Life fucks us all..

Eller? I vilket fall..

Jobb jobb jobb. Så ser mitt liv ut. And I like it. Jag älskar mitt nya jobb. Älskar mina sköna arbetskamrater. Älskar att man får träffa nytt folk varje dag. Allt känns bara super.

Just nu ligger jag i min säng och myser. Messar med lite galet folk och bara njuter av att ha så sköna människor i mitt liv.

I veckan som kommer är följande planerat.
I morgon jobb, öppning vilket innebär 9.00 till 15.00. Efter jobbet tar vi en runda till Erica för att sedan åka hem till mina hundar för att jag är ensam hemma.
Onsdag är det jobb, öppning även denna dag. En eftermiddag hos Agge och sedan träning på kvällen.
Torsdag jobb och provträning med min bror på Actic. Fan vad skönt det ska bli att komma igång.. Så ska försöka få in 3-4 träningar till utöver fotbollen i veckan. Det ska vi nog kunna lyckas med tycker jag. Carro, jag litar på att du kommer göra mig sällskap några gånger ;)

Fredag är jag ledig vilket är jäävla skönt. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag att vara på kontoret i vilket fall. På kvällen är det i alla fall cup. Svår grupp men kollade de andra grupperna och insåg att de också är svåra så det spelar egentligen inte så stor roll. Jag ska äga i mina nya skor helt klart. Mina silvriga skor med lila och rosa detaljer. Haha.. Tjejskor!!!

Lördag kanske det blir lite jobb. Om inte, drar jag nog till Helsingborg. Det vankas fest hos Katta hörde jag något om. Min älskade bror tyckte att jag skulle komma ner. Undra om man skulle ta med sig den andra ner så vi kör all in med syskonen. Bör definitivt funderas över. Kan ju bli av även om jag jobbar. Man får ju helt enkelt tuffa på lite bara.

Nä nu ska jag ta min huvudvärk och lägga mig. Men vet ju själv att jag kommer fortsätta messa lite samt titta på serier. Men ja vi säger väl så mina älskade..

Äh en låt med Scorpions - Send me an Angel

All yours
Erika



Fullt ös, typ medvetslös..

Ja det var ju ett tag sen jag skrev men jag har ju jobbat och slitit alla dagarna. Inte hela dagarna men det har definitivt räckt med det jag har haft varje dag.

I måndags var det dags att slå upp dörrarna för allmänheten. Det var ju självklar spännande att se hur mycket folk som skulle hitta dit. Vi har haft en massa kunder som kommit och ryckt i dörren under byggveckan samt travat in via lageringången och trott att det var entrén. Hmm.. De såg ju inte alla kartonger och pallar?

I vilket fall, så gick det jätte bra och kunderna bara strömmade in. Vi hade kunder hela tiden vilket innebär att vi inte hade en lugn stund vilket är fantastiskt. Det var en väldigt trött Erika som somnade på sin kudde den kvällen.

Tisdagen var det en ledig förmiddag så en timme på kontoret och sedan en lunch med Caroline på cubus. Fick även 3 nya böcker av House of Night serien. Ja det är en vampyrserie. So? :) vid 14 var det dags för att äga i butiken och självklart blev det att slåss klart med hörnet som jag hade påbörjat dagen innan. Svårt som fan var det men det ordnade sig till slut.

Jag, Martina och Stina slogs med kassan efter stängning men det löste sig det också. När vi var klara så såg jag att Bob hade messat och ville käka innan jag åkte hem och självklart ställde storasyster upp på det. En gyrostallrik från KG sitter aldrig fel oavsett tidpunkt..! Även här var det en fruktansvärt trött Erika som somnade hyfsat snabbt på kudden.

Onsdagen blev det kontoret, en snabbis med Erica G på stan och sedan butiken. För tredje dagen i rad myllrade det av kunder i butiken. Känns så bra att det kommer folk till oss. Känns även som att vi öppnade en bra tid på året, om kanske 2-3 veckor kommer ju julhandeln igång. Shit jag längtar! Hade stängning även denna dag så blev lite sen till träningen men det får man ju ta helt enkelt. Fick ju i vilket fall inviga mina nya fotbollsskor för inomhus, synd bara att man inte kan få tag på enkla snygga svarta utan denna gång blev det silvriga Nike med rosa märken och lila sulor. Tjejskor? Lite kanske. Synd även att vi lirade med utomhusboll vilket innebär att den studsade som en jävla studsboll och flög som en ballong. Inte alls irriterande!!

Idag har jag vart ledig vilket känns som första dagen på länge faktiskt. Så det firade vi med massage hos min moster vilket jag har skjutit på i säkert ett halvår. Behöver jag ens nämna att det var fruktansvärt skönt? Nä jag tror inte det. Därefter styrde jag kosan mot Karlskrona och min efterlängtade Sofie Karlsson. Denna damen mina vänner har bott i Malmö de år vi känt varandra. Vi fick kontakt på något sätt via internet och vi har nog haft kontakt i närmre 10 år. I vilket fall så fick jag ett meddelande förra sommaren om att hon skulle flytta till Karlskrona vilket innebar att hon kom närmre. Då hade ju jag och Andreas skaffat lägenhet där nere vilket var en skvätt öde om jag får säga det själv. Sen vet ni ju hur det gick med Andreas :P haha... I vilket fall så var det fantastiskt kul att träffa henne igen då vi inte har setts sen innan sommaren. Hon har definitivt varit saknad!

Ja just det, blev ju stoppad av polisen för alkotest för första gången sen jag fick mitt körkort. Lite imponerad tycker jag.


