S U G..

Ja, egentligen har jag inget att säga. En dag på kontoret som varje fredag. Ikväll har jag plockat med min rena tvätt och lyssnat klart på Hamilton boken så i morgon börjar vi på nr fyra i serien. I morgon har vi samling klockan 9.00 sug på den ni. Men ska träffa Mats vid halv 9. Så ja det är väl bara att släcka och hoppas på att man somnar snart då klockan ringer 7.15, EN LÖRDAG.

Nu. Sömn.


All yours
Erika

Återigen, "#"%"&"#%#"%¤# knä..

Morgonen sög. Jag har åter igen sovit dåligt. Och varför drömde jag om att jag träffade en person och tog hand om denne för att personen hade skadat sig? Att personen valde mig. Ja jävlar vad konstiga mina drömmar är. I vilket fall så sov jag ju som sagt dåligt, igen. Jag låg och rullade fram och tillbaka vilket resulterar i att man då sover dåligt/oroligt.

Åkte in till Media Markt och köpte FIFA 12 och några filmer. Sen bar det av mot Arbetsförmedlingen och möte med min nya handledare. Faktiskt väldigt givande, ovanligt va? Vi lade upp lite planer för framtiden och vi snackade lite om min eventuella flytt vilket inte skulle vara några problem alls pappersmässigt. Vilket känns väldigt skönt ska jag säga. Efter det blev det en runda till Göte på kontoret och sedan vidare till IKEA för att införskaffa en hylla till, det blev även fyra fotoramar samt två nya tavlor.

Därefter bar det av hemåt igen, tanken var att skippa träningen men insåg på vägen hem att jag hade massa grejer i vårt materialrum sen festen i lördags. Så det var bara att åka hem och vila lite och sen åka tillbaka mot stan.

Och träningen ja, ja där av min överskrift. Jag blir bara allmänt jävla förbannad och jag fattar inte varför jag fortsätter. Nåväl, det blev att cykla den sista halvtimmen och jag höll ett ganska bra tempo på den, faktiskt. Lyssnade på ljudbok vilket faktiskt var väldigt skönt, man flöt liksom bara bort och var i en annan värld. Hamiltons värld.

Nu tror jag faktiskt att jag ska bädda ner mig mer någon av mina nya filmer. Ja de jag köpte var typiska tjejfilmer, men jag köpte ju också FIFA 12 så det borde ju kunna överväga varandra eller hur? ;) Köpte Dear John, Eat Pray Love samt Easy A. De två senaste kan jag lätt rekommendera. Den första har jag bara hört om så ja, den blir det säkert i afton. Nä nu checkar jag ut. Chiao..


All yours
Erika

En skön dag i solen..

Natten har vart väldigt orolig, legat och rullat en massa och tittat på klockan. Vid 9 gick jag upp då jag hade planerat att sätta en tvätt innan jag åkte vidare in mot stan. Meeen så blev det inte, lade istället tid på att bara vara :) gick och pulade lite i rummet och så. Vid 11 snåret åkte jag in till staun för att möta upp Sara och Lollo på Varvsholmen. En mysig lunch förlängdes med en mysig fika. Vilka stjärnor ni är tjejer. Solen sken och det var hyfsat varmt, dock blåste det ju, men det är ju Kalmar vi snackar om.

Därefter blev det lite häng med Erica och Mini. Dock var jag så jävla trött så när jag kom hem och hade ätit middag så gick jag upp för en lite nap. Därefter blev det till att göra lite fysiskt arbete, klyva samt stapla ved. När jag sedan kom upp igen så somnade jag igen och nu i skrivande stund så sitter jag och gäspar som faaan. Så nä, det är väl bara att hopp i säng och försöka sova ikapp? Tror ni jag kommer lyckas somna igen? Hum..

I morgon blir det en runda till Caroline på Cubus, Media Markt (det ryktas om ett visst spel släpps i morgon och senast jag köpte det så köpte jag det för 199(?)kr), en runda till IKEA samt arbetsförmedlingen. Ska nog kika in på kontoret också eftersom det vankas träning på kvällen. Typ sista träningen för utomhussäsongen. På tiden mina vänner, på tiden. Igår lade jag förresten ut en annons om lägenhet. Fick idag om en konstig jävel som ville hyra ut ett rum i Västervik för att vi skulle lära känna varandra. JAHA? Först och främst vart i min annons stod det att jag ville bo i Västervik? Haha..


