädgården helt enkelt. Men ja, jag ska inte ljuga, några timmar blev det i sängen och en säsong Numbers med lillen vid fötterna. En skön dag som sagt :)

Blir tydligen ingen b-lags match i morgon utan får spela den på torsdag istället. Hade ju velat spela båda ju. Träning tisdag och häng med Agge på onsdag. Ska klämma in en biodejt med Petra också. Gud vad jag kommer sakna den pluttan när hon flyttar hem till Jönköping igen. Nåväl, vad göra vad göra? Får väl åka dit och hälsa på istället..

Ja nä, nu hoppar jag in i duschen.



All yours
Erika

Inga krusiduller tack..

Det är så jag vill ha det. Eller? I alla fall ja eller nej vill man ju alltid ha.

Nåväl..

Lördag idag. Har gjort min morfar stolt och rensat en massa brädor med spik och var allmänt händig så han log nog och var stolt när han kikade ner där uppifrån. Därefter blev det till att hjälpa pappa att dona i trädgården så har även lekt trädgårdsmästare idag. Därefter städade jag bilen, det behövdes verkligen. Sen blev det fotboll på tvn och så nu sitter jag här och slösurfar lite på intranätet. Mamma och pappa stack för att plocka svamp, som vanligt :)

Senare bär det av en runda in mot jobbet för att dona lite samt käka pizza :) muuums... Blir från Pizza Palatset idag. Älskar deras pizzor, så tunna och fräsha. Ush, nu blev jag ju hungrig. Skit också, i morgon händer inte så mycket heller. Matchen blev ju som sagt inställd :/ så det blir väl att byta däck på Robbans bil då han har punka på båda högerdäcken. Hur lyckas man? Och eftersom han drog till Halmstad så blir det vi som får göra det vilket innebär jag och mamma.

Det blev ju inget Helsingborg för damen då bror och "svägerska" är sjuka. Nåväl, de kommer ju hit nästa helg fast det hade vart skönt att komma bort en sväng.

Måste för övrigt ta mig till kunskapsnavet för att försöka reda ut hur i helvete det går med min skola. Är ju klar men tror jag vill läsa upp Engelska B då jag har hittat en intressant linje, men man behöver då Engelska B. Kanske ska läsa den på distans? Men eftersom jag redan har betyg i den så kanske jag inte får läsa den utan bara tenta upp? Äh vad fan vet jag. Därför ska jag ju till kunskapsnavet. Sen måste jag ju boka tid hos frisören också så man kan få bort denna tunga sak som kallas hår. I alla fall tunna ur och ta bort det slitna, eftersom det äntligen har blivit långt igen sen jag klippte dän det. 

Många måsten denna veckan. Men det är helt okej, jag klagar nte för fem öre. Häng med Agge och sedan fotboll 3 dagar samt bio med min kära Petra. Ja denna veckan är också ganska full.. Sen är denna veckan också slut. Tiden går fort ni..

Det trodde jag inte den 2e januari när livet mot min vilja rasade. Men nu står jag här. 8 månader senare starkare och lyckligare än jag var för ett år sen. Tyvärr min vän men det är så. Det var inte bra. Inser mer och mer varje dag att det inte var rätt. Och det är inte mina vänner sena på att påminna mig om. Får ofta höra "vad var det jag sa? men du lyssnade aldrig" Nä men det är ju så, dom hade ju inte lyssnat på mig om situationen hade vart omvänd och de vet de.

Men Erika is a happy one...



All yours
Erika

Everyone wants a piece of me this week…

Vad fan hände där?

Dött några veckor och denna veckan vill alla ses. Måndag: Petra, Tisdag: Erica, Onsdag: Agge, Torsdag: Jessika.

Hallå?

Nä men det är askul att göra något faktiskt. Undra vem som ska med nästa vecka och sätta sprätt på lönen? Hittade två par skor idag som är ett måste i höst. Ingen idé att försöka tala mig ur det hela. Dom ska hem till mig. Punkt. Slut. Men har ändå inte hittat den skon jag verkligen vill ha så i höst blir det bara kilklack, inga lågskor. Synd.