Ja nä, sliten idag också. Det är ju Inglourious Basterds (stavningen är som den är där) på sexan så tänkte se några "episoder" eller vad ni nu brukar kalla det. Brukar själv säga att jag ska se några pauser :)

Ja men det var mina dagar så här långt. I morgon är det jobb igen samt lördag. Har ni missat att jag älskar mitt jobb? Har ni? Men då säger jag det igen. Jag älskar mitt jobb!!! :)

Ja just det, ska titta på en lägenhet i helgen. Tyvärr är den säkert för dyr men vi får se helt enkelt. Känns som det går bra nu så ge mig en lägenhet!!!


Sov sött mina vänner

All yours
Erika


Kick IT!

Ja, det passade sig verkligen med ett utropstecken där. Då det var Kick Off och att vi i morgon Kickar igång butiken på Kaggensgatan.

Så som sagt, i helgen var det Kick Off med TGR Sverige. Tåget gick vid 13.09 från Kalmar och självklart var jag sen. Förvånar det någon egentligen? Nä, egentligen inte. Fråga bara Matsan om vem som brukar komma sent till samlingar.


Redo för att göra Höör osäkert, eller i alla fall tåget dit.. (ja jag är en dålig fotograf)


I vilket fall, så visste vi att första destinationen var Höör station. Där skulle vi bli upplockade av buss och sedan bli körda till destination okänd. När vi väl hade anlänt så trodde man att man hade hoppat in i en Flintstones film, för stället vi hamnade på kallades Grottbyn. Jag, Sara, Stina, Emmy, Moa och Sofia fick bo i Uttern 1. Tur att man inte fick bo i Bävern, hade bara känts fel ;)


Damerna i Uttern 1 här ser ni även vad jag menade med The Flintstones hus



Och så här såg det ut inne i rummen..



Det blev lite korvgrillning och sedan var det dags för uppdragen. Varje lag fick en digitalkamera och instruktioner om vad som skulle göras, man skulle illustrera och fotografera de olika frågorna till exempel skulle man hitta på ett lagnamn och sedan illustrera det. Vårt gruppnummer var fyra så då knäckte jag idén om "The Fantastic Four" så det fick det bli. En annan var att man skulle komma på en ny OS gren för 2012 och sedan en låttitel. Ja you get it. I vilket fall så fick man ett gott skratt och fick lära känna lite annat folk från andra butiker.

Efter uppdragen så var det dags att, lite smått panikartat, ta sig in i värmen då det nu är höst och inte alls för jävla varmt utomhus. Väl inne var det fortsatt mingel och sedan middag. THAI MAT! Seriöst, tredje gången denna veckan! Vi har ju ätit buffé nu när vi har byggt butiken så två av fem möjliga luncher var thai. Så när jag och mina kollegor som har slitit i butiken insåg att vi nu skulle få thai mat för tredje gången denna veckan så kom det väldigt många suckar. Och jag som inte ens gillar thai!? Eller jo, en del saker kanske, men jag förstår mig inte på de där rörorna eller grytorna. Nä jag förstår mig verkligen inte på det där. I vilket fall... Det var en trevlig kväll och när tävlingen skulle redovisas så fick man se alla gruppernas bilder. Ärligt talat så tyckte jag att våra var så jävla dåliga, men vi vann ändå. Undra vem som hade mutat domarna?! Det var FAKTISKT inte jag. Haha...


Priset i tävlingen var en flaska skumpa var..



När vi väl hamnade i säng så hade vi alla svårt att somna. Det blev självklart en massa skratt och prat tills vi tillslut valde att släcka då det var tidig uppstigning dagen efter. Det var mycket vridande och suckandes som lät från sina håll tills man väl kom till ro och kunde somna. Jag själv sov sådär om jag ska vara ärlig så troligen kommer jag sova som en stock i min säng i natt.

Idag så var det tidig uppgång då tåget gick 10.20 god frukost men som vanligt lyckas jag med det omöjliga. Jag skar mig i mungipan med brödet. Hur funderar ni säkert. Eller mer HUR I HELVETE LYCKADES HON MED DET? Ja det är en bra fråga som har ett "bra" svar. Bullarna var nybakade och de var jävla frasiga okej? Inte första gången faktiskt. Jag lyckas alltid med det omöjliga, bara att acceptera.

Resan hem var lååång och man ville bara komma hem. Men för mig väntade några timmar jobb på kontoret. Löner och bokföring stod på schemat vilket gick förträffligt bra. I kväll har jag faktiskt unnat mig att ligga i sängen och tittat på olika serier. Skönt att bara ligga. Tyvärr har jag kastat mig en blick över rummet lite då och då och har till min fasa insett att jag har lite att göra men har inte haft ork att göra det i veckan. Har ren tvätt som jag fick klart i fredags som ska in på rätt plats men jag orkar verkligen inte ta tag i det. Men ska jag orka det idag? Hmm.. Bra fråga där.

I morgon är det för övrigt "the Day with the capital D". Öppning i butiken eller invigning eller vad man nu kan kalla det. I vilket fall så är det första dagen med kunder i butiken. Tyvärr så har vi ju inte fått våra kortterminaler, big fail. Så i morgon kan vi bara ta kontanter, så det kommer nog tyvärr att bli en hel del sura kunder men då smäller man bara av ett fantastiskt strålande leende så mjuknar dem. Eller? I alla fall så har vi dem i butiken på tisdag så det ordnar sig ju. Finns inga ord för hur mycket jag ser fram emot i morgon!