All yours
Erika

Att jaga eller att bli jagad..

Ja vad är det man föredrar egentligen? Att jaga någon och få personen att vilja ha en. Att alltid vara där och stötta och visa vägen. Att lägga all tid man kan för att försöka få personen att inse att man är det bästa som finns.

Eller är det att bli jagad som är det man vill. Att få ett meddelande mitt i natten där det bara står något så enkelt som "vad gör du?" eller "hur mår du?" haha.. Ja på båda frågorna blir ju svaret "Jag sover :)" men i alla fall. Är det det man vill. Att man får ett meddelande när man minst anar det. Man kan ju inte göra något annat än att le helt enkelt. Sen om personen är helt jävla störd i huvudet som en själv är ju inte fel.

Men som sagt, vad föredrar man? Att jaga eller bli jagad. Vad föredrar du? Vill du bli jagad eller jaga? Vara jägaren eller bytet?

För övrigt har jag idag lagt ut en annons ang lägenhet. Så nu får vi väl se vad som händer, om det börjar röra på sig lite.
Idag hade vi för övrigt ingen träning.Undra varför? Fick inte svar på det från min tränare när jag frågade. Hum.. Ja men det är väl typ så det är just nu. Letar lägenhet och funderar på livet.

I morgon är det lunch med Sara och Lollo och eftermiddagen delas med Erica, aka min andra hälft.

Nu säng. Livet är för kort för att ältas.

All yours
Erika

Blogg.se finns som Iphone app..

Finally! Så nu gör bo första inlägget på mobilen. :) Inte en dag försent om ni frågar mig. Hoppas att dagen har vart till belåtenhet i övrigt.

All yours
Erika

Dock kan man inte göra kursivt eller tjock. Wäääää ;)


How do you look like?

Lördagens outfit såg ut såhär helt enkelt. Hade min nya "Me, Myself & I"-tisha samt en svart kavaj. Idag lirar b-laget så håller tummarna för er. Själv har man städat lite i huset samt möblerat om mitt rum. Ikväll var tanken att lägga ut en annons på blocket ang en lägenhet. Hoppas hoppas hoppas. Så håll tummarna för en inflyttningsfest senare i höst ;)


All yours
Erika

Me, myself & I..

Lördagen spenderades i Kalmar. Eller ja, efter en frukost och fika med familjen så klart. Bilen styrdes in för en lunch med Häggen som var hemma över dagen för att fira sin fars fru som fyllde år. Vi speeddejtade och hann med mycket på en halvtimme. Men allt som hänt sen hon flyttade tillbaka till Jönköping hos mig och hos henne hanns med. Gud vad jag saknar den flickan. Får väl helt enkelt åka och hälsa på snart.

Därefter blev det häng på Tingby med mina tjejer, killarna lirade mot Kalmar AIK och de skötte väl sig hyffsat tycker jag. 1-1 blev resultatet och de fixade kontraktet inför nästa säsong i div 4 Elit. Grattis pojkar! Där efter var det dags för oss att tagga för match. Den gick sådär, förlust 1-3 och mitt knä håller inte. Jag "vågar" inte skjuta boll helvetet och när jag gör det får jag ingen ren träff så det blir ingen höjd på den vilket det brukar bli annars. Man fortsätter ändå försöka och blir bara mer och mer besviken varje gång man misslyckas. Har haft 3 sånna matcher nu och jag är inte nöjd. Bytte sedan ut mig själv för det funkade ju inte. Fick hoppa in sista tio som anfall istället för vänsterback, skönt att få springa lite på en annan plats. Har för övrigt blivit tillsagd att inte hålla på för mycket, vill tydligen för mycket och överarbetar. Ja? Ska man inte vilja mycket? Nåväl tillbaka till mitt lilla problem med tillslaget jag vet inte vad jag ska göra åt det i alla fall. Stå och slå långbollar en hel träning? Men just nu går det ju inte med mitt knä, drömde till och med att jag opererade det. Hade jag ont i natt då eller? Nä min fotboll suger just nu. Jag hatar det. Och ja just det, fick ett knä i ena skinkan igår så har ett fett blåmärke och jag kan inte sitta eller ligga på den, kul? Näe!