Nähä om mitt sällskap kan komma hem från promenaden med hundarna så vi kan sätta igång filmen som de hade köpt. Gjorde mastodontdippen till mig, en sån vitlöksdipps påse från OLW samt drygt 5 vitlöksklyftor i dippen. Mums säger Erika..


Nä, är det någon som vill leka nästa vecka så säg till. Jag vill att veckorna ska gå fort just nu. Eller ska jag krypa ner i Jessikas resväska och vara förkläde för henne och Patrik i Turkiet? Vad tror ni om det?

I morgon torsdag = T R Ä N I N G! = cykling för Erika, men fan gör ju något i alla fall. Eller hur??





All yours
Erika

Tisdag dårå..

Tisdagen började med ett stort jävla grinfejs från mig. Min bror tyckte att jag såg otroligt lycklig och glad ut, ironin flödade i rummet. Enligt honom så var mina mungipor nere vid knäna. Fantastisk start som sagt. Min förkylning kändes djupt in i kroppen och det kändes som den var här för att stanna livet ut.

Runt ett tiden hoppade jag och Sofie in i min räser och drog in till stan för en fika med Erica, ja skratta ni lite jag väntar.....


Som vanligt var det dunder att träffa henne. Vi pratar inte så mycket egentligen utan bara njuter av varandras närvaro. Det är ändå ganska skönt, att inte känna att man måste prata faktiskt.
Därefter drog jag och Sofie vidare till hansa för att kolla lite skor. Inga skor men underkläder införskaffades istället. Kan behöva att rensa ur den lådan snart. Skönt med lite nya kan jag tycka.

Därpå blev det träning som jag var fruktansvärt fundersam över om jag skulle delta i eller ej, men det slutade med att jag åkte dit och testade lite. Kom på typ en kvart in i träningen att jag sträckte låret på matchen i söndag då det högg till i en kvadratenövning. Så då var det bara att hoppa av som den stjärna man är ;) haha... Blev att cykla lite och köra en skvätt styrka istället. Dags att ta tag i det igen tycker jag, få ordning på magmusklerna kan jag tycka. Tips på bra övningar och sätt att motivera sig till att träna styrka?!



Nähäpp.. SÄNG!


All yours
Erika

Nej men hallå det är ju måndag..

Sitter nu i sängen och ska väl snart gå ner och hjälpa mamma med de 6 kg kantareller som de plockade igår. Galna är de! Idag väntar Kalmar och fröken Petra Hägg. Hon ska bara få för sig att vakna. Jävla slacker ;) Men det ska bli awsome att se henne igen. Är mindre nöjd med att hon snart sticker hem till Jönköping igen. Nope det gillar vi inte alls fast snart flyttar jag ju närmre så då kan vi hänga lite oftare. Ganska sjukt ändå, Petra och jag, vi har ju alltid vart vänner och jag har älskat hennes stil. Hon är lite som en mindre jag, hon är ju trots allt 5 år yngre. Och efter nyår, när jag blev singel och behövde stöd. Så tog jag upp kontakten med henne igen, som vi tappat när hon flyttade till Jönköping, och sen dess har hon varit min högra hand. Du anar inte vad tacksam jag är för det hjärtat! Du var en aning brutal och ärlig. Jag hatade det och du tröttnade på mina samtal där jag växlade ilska med tårar. Men du fanns kvar trots allt. Det kommer bli tomt när du åker igen, jag vet det mer än väl, fick ju känna på det när du åkte till Turkiet i en vecka. Jag trodde jag skulle avlida. Men det är väl det man har telefon till eller hur? För att hålla kontakten! Det ska bli trevligt som fan att se damen idag igen, eftersom hon var ute och flängde en massa förra veckan. Förväntar mig att få en uppdatering som heter duga ;)

Senare ikväll kommer Sofie hit, ska blir trevligt tycker jag. I morgon är det en eftermiddag med Erica och sedan träning. Onsdag jobb och häng med Agge. Någon annan som vill passa på att få lite Erika tid så hör av er. Blir nog för övrigt Helsingborg en runda i helgen också. Men får bli en kort visit eftersom det är match på söndag. Och den är tydligen borta mot Vissefjärda vilket passar mig utmärkt. Är ju typ en mil härifrån så man slipper åka först 6 mil till samling och sen vidare någon annanstans. Nä det blir bra det.