Har för övrigt fått schemat för veckan jobbar måndag till lördag förutom torsdag då jag är ledig men har redan bokat in min fantastiska vän Sofie Karlsson denna dag. Har inte setts sen innan sommaren så vi har en hel del att ta igen. Jag har definitivt en hel del att berätta. Om jag har. Mina resor till Göteborg, Nyköping och Helsingborg. Shit vad jag gjorde mycket denna sommar. Underbart. Längtar tillbaka ska ni veta, jag hade det bra.



För övrigt vill jag tipsa om en låt. Steget - Jag Lägger Ner Ruskigt skön och jag älskar hur hon verkligen får en att verkligen känna sig hemma i hennes texter. Känns som om hon har lyssnat på mina tankar och har fått ner dem på papper och sedan gör det till en låt. Lyssna och njut.


Nu tänkte jag gå som en orkan genom mitt rum så jag kan vakna till ett välstädat rum klockan 06.00 i morgon.
Så vi säger god natt och tack kära kollegor för en fantastisk helg!
I morgon kör vi all in, ända in i kaklet!

All yours
Erika


Erika the handy man..

Eller woman kanske är mer rätt. Igår fick man höra det och idag. Idag var första kommentaren "Erika kommer du hit en stund, du är ju händig och teknisk" och den andra var "Erika hjälper du oss med pallarna, du kan ju sånt här. Tur att vi har en brunett som kan komma och rädda oss" haha jag bara avgudar min chef. Hon är så jävla rolig, man är inte långt ifrån skratt när hon är i närheten. Ej heller bland mina kollegor är det långt från skratt. Vi har jävla kul tillsammans och det märks att alla verkligen ser fram emot öppningen på måndag. Idag var jag, Martina, Erica och Stina nere i källaren och kollade runt lite. Så jävla äckligt ställe och det var bara otrevligt att vara där. Självklart hittade jag lysknappen när vi var där nere och jag kunde sjäääälvklart inte låta bli att trycka på den. Som jag skrattade, jag höll bokstavligt på att dö. Tårarna bara forsade och tjejerna var lagom nöjda när de insåg att det var jag som hade gjort det. Så en dag kommer det att hända mig också kan jag tänka mig. Fan vad läskigt det vore om man var där nere och strömmen går. Då kommer jag aldrig att hitta upp då det var en massa olika gångar. FY! Som tur är kommer vi inte ha allt för mycket där nere utan mest lådor och sommarvaror på vintern och tvärtom.

Ja och självklart blev vi ju inte klara men det ordnar vi innan vi öppnar på måndag. Bara dammsugning och svabba golvet som är kvar så det är luugnt. I morgon hoppar vi på tåget och åker mot Höör för Kickoff med resten av TGR. Ska bli sjukt kul och ja, jag längtar lite ;) nu äre hopp i säng då jag tydligen ska till kontoret innan jag åker till skåneland för det ska ju bli löner. Eller om jag tar det på söndag, det vet man ju aldrig. Ja, livet är kanske inte så intressant men va fan gör det? Jag lever, jag mår bra och jag tycker ändå att jag har vinden i ryggen vilket jag tycker att jag har förtjänat.

Det är bara en sak till jag vill förutom att få en lägenhet då. Denna sak är något som jag såå gärna vill ha men jag vet fan inte hur man ska lyckas dock. Men om man skulle få denna sak en dag så kommer jag att vara den lyckligaste på hela jorden.

Hittade på tal om ingenting och allting denna i mina gamla lådor idag.

Men jag vet inte vad jag ska göra med den. Det var min favorittröja för några år sen. Så det är väl bara till att tvätta upp den och använda den igen. För inte ska jag väl slänga den? ;)




All yours
Erika

Dag 4 = 4 dagar kvar..

Ja det börjar närma sig mina vänner. Tiden går snabbt när man har roligt.

Igår var det en hel dag i butiken, konstigt va? Vi jobbade tio till nitton tyvärr hann vi inte klart med den sista leveransen men det gjorde ju inte så mycket eftersom vi inte skulle få någon idag. Jag stod och slet mig i håret och suckade och grymtade i mitt kökshörn men det blev snyggt till slut. Det där med färgkombinationer är inte riktigt min vassaste sida men det kommer bli eller hur?!

Efter jobbet bad det av mot kontoret en snabbis för att skicka lite dokument till bror min. Sen var det bara till att stressa iväg till träning, första inomhus träningen. Så jävla gutt! Längtat så! Hamnade i ett väldigt bra lag och vi spelade väl bara två oavgjorda av dryga tio matcher resten vinster. Fick Matsan att gå med på att vi ska köra de lagen i alla fall tills cupen den 4e. Har inte fått mitt schema men hoppas på att man kan vara med. Dock har vi en svår grupp så vi bör tyvärr inte ha så mycket att hämta men vem vet?

Efter träningen drog jag hem till min kära lillebror som lät mig få sova på hans soffa då jag skulle börja jobba klockan nio idag. Sov väl sådär egentligen men det var nog bara för att jag var övertrött. Tjejerna på jobbet hade fruktansvärt roligt åt mig. Kunde inte forma meningar ibland och när man hamnade på träningen var man helt jävla hypad då övertröttheten brukar innebära i ett enormt förvirrat läge för damen.

Idag ville jag bara avliva min bror när hans klocka ringde vid halv sju. Halv åtta infann man sig på kontoret utan frukost och svärande över att affärerna inte öppnar förrän vid åtta. Så vid åtta stod jag och ryckte i dörren till Coop, hungern var inte lite skrikig. Sen var det en snabb frukost för att sedan infinna sig i butiken vid nio. Där man smällde tio timmar lite lätt. Uppdraget idag var den jävla kryddväggen.