Efter matchen korkade vi upp och hade en grym lagfest som avslutades på Harrys. Där blev tjejerna bestulna på en mobil och en plånbok. Vilken lycka! Idag mår man väl som man förtjänar. Eller nä, det gör man aldrig! :)
Älskar ju för övrigt att få kommentaren "Erika när jag såg dig för första gången så tänkte jag "vilken jävla bitch" men nu när jag har lärt känna dig lite så är du ju jävla go" Haha tack??? Eller?

Inte kul att höra att någons första intryck är att man är en bitch när man inte ens har pratat med människan. Nåväl what to do liksom...Men av samma person fick jag ju också höra "Erika när jag ser på dig så WOW. Du är perfekt ikväll" så ja det är okej hon kommer undan med bitch grejen, för den här gången ;) haha

Idag så har dagen spenderats med Agge, lite mat och lite film. En bakisdag helt enkelt. Det gillas skarpt. Tack för att du står ut med mig, knappt att jag själv gör det ju ;) Där efter bar det hemmåt och middagen blev Schnitzel som jag stod för. Orkade knappt men det blev jääävla gott.. Så nu ligger jag som vanligt på rygg i sängen med min bok. I morgon har jag ingen aning om vad som händer. Men det märker vi ju..

Nä nu fortsätter jag väl att läsa min bok då.. Mår ju inte hundra som sagt ;)



All yours
Erika

Oh fuck me..

Var så jag tänkte i morse när Ricke kom och väckte mig. Jag var inte på humör, jag var trött och ville bara sova. Men jag gick upp och åt frukost med pappa pratade lite och kom fram till att jag skulle vara på jobbet vid lunch. Varför då dra upp mig vid 7? Jag fattar inte. Som sagt, morgonen sög. Och självklart sög mina medtrafikanter också. Vilka idioter det finns alltså. Åååh irritationen är extrem.

Väl inne på jobbet så släppte irritationen och tröttheten kom tillbaka. Några timmar där samt en runda på systemet sammanfattar min eftermiddag. Det som fick mig att skratta så jag grät idag var när Giraffens köpcentrums maskot kom, och gissa vad det var?! En GIRAFF! Konstigt va? I vilket fall så ställde den sig vid fönsterglasen vid systemet. Han lägger ena handen på glaset och tittar in på folket där inne. Den synen, att han står där och trånar efter att få komma in. Det är inte mycket som slår den synen ska jag säga er. Kom på lite för sent att jag borde tagit kort, så när jag gick tillbaka så störde en liten unge honom i hans dagdrömmande. Var han före detta alkoholist? Det tål att tänkas på. I kväll åts en utsökt middag och nu sitter jag i sängen, ovanligt? näe, och för över lite ljudböcker till mobilen. Ska snart ta och stänga datorn och lägga mig med boken igen. Sen är det väl att sova för i morgon är det match och festligheter.

Så vi säger väl så helt enkelt.


All yours
Erika

Jag var bara tvungen att blogga en gång till..

Ja, som ni redan kanske visste älskar jag musik. All sorts musik typ. Därför denna lilla extra bloggning. Denna låt spelades och den är så fin. Så vacker.




Så nu säger vi verkligen godnatt.


All yours
Erika

Telefondejt..

Ja det var exakt det jag och Agge hade idag. Ringde henne på lunchen för att se om vi skulle hinna ses eller ej idag. Det slutade med att vi bestämde att det fick bli en telefondejt istället. Haha va fan liksom.. Att man är så pass upptagna att man inte har tid att ses. Men att prata i telefon har man tid med...!? Fick ett meddelande "hej ska vi säga att vi rings vid nio?" och jag svarade "det blir perfekt, är hemma om 5 och då ska jag käka så det blir ypperligt bra"

Va fan liksom.