Kom för övrigt på att jag nog inte behöver någon höstjacka trots allt. Har ju min Hilfiger jacka kom jag ju på igår. Den är lagom tjock och lite tajt så kan inte ha allt för tjocka tröjor under så det blir en perfekt höstjacka. Duktigt nöjd är jag. Så det blir väl till att lägga dom pengarna på några snygga höst skor istället :)


Nä nu får jag väl gå ner och göra mami sällskap trots allt. Petra för helvete vakna!!!!



All yours
Erika

Matchdag..

Är sugen på att lira. Inget snack om det. Men min kropp säger helvete heller. Fast brukar jag lyssna på den annars? Nä, nu laddar vid. Samling 16.00 matchstart 17.00.

För övrigt var natten jävla lång. Varvade fina drömmar med jävligt jobbiga sådana. Kan man inte bara få ligga och njuta av att ha en lugn och fin dröm. Helst ingen alls för då sover man ju nästan som bäst. Men de senaste fina gillar vi. Låt veckorna gå fort nu. Jag kan känna att jag är värd det. Värd lite medgång.

Blir förövrigt mer och mer sugen på Linköping. Låt det ske. Eller ja, det ända som sätter stop i hjulen är ju jag. Men fan, chansar man inte så vinner man inte. Eller hur?


Nu kör vi. Tagga tagga brudar!


All yours
Erika

Hittade ändå några jackor..

Kom ju på att jag nog behöver mig en höstjacka då det inte riktigt är dags att ta fram min älskade Elvine jacka än. Den får väl i alla fall vänta till i november kan jag tycka.
Så hittade dessa på HM's sida, vad tycker ni?



Denna är ju en väldigt enkel och snygg jacka men ändå snygg med detaljer.


Denna tycker jag faktiskt är jävla snygg, men ändå ful. Vad tycker du?

En snygg fodrad kavaj kan man ju också ha.



Ja vad tycker ni? Finns ju en hel djungel med jackor. Och dessa är bara 3 av dem. Men något liknande ska jag nog ha i alla fall. Inga långa kappor för lilla Erika, inte i år i alla fall!


All yours
Erika








Låt mig bli frisk istället..

Min hals alltså. Jag vet att det är risk att jag är för jävla tjatig om min hals men det är inte så jävla kul att vara sjuk faktiskt. Inte alls.. I morgon vankas det match och då måste jag vara fit for fight oavsätt. Så har hinkat i mig the hela (läs senaste timmen) kvällen för att mildra min lilla hals. Så i natt kommer jag säkert vakna tusen gånger för att jag måste på toa haha... Nåväl nåväl.. Allt jävla rännande ute idag och jobbande fysiskt ute i höstvädret var kanske inte det bästa för halsen, men man måste ju ställa upp lite. Men i morgon blir det sängen ända tills jag ska på samling kanske någon liten runda ut i trädgården för att röra på mig och få frisk luft. Eller ska man bara öppna sovrumsfönstret och gå fram och tillbaka några gånger och sedan lägga mig igen? Ja vi får se helt enkelt.

Denna helgen är för övrigt Ricke (bror), hans dam Johanna och Robban (bror) här. Skulle kanske ha hittat på något men det får väl bli i morgon om jag inte väljer att ligga i sängen då. I veckan kommer Sofie aka Robbans dam och hälsar på. It will be nice :) nähä ni nu blir det krypa ner i min alldeles för stora och ensamma säng och titta på film.

Snälla låt helgerna gå fort. Vi vet vad vi väntar på, låt dem gå fort.

Ska nog förresten försöka hitta en snygg höstjacka denna veckan. Vad tror vi om det? Några tips?
Och självklart lite underkläder, är nästan lite smått beroende haha...


Natti natti hjärtan...


All yours
Erika

Bjuder på en låt och säger god natt..



Lyssna och njut, perfekt låt en kväll som denna...


All yours
Erika

En skvätt sjuk..