Tror att jag fick jobbet med kryddhyllan för att jag själv har sån stor hylla. Ha ha ha.. dåligt skämt jag vet, skyller på att jag är fruktansvärt jävla trött. I vilket fall så var det ett heldags jobb helt klart och jag är inte klar ännu så får fortsätta i morgon helt enkelt. Fick även visa mina handy skills när jag "åkte" på att skruva ihop lite vagnar samt montera ihop så kallade elefantfötter.

Jag hade ju lovat bilder på butiken men jag hinner ju inte ta några. Mobilen ligger i skåpet hela dagen utom vid lunchen och vi har ju fullt upp alla timmarna. Gick hem vid sju idag också och i morgon ska vi infinna oss vid nio för att köra full fart in i kaklet och förhoppningsvis så blir det bara halvdag. Ska bli gott det och på lördag firar vi det hela med att åka på KickOff med resten av Sverige butikerna.

Nä fan vi säger så. Erika är fruktansvärt jävla trött!


God natt

All yours
Erika


Dag 2 = 6 dagar kvar..

Tanken var helt klart att gå upp vid 7 i morse då jag skulle vara på kontoret vid 9. Självklart gick ju inte detta som planerat utan jag började snooza så det slutade med att klockan hann bli 8 innan jag tog mig samman och klev ur sängen. Och ni som vet så tar det ju 40 min in till kontoret så ja, jag var inte där vid 9. I vilket fall så hann jag ty med det jag skulle och infann mig i butiken vid 11.

Idag blev det så klart mer lådor burna/körda och en massa upplock. Det som är jobbigt är ju alla "regler" om hur det ska stå/hänga stort till smått, ljust till mörkt och så vidare. Men en dag har man väl koll på det också :) självklart är man ju bland de äldsta även här men det överlever man väl. Verkar som de har lyckats med att få ihop ett bra gäng och jag tvivlar inte alls på att vi kommer att ha askul med en massa skratt. Vi har redan idag skrattat åt min stavning. Skulle skriva religiös, ja det var fan svårare sagt än gjort men det bjuder jag helt klart på för sån är ju jag. Jag kan verkligen inte sluta längta tills vi öppnar dörrarna för allmänheten på måndag. Vi hade våra första kunder idag, eller de kom in via lager entren och dundrade in i butiken och tyckte att vi hade öppnat. För de såg ju inte kaoset med alla lådor utifrån gatan eller? Eller alla byggarbetare och elektriker som klättrade runt på stegar? Och kommentaren från dem när vi sa att vi inte hade öppnat var "Men ni har ju fyllt skyltfönsterna" Ja? Brukar man inte göra det förrän på öppningsdagen eller? Nåväl, kunden har alltid rätt. Eller? haha...

Ja för övrigt hinner man inte ha något liv, kom hem vid 20.30 idag en timme senare än igår. I morgon är det däremot träning så planen var att gå tidigare från butiken, men det är ju lättare sagt än gjort. Det är sååå svårt att bara släppa saker och gå. Har för andra dagen i rad vart bland de sista som gått.
Det är väl så det ser ut helt enkelt. Vi är nästan halvt klara i butiken och vi har 3 dagar kvar. Vi hinner lätt ;)

NU blir det marsch i säng, och som jag sa igår, ja jag vet att klockan är 22 men det skiter jag i. Jag är trött och jag vet att jag ändå inte kommer somna förrän om två timmar. Så godnatt mina älskade vänner. Hörs i morrn' Ska nog försöka springa runt och ta lite bilder på butiken i morgon så ni får se hur det börjar ta form. Som en liten sån där notis, har jag nog fått beundrare bland de polska byggarbetarna. Haha... Ja, ni var ju polska ja.

God natt..




All yours
Erika

Dag ett = 7 dagar kvar..

Idag var första dagen i den nya butiken. Det har vart full rulle hela dagen, lunchen blev inte förrän vid halv 3 så ja, fullt upp hela jävla tiden. Vi fick en leverans vid halv 11 tiden så det var bara till att greppa tag i alla lådor och ta dem till respektive plats. Sakta men säkert förstår man var saker och ting skall stå. Jag bara längtar till nästa måndag då vi slår upp dörrarna! Ska bli så jävla kul.. Vi fick ju också äran att ha sverigecheferna för TGR på besök, de kommer även att hjälpa till i butiken i morgon, kul att då lite information och inspiration av de som har vart med från början. De kan ju det där med att organisera vår butik om man säger så ;)

Ja, egentligen har det ju inte hänt allt för mycket spännande idag. Man har slagits om utrymmet med byggarbetare och elektriker och kollegor. Lådor har burits och cuttats, saker har staplats och färgkoordinerats. Som sagt, inte så mycket egentligen men ändå har det hänt så fruktansvärt mycket i butiken. Den har börjat ta form. Kom hem för drygt en och en halv timme sen så det blev en lång dag. Eller egentligen inte, med tanke på att jag bara jobbat 7½ timme men det känns som en evighet men det är ju bara för att man gick hem när det var beckmörkt..

I morgon är en ny dag och då ska jag inte börja jobba förrän vid 11 men jag är ju inte sämre än att jag drar in så jag är på kontoret några timmar innan jag ska vara i butiken. Erika the workaholic?

Nä nu ärre sängen. Ja klockan är bara dryga tio, men jag vet också att jag kommer att ligga vaken till tolv i vilket fall. Men skulle behöva sova, så ja, jag bäddar ner mig med någon tråkig film så kanske man somnar. Tanken är att komma iväg vid åtta snåret i morgon, tror vi på det? Den som överlever natten få se helt enkelt.

Kvällens låttips är denna nedan, kan inte göra något annat än att älska denna låt! Lyssna och njut mina vänner. I will...