Dagen annars har rullat på som vanligt. Vid lunch kom bror upp från skåneland och då bar det av mot jobbet. Några timmar där och sedan vidare till Loverslund för att överraska vår "gudmor" som igår fyllde 60. Hon blev glatt överraskad och det var fantastiskt trevligt att se henne och vår "gudfar" igen. Var ett bra tag sen. Det blev tårta och allt annat sött.

Träningen hoppades så klart idag med tanke på mitt jävla skitknä. Det finns inga ord som kan förklara hur trött jag är på det knät. Men på lördag är det match vid 17.00 så då jävlar får knät hålla annars blir jag fruktansvärt besviken men det dränker vi väl i alkohol efter matchen så det löser sig alltid. Mia ska ha sin 50-årsfest sådär sex månader försent. Haha.. Bara det blir av så ;)

Resten av kvällen har vart lugn. Pratat med Agge som sagt, sett på Step brothers med Will Ferrel. Sjukt galen film men ack så bra.

Nä men nu ska jag nog faktiskt försöka att sova. Men jag vet att jag kommer plocka upp boken, nr tre av fyra, och läsa tills pappa kommer hem i natt vid typ 1-2 snåret. Vad ska jag göra när böckerna tar slut?

I morgon är det jobb som står på schemat, någon har ju sagt att det är lön. Tjohoooo


Natti natt


All yours
Erika

Musik som gjort mig sällskap denna afton..


Imagine - Jack Johnson


Setting forth - Eddie Vedder


Peculiar - Jay Jay Johanson


Who you are - Jessie J


Sov sött mina hjärtan.



All Yours
Erika

Mittiveckanonsdag..

Ja onsdagar är inte så speciella egentligen. Vilket betyder att det händer inte mycket i mitt liv. Men vi kan väl skicka ett grattis till min gudmor som fyller 60 år idag. Grattis Laila! Har inte skickat nåt sms så hon tror väl att jag har glömt bort henne men i morgon ska jag dit med en fin blomma och gratta henne. Det är det minsta jag kan göra.

Idag har jag gjort lite i alla fall. Började spikrensa brädhögen vi har liggandes men det började ju självklart regna så det var bara att packa ihop och gå upp igen. Därefter gick jag till det andra huset för att förbereda flytten av min stora spegel. Det ska bli kul att få den till mitt rum. Det är en sån gammaldags som går att tippa och med en liten byrå på varje sida. Det är/var min farmors och har alltid stått i det rum som jag nu har hemma hos mina föräldrar så nu ska den tillbaka hit till det rummet, den ska aldrig flyttas härifrån igen. Den hör hemma här. För övrigt så har jag ju blivit trollbunden av böckerna jag lånat av Caroline så läste ut den första boken i morse och jag har kommit till lite mer än hälften av nummer två. Jag tackar Caroline för att hon "övertalade" mig att läsa dem. Helt klart en bokserie för mig med tanke på att jag egentligen inte läser böcker men när jag hittar någon som jag fastnar för så lägger jag knappt ifrån mig den. Däremot fångar den mig inte på de typ första tio sidorna så lägger jag ifrån mig den och läser den aldrig igen.

Förresten? Sa jag att jag funderar trots allt att försöka hitta en lägenhet i Kalmar, typ mellanlanda där innan jag drar ut på mina äventyr? Så är det någon som känner någon som vill hyra ut en möblerad lägenhet till ett hyffsat pris så hör av er.

Nä om man skulle hoppa in i duschen nu och sen krypa ner i sängen med boken? Känner mig fruktansvärt äcklig och det blev ju inte bättre av att man vräkte i sig en halvpizza heller så nu mår man ju fruktansvärt illa på köpet. Tack.


Det blev förresten ingen träning igår. Vågade helt enkelt inte med knät. Eller jo klart jag vågade, men jag vet ju att jag kommer att få gå av planen då det är bollkontakten som kommer att göra ont. Springa och så är inga alls problem. Utan det är tillslaget som kommer att göra fruktansvärt ont då det är på insidan av höger knä som bråkar och jag är högerfotat. Ja ni kan ju själva tänka er hur det är.

Nähä. Orkar vi duscha