Ska inte påstå att jag är på vippen att trilla av pinn, för så är det definitivt inte men känner att halsen har mått bättre. Så idag blir det till att kurera sig och försöka bli frisk till helgen. Jag hatar att vara sjuk! Man kan ju inte träna eller något. Jag hatar det. Fast jag tänkte passa på och rensa min spotifylista "stared" såg nyss att det är 1089 låtar alltså ca 2 dygn. Känns lite i överkant faktiskt, kommer låtar ibland som jag inte ens visste att jag hade på den listan. Så nu hugger vi in. Målet är att få bort minst 89 st så man kommer ner på 1000 låtar i alla fall. Gud vilket spännande liv jag har haha.. Men fan vad mycket skit jag har!

några tips:
Radical Face – Wrapped In Piano Strings
The Red Jumpsuit Apparatus – Your Guardian Angel
Secondhand Serenade – Fall For You
Tegan And Sara – Back In Your Head
Casey Abrams – Nobody's Song
Robyn – Should Have Known
Anna Nalick – Breathe (2 AM)
The Afters – Beautiful Love (Theme from "8th & Ocean")
Johnny Cash – Hurt

Ja som ni ser så finns det mycket konstigt på min lista..

Äh vi drar till med en Michael också...
Michael Jackson – You Are Not Alone - Single Version


Nä nu dyker jag in i musikens värld.



All yours
Erika




Vi smäller av en gammal sköning när vi ändå håller på...


Sliten är bara förnamnet..

Jag tycker det är fruktansvärt konstigt att man alltid ska må som om man vore typ bakfull dagen efter man har spelat match. Är det för att man dricker/äter för lite under dagen? Ja vad fan vet jag? Jag ser det i vilket fall som ett tecken på att jag har jobbat skiten ur mig. Vilket jag tydligen gjorde igår.
Vi vann med 9-0 tydligen, trodde det var 7 eller kanske 8-0 men jag hade ju fel. Vi spelade fin boll och jag gjorde mål. Wohoooo.... Det händer ju inte allt för ofta faktiskt. Fick två nya smeknamn "Duracellkaninen" och "Krigarn" men gillar fan "Kaparn" mer haha...

Går dagen var chill i allmänhet. En liten runda på jobbet och lunch med Caroline och Camilla på Cubus. Kul att se dem igen, saknar dem nästan lite om jag ska vara ärlig. Så härliga människor. Camilla ska ju tyvärr, eller tyvärr och tyvärr beror ju på hur man ser det från min eller hennes synpunkter, till Göteborg om några veckor för att börja plugga. Men vad har man inte fb för om inte för att hålla kontakten med vänner och bekanta eller hur?

I morgon är det träning igen och Rix FM festival därefter. Vet inte riktigt om jag kommer att gå på den eller ej. Men på fredag är det Veronica Maggio på Stortorget så får väl ta mig in kan jag tycka. Planen var att försöka få med Johanna men hon är osäker på om hon hinner upp eller ej. Hade också planerat att vi skulle dra vidare till Harrys där Jesper, min gamla klasskompis från högstadiet, och hans band spelar senare. Vi får se hur det går tillslut, det är ju bara onsdag.

Det var väl det för idag, eller i alla fall för nu.

Erika är glad och lycklig och det känns som att det rullar åt rätt riktning. Skönt.


All Yours
Erika

Nej men se man på, 2 inlägg inom loppet av en vecka. Shit...

Helgens utgång med tjejerna var fantastisk. Som vanligt. Vi bestämde oss att detta måste ske allt oftare. Vi är ett gäng helt udda människor som har en gemensam nämnare: Fotboll. Mer finns inte egentligen, eller jo, alkohol ;)

Mia: Nyss fyllda 50 år, 2 barn varav ett är i min ålder, man och hund. Hon tillägnar all sin fritid med fotobll. Jobbar med ekonomi.
Lollo: typ 27 år gammal, förlovad, bor i hus och har två hundar. pluggar till lärare. har jobbat med min bror.
Annie: Typ 27 år hon också, 2 barn, man, jobbar inom vården.
Sara: Lika gammal som mig, alltså 24 år, pluggar, singel, träningsnarkoman, bor hos sin mami.
Jag: ja mig vet ni väl allt om redan så det behöver jag ju inte ens säga.