David Guetta ft Usher - Without you


All yours
Erika


I morgon kör vi..

I morgon är det dags för första dagen av bygget i den nya butiken. Fick mail av chefen som påminde om att ha oömma kläder på sig i morgon. Dock kan man ju inte se ut hur som helst då företaget bjuder på lunch på stan varje dag men det ordnar sig. Blir väl ett par jeans och linne då det säkerligen kommer att bli varmt och svettigt. Vill ni se brudar som svettas så kom förbi och kika haha.. I vilket fall, det ska verkligen bli sjukt kul att komma igång med butiken men även att träffa mina kollegor, undra om det var någon av dem som jag snackade med på intervjun? Hade vart asskoj då jag kände att vi conectade jävla bra. Det märker vi ju i morgon i så fall. Fick även lite information angående vår kick-off nästa helg. Vi blir 16 st från Kalmar vilket innebär att vi utgör den största gruppen. Vi kommer att träffa de andra butikerna i Höör och där ifrån vet vi inte vart det bär. Vi är 12 butiker som skall träffas samt cheferna. Ska bli grymt kul!
På måndagen där efter öppnar vi. Får schemat i morgon så det ska bli kul att se hur mycket man får jobba. Chefen snackade om 20 timmar i veckan ungefär så det blir lagom då jag ska hinna med mitt jobb på kontoret också. Detta känns så jävla bra. Om man kan vaska fram en lägenhet också så kommer det kännas mer än jävla bra.

Följande kommer en liten sammanfattning av dagarna som har vart, inte så intressanta kanske. Men håll till godo.

Fredagen börjades på TGR, kassa i två timmar och de sista två blev lagda på en vägg som skulle byggas om. När vi hade byggt om nästan hela väggen insåg tjejerna att en av produkterna som vi hade byggt väggen runt var slut. Så Erika log lite glatt och började ta ner den varan och fick bygga om väggen. När den var klar och vi skulle bara gå och se om en av de andra produkterna fanns på lagret så ser jag en låda där det stod badborstar olika färger på och frågade helt enkelt "var det denna lådan ni letade efter innan som inte fanns?" och självklart var svaret "Ja" Så det var ju bara till att bygga om igen då chefen helst ville ha dem på väggen så det var bara att göra det en gång till. Men vi kan ju se det så, jag har nu lärt mig en del ;)
Där efter blev det dags att dra sig mot kontoret några timmar. Lite bokföring och snack med den chefen. Vid halv fem var det dags att dra sig mot Kalmar Travet då jag hade bytt med Soffan och skulle spendera 5½ fantastiska timmar i garderoben. Att man inte dog av längtan. Nä nu ska jag inte vara sån, med rätt sällskap så flyger timmarna förbi. Trots de 3 timmarna som vi bara sitter och har hyfsat långtråkigt. Det är vad man gör det till helt enkelt. Det tog självklart bara en knapp halvtimme innan en gubbe raggade på mig och ville att jag skulle ta av mig min t-shirt. Men jag svarade med det största leendet någonsin och frasen "Så roligt ska vi inte ha idag kära du". Han blev lite trumpen men va fan tror han? Han kunde ju istället bett sin fru som stod bredvid kanske? I vilket fall så bestod kvällens  sällskap av Empelie och Ellen. Ska jag vara ärlig så har jag inte haft så bra kontakt med Ellen innan men det var gutt att umgås lite på tu man hand. Det är ju fördelen med att vi jobbar där, man lär känna varandra på ett "djupare" plan då Mia ser till att man inte är de gamla vanliga utan hon mixar lite. Det ska hon ha en eloge för. Var hemma vid halv 12 snåret så det var bara marsch i säng.

Lördagen var lugn och skön, lite vedbärande i det sköna vädret är vad alla kan behöva ibland. Solen sken och det var lite småkallt. Skönt ska jag säga er. Somnade i soffan på två röda när jag hamnade där. Vilket gjorde att man hade svårt att somna när man intog ryggläge i sängen.

Söndagen var också lugn och skön. Blev en runda på IKEA med bror då han håller på att göra i ordning sin lägenheten men han är inte sån spontanshoppare som jag som kan köpa lite impulsivt utan han väljer noga så det kommer att bli fler resor dit..

Ja men det är väl så det såg ut helt enkelt. På onsdag är det träning också. Ska bli grymt kul att träffa tjejerna igen och röra lite boll. Snackade även med min bror idag, så snart ska vi ta oss samman och ta en provträning på Actic och sen kör vi.


Nej men vi säger väl så. Slänger även in ett litet låttips

Lil Wayne ft. Bruno Mars - Mirror
All yours
Erika

Make you feel my love..

Det har inte vart så mycket idag, en runda på kontoret och annars lite lugn och ro hemma. Så jag passar istället på att kasta ut en låt. Märkte att det var ett tag sen.
Så lyssna och njut. Kvällens låt är "Make you feel my love - Adele" Enjoy...



All yours
Erika

Nya jobbet då..

Idag hade jag min "premiär" på TGR-stores i Kalmar. Jag provjobbade på butiken som finns i Giraffens köpcentrum och ska göra det på fredag också. På måndag ska vi börja bygga den nya butiken som kommer att öppna inne på Kvarnholmen i Indiskas gamla lokaler. Ska bli skit kul att bygga en helt ny butik. Man lär sig mer av sortimentet på det viset och det är ju kul att få vara med från början så att säga, det blir ens lilla skötebarn. Så idag har jag lärt mig kassan och lagret samt lite upplägg i butiken. Alla nya kommer att provjobba två dagar denna veckan för att kunna känna sig hyfsat säkra när vi väl slår upp dörrarna den 24e oktober.