Som ni ser så är vi trots allt alla olika och har olika erfarenheter av livet. Men fan vad kul vi har! Alldrig tyst på någon. Ingen spottar i glaset och känner man att man behöver lätta på hjärtat så fan gör det ingen dömer dig. Ja det är ett underbart gäng!

Ikväll vankas det match. Tjo hej säger jag bara. Det har regnat en hel del de senaste dagarna och man känner att det är höst nu för inget torkar trots att solen skiner. Planen kommer suga ikväll. Fy fan...

Nog om det säger jag. Nä men fan, vi säger väl så för denna gången?!


All yours
Erika

Men det är ju bara så det är.

Jag lever gott folk. Tro det eller ej! Veckorna har bara rullat på snabbt som uti helvete faktiskt.
Jag vet inte vill ni veta lite om mina helger eller? Nämnde ju hur mycket jag har vart iväg ju, kan dra en kort version av allt kanske?!

Första helgen i Helsingborg (datum hmm början av juli??) var en lugn och skön sådan. Häng med storebror och hans dam och bara njuta av livet. Skönt att komma iväg en runda och få distans till livet. Helgen där efter åkte jag och min kära kusin Catharina till Gbg där vi hade tillgång till vår mosters lägenhet över helgen. Vi såg till att hinna träffa min efterlängtade vän Daniel och vi hann även gå på Liseberg, dra på stan och bara allmänt slappa. Vi tog dagen som den kom och bara njöt av att inte ha något planerat. Helgen därpå var jag bara hemma, har för mig att lillebror och hans dam var här då. Helgen därpå fyllde damen 24 år. Hej och hå vad gammal jag börjar bli. :)
Då var det åter igen dags för Erika och Catharina att åka på äventyr, denna gång till Nyköping. Plockade henne i Linköping och därefter bar det av mot Nyköping och herr Rickard. Där blev jag kvar hela helgen medan Catha åkte vidare till Eskilstuna. Vi hade ganska mycket för oss den helgen, var på street race (va fan hände där???), bio, fest och filmkväll med vänner. Ja vi klarade väl av det mesta tror jag. En fantastiskt trevlig helg på alla sätt. Helgen därpå, alltså den som nyss var, blev det Helsingborg återigen. Denna gång för att tillbringa lite ensamtid i en tom lägenhet men fick sällskap av brors flickväns söta kompis Tamara. Kom ner på fredagen och på aftonen blev det en härlig utgång. Hade verkligen askul, synd bara att hennes ex raggade öppet på mig när hon satt bredvid. Inte coolt. Gå och dra något gammalt över dig säger jag bara. Lördagen blev lite konstig ändå, körde ner Tamara och Emelie till Malmö, tanken var att åka vidare ner till Trelleborg till Rickard och hans polare som var på cup, men ångrade mig och åkte tillbaka till Helsingborg och åt lunch med lillebror och hans dam som hade kommit ner från Halmstad. Efter en trevlig lunch med lite shopping på Väla åkte bilen igen söder ut mot nu Trelleborg. Kom lagom till deras match och de vann, asgutt att få se en vinst, så man slapp en massa griniga killar i 4 timmar till nästa match. Efter matchen hängde vi på hotellet och gick ut  på "stan" och käkade lite. SIsta matchen blev ju självklart inställd så då styrde Erika bilen hemåt för en utgång i Helsingborg, men var fruktansvärt trött så det blev inte mycket med det utan det blev en mysig kväll hemma istället.

Ja, det var väl en månads händelser typ, hade kunnat säga så mycket mer men varken orkar eller vill skriva mer.
Jag mår i alla fall fruktansvärt bra kan jag tycka. I morgon är det utgång med tjejerna i laget. Ska bli fantastiskt kul, förra gången var ju så fruktansvärt lyckad! Så nu sätter vi ribban högre och kör all in babes!

Ja men det är väl det typ. Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen. Nu vet ni att jag lever och att jag har det fantastiskt bra!


All yours
Erika

RSS 2.0