Jag ser verkligen fram emot att få jobba i butiken. Kändes väldigt bra idag och jag hoppas att mina framtida kollegor är super. Vi ska tydligen vara två Erikor så det blir ju spännande. Chefen snackade om att det hade vart 5 Erikor som hade sökt jobbet. Det hade ju vart jävla intressant.

Efter jobbet i butiken idag åkte jag vidare till kontoret för att jobba lite där också. Där efter blev det en runda till Sova med käre bror då han skulle träffa sin kompis som jobbar där och kolla på säng. Fick ju självklart kommentaren "Jaha och vad är det för säng ni är ute efter? Är det till er båda?" men min bror svarade ganska snabbt "detta är min storasyster." Tack säger jag. En runda till ikea också för att kika på lite lampor till lillens lägenhet men det blev inte mycket inhandlat då han är kille och inte vet vad han vill ha. Så det blir ett projekt för mig att reda ut vad som ska införskaffas. Nåväl, han är min lillebror och ja, jag älskar honom trots allt.

Nä nu ska jag ge Johan Falk mitt fulla intresse. Är inne på film nr 7, Leo Gaut. Jag är inte sen på att kasta ur mig i tid och otid att jag hatar svenska filmer men ändå sitter jag och tittar igenom Falk filmerna och ja, jag gillar dem. Så där fick jag! Ja, jag gillar ju kriminalare så kanske man ska ge sig på Beck filmerna också? Och Wallander? Oj nu var den också slut, så kanske man skulle ge sig på nr 8 i samlingen? Operation Näktergal!?

Det är en nöjd Erika men trött sådan som går och lägger sig nu. Näringsintaget idag ska vi inte ens prata om för den har vart näst intill obefintlig så jag får väl ta och gå ner och slänga i mig en skål yoghurt trots allt?! Kanske är därför man har ont i huvudet? Haha.. Ja jag är inte så jävla bra ibland.

All yours
Erika

Helg i Helsingborg..

Söndagen har jag ju egentligen klarat av då det inte hände något mer än det jag skrev i det senaste inlägget.

Måndagen bestod inte heller av så mycket aktiviteter. Tamara och Anders kom på besök och vi snackade lite skit. Anders berättade om hans galnaste fyllegrej, att packa en resväska och sätta sig på ett tåg ner till Kastrup för att ta första bästa flyg till utlandet. Han sprang runt och sa till folk överallt om att han skulle ut och resa. Han väcktes senare av konduktören när tåget hade nått slutdestination i Danmark. Haha vilken kille.. Han var ju trots allt utomlands.
För övrigt så var dagen som sagt inte så mycket att hurra för. Jag plockade lite i lägenheten och på kvällen var det tacos. Idag åkte jag hem då det vankades möte på kontoret med revisorn på eftermiddagen. Annars hade jag självklart stannat kvar i alla fall en halv dag till. Eftersom det är på riktigt i morgon. Men det gick självklart bra med revisorn då jag är bäst ;)

I morgon är det "the D-day" ska bli kul att träffa de nya. Så cross your fingers vänner.. Det kommer nog att gå bra ska ni se. I morgon och fredag är det sagt. Sen nästa vecka kör vi all in.

Ikväll spelades matchen mellan Sverige - Holland. En underhållande match med många mål. Kan ärligt säga att Zlatan, eller som jag brukar kalla honom när vi hänger Zlatko, inte saknades. Killarna skötte sig oerhört bra och det var snygga mål som levererades, från båda håll. Ska jag vara ärlig så förväntade jag mig inte att Sverige skulle vinna. Fan vad hände. Ja ni..

Nu är det faktiskt sängen för min del, och ja jag har ätit en skål yoghurt. Så marsch i säng, i morgon är en stor dag och jag ska ju visa mig från min bästa sida så kan ju inte vara trött och trumpen.

All yours
Erika

Mobilbloggar från Helsingborg..

Något jag "glömde" nämna i fredags var ju Sverige matchen. Självklart tittade man ju på den. Men jag "glömde" skriva nåt var ju för att den var inget att skriva om. Det var inte alls imponerande. Vår lagkapten som ska vara en av de bästa i världen levererar inte som vi flesta vill. Visst vann vi, men det var inget fantastiskt spel. Visst vi kan ju skylla på vädret men de kan ju bättre. Nä mina herrar step up, spelar vi såhär så har vi inte i EM att göra. Simple as that...

För övrigt så är man ju nere i Helsingborg. Hos Johanna och bror min. Åkte ner för att få ett litet break innan jobbet drar ingång då jag inte vet hur helger och så kommer bli samt för att hjälpa till då vår älskade Johanna har opererat sitt andra knä. En avancerad operation för att knäna inte ska hoppa ur led. Eller knäskålen inte ska hoppa snarare sagt. Så jag är här som sällskapsdam samt en skvätt hushållerska fast vi kör ganska hårt med min bror. Haha..

Idag har vi vart och hälsat på hos hennes mor, far och bror för lite fika. Men annars har vi inte gjort så många knop. Mest legat i soffan och tittat på serier. En halv pizza trycktes ner och efter det så ville man ju helt klart spy. Så uppsvälld jag kände mig. Kanske skulle ta och låna ett par joggingskor och gå en runda i morgon. Måste röra på mig snart. Om inte i morgon så SKA jag dra milen på tisdag, dock är det ju älgjakt i skogarna jag bor så kanske jag skulle låta det va?? Vi vill ju inte att jag ska bli skjuten. Eller?? Haha.. Nä så kul ska vi inte ha att.

All yours
Erika

Alltid ska man göra något som får en att se rött..

Nu när det går bra, när man troligen har fått så att allt rullar på och så gör man det där lilla snedsteget och man blir bara ledsen och besviken. Kan man kalla det irriterad, på mig själv? På det? Jag vette fan alltså. Alltid ska man göra det. Varför? Vill man må dåligt? Släpp! Släpp! Släpp det bara!

I vilket fall så åker jag till Helsingborg i morgon. Ska bli skönt att komma iväg en runda. Åker i och för sig nog hem på söndag redan då jag troligtvis har möte på måndag eller tisdag, hoppas att det är tisdag för då kan jag ju stanna en dag till. Eller måndag eftermiddag för då kan jag i alla fall åka måndag förmiddag.

Ligger nu i sängen med "Den tredje vågen" med Johan Falk så klart. Inte bara jag som har problem ;) haha...

Nä godnatt mina vänner, har haft en lång dag på kontoret så det är bara till att krypa ner. Huvudet värker och ja, jag börjar bli hungrig. Haha.. Är någon förvånad? Inte riktigt va, så nä, först måste jag ner och ta mig något att äta typ en skål yoghurt och sen marsch i säng.

All yours
Erika

Pure happiness..

Ja som ni kanske läste igår var jag på ett visst ärende i Kalmar igår. Vi kan ju säga att det har blivit positiva gensvar men jag vågar inte helt riktigt flagga med den rutiga målflaggan riktigt än. Jag har nästan kommit i mål, men som sagt så vågar jag inte riktigt. Några av er vet ju helt klart, man kan ju inte hålla helt käft helt enkelt! Men som sagt, vågar ju inte riktigt ropa hej än förrän nästa vecka.

Nej men vad trevligt med en liten följetong ju ;) hihi.. Nä nu är det sängen, heldag på kontoret i morgon. Tänkte för er som är intresserade slänga upp en liten bild på min lilla plats på kontoret. Den är inte mycket att ropa hej för men det är mitt lilla hål. Nähä det funkade inte som jag ville, de har ju ändrat och hållit på här på blogg.se men det löser sig, jag fixar nog det tillslut ska ni se.

Som sagt nu sängen.
Natti natt hjärtan

All yours
Erika

Hemlighetsmakeri..?!

Ja idag blev det en runda mot Kalmar. Varför vet bara några få. Nästa vecka får ni kanske reda på varför ;) Vi får se helt enkelt. Det gick bra i alla fall. Tanken var ju som sagt att jag skulle simmat idag istället, meeeen mitt lilla ärende tog längre tid än väntat så vi skjuter väl på det lite till då?!

I afton har det inte gjorts många knop. Men det ska ändras på till i morgon. Direkt efter frukost ska jag ta mig an att ut och gå (om det inte regnar) jag måste röra på mig, så fort jag slutar träna så börjar jag gå upp i vikt, det gillas inte! Mamma var ju så snäll att påminna mig i går om att jag var fruktansvärt duktig på att vara ute och knata en till två gånger per dag i somras. Men det var ju bara för att jag hade en slags coaching. Fick meddelande varje dag om att "nähä nu drar jag och springer/gymar" sånt är fruktansvärt peppande, man får så dåligt samvete så det var ju bara att snöra på sig skorna och ut och knata.

Så alltså, i morgon promenad. Sen blir det till att hoppa in i bilen och åka in till kontoret. När var hur vette fan men det löser sig. Nu ligge jag i sängen och lyssnar på bok nummer 5 i Hamilton serien, Den hedervärde mördaren. Ja, nä men det är väl så det ser ut helt enkelt.



All yours
Erika


Dagens..

Slänger som hastigast bara upp en bild. Bloggar om den sen...


All yours
Erika


Planer är till för att förändras..

I går låg jag och tittade samt jämförde lite olika gym i Kalmar. Har väl kommit fram till att jag väljer mellan Actic och Friskis, det är hyfsat lika priser en hundring mer eller mindre liksom. Det som talar för Actic är att det är ju vid simhallen och att man då simmar gratis samt att Agge tränar där. Och det som talar för Friskis är att både Lollo och Sara tränar där vilket jag vet kommer att leda till att man tränar mer. Men det med simhallen är så lockande! Tanken är ju att man ska komma igång och träna mer än bara en gång i veckan liksom. Samt att man inte bara tränar fotboll utan man tränar mer, så man blir mer vältränad samt både fysiskt och psykiskt starkare. Så kan lätt tänka mig något pass yoga ibland.

Tanken var ju att vi skulle åkt och simmat idag jag och min kära mor men vi sa att vi inte orkade utan vi gick en runda på 7,5 km istället. Det är för jävla länge sen jag simmade så jag kommer inte orka någonting men planen är att vi tar det i morgon istället. För då kör jag ändå förbi. Att simma är ju för övrigt så jävla skönt, så avslappnande.

Kvällen har i övrigt gått ut på att kolla jobb i Linköping. Man måste ju skanna av terrängen så att säga. Samt skrattat åt konstiga svar på min annons. Idag fick jag från en kille som erbjöd mig att dela lägenhet, en trea, med honom. Jag kunde ta hans säng medan han sov på soffan. Hmm... Ja vi får väl se helt enkelt. Vad svarar man på det? "Är du snygg?" haha

Kvällens, nä veckans låt:
Steget - Förändrat
Det känns så overkligt. Att jag somnade bredvid dig igår. Och idag är allt så förändrat. Jag har vaknat så många gånger, bredvid nån och inte känt något alls. Du är inte alls som jag trodde. Och jag börjar fantasiera. Och jag hoppas att vi ses igen. För jag tycker om dig på riktigt.

Kan jag göra det igen? Jag har så mycket att förlora! Vågar jag tro på kärleken? Vill jag det här? Kan jag göra det igen? Jag har så mycket att förlora! Vågar jag tro på kärleken? Vill jag det här?

Och jag undrar vad du känner, om jag ens finns i tankarna. Jag vågar ju knappt titta på dig! Vill att tiden ska stå stilla. Jag vill känna dig här nära mig, du stannar här för alltid. Dina guldfärgade lockar. Och dina ögon som ser mig. Är det här på riktigt?

Kan jag göra det igen? Jag har så mycket att förlora! Vågar jag tro på kärleken? Vill jag det här? Kan jag göra det igen? Jag har så mycket att förlora! Vågar jag tro på kärleken? Vill jag det här? Vill jag det här?


Det var väl för ikväll det..

All yours
Erika

Nedräkning..

Tyvärr får jag väl erkänna att jag räknade ner dagarna inför sista seriematchen. Men nu såhär när det är slut så känner jag att jag är allt ifrån klar. Det var segt och jag ville bara att det skulle ta slut men efter vår senaste match, trots förlust, spelade jävla bra. Så då blir det att man bara vill MER! Att veta att säsongen är över nu är rentav jobbigt. Man kanske skulle ha en inomhusidrott trots allt? Jag menar, som till exempel börjar ju innebandyn nu. Jag hoppas man får se någon match med ens idol ;)

I och för sig är ju fotbollen en idrott som man kan spela inomhus vilket vi ska göra. Vi har nu uppehåll i 2 veckor för att komma igång igen den 19e oktober. Vår första cup är redan den 4e november vilket jag tycker är oerhört kul! Då är det på min "hemmaplan" här i Emmaboda. Men vem vet? Jag har kanske flyttat in till Kalmar då så då är det ju inte min hemmaplan.

Har för övrigt fått ett seriöst svar på en tvåa i oxhagen, möblerad som jag vill. Frågan är bara hur mycket den kostar dock :/ har väl sagt att jag kan klara av en hyra på typ 4' då jag inte har något direkt jobb. Denna var till siste januari så det låter helt perfekt enligt mig. Så då har jag lite tid på mig att fundera över den "riktiga" flytten. För den ska bli av. Den måste det! Norrut, Linköping!

För övrigt så kliar det som sagt redan i benen. Men Lollo pratar om att hon ska lura med mig på ett gratis pass på Friskis denna veckan. Ska kolla lite priser och så. Ska man ge sig på att skriva in sig innan jag har lägenhet? Kommer jag att åka de sex milen in till Kalmar för att träna 2-3 ggr i veckan? För skriva in mig ska jag, men frågan är bara när?! Nu eller sen?


All yours
Erika


Nä men se man på, en assist...

Ja då var det som sagt söndag. Vart tog helgen vägen är min fråga?

Igår vaknade jag upp ifrån den tredje natten på rad med dålig sömn. Det var ju toppen med tanke på att det var matchdag. Klockan 11.00 så blåstes årets sista gräsmatch igång.De gjorde två snabba men vi hämtade upp det lagom till halvlek. Och se man på Erika gjorde en assist. Matchen slutade 5-3 och vi spelade bra. Fördelen med att möta just Högsrum är att man spelar bra. De är ett duktigt lag med mycket rutin och vi rycker upp oss flera steg och spelar väldigt bra. Det smäller och det blir fina spelkombinationer. Vi låg på faktiskt ganska mycket, men när vi kommer inom en 20 meters radie till målet så blir vi nervösa. Det måste definitivt förbättras inför nästa år. Vi måste helt enkelt börja tro på att vi kan för när vi gör det så går det jävla bra.

Som sagt, ingen sömn lika med en jävla trött Erika. Men hon är ingen slagen hjälte för det utan när hon kom hem gick hon ut till sina föräldrar i skogen. Fikade lite och pekade lite vart de skulle såga ner träd. Därefter skynda hem och göra sig i ordning då det väntades grillning i Svänebo hos Lollo och Jerre. Det blev en trevlig kväll på troligen den sista dagen med fin värme. Grill, skratt och trevliga människor.
Finns inget bättre en lördags kväll.

Idag, söndag så blev det frukost och sen ut och bygga jakttorn. Det är älgjakt om 2 veckor och då måste vi ju ha ordning på allt. Den veckan kommer jag att tillbringa i Helsingborg då jakten inte är något för mig utan det får mina kära familjemedlemmar klara av. Däremot så fick vi ju ta hand om en älg som hade blivit påkörd på våra marker förra sommaren, så känner att jag har styckat klart. ;) Efter det bar det av mot staden och en lunch med Bettan aka Sara. En lunch på "En trappa upp" och sedan lite span i butiker. En kaffe (för Sara) på Donken och sen ut till Smebban för att se b-laget vinna mot Södermöre (mitt gamla lag) och därav säkra en andraplats i serien. Grattis tjejer. Sällskapet bestod av Sara, Jerre, Erik och Mathias(?). Inte skrattat så mycket på länge. Så störda människor. Men det gillar vi ju. Ju mer vrickade desto bättre ;)

När man kom hem låg entrecoten på tallriken lagom blodig och en vitlökssmörs klick på. Mums..

Nu ska jag väl ta mig an att betala någon räkning och sen faktiskt fundera på att sova kanske. Eftersom jag sov dåligt i natt också!!! Va fan liksom.. Snälla du som bestämmer sånt här låt mig sova ordentligt! Men jag vet också att någon kommer att komma och väcka mig tidigt i morgon men vad ska man göra? Man kan ju sova i nästa liv som du brukar säga min vän.. Ja sova kan man göra i nästa liv.


All yours
Erika

RSS 2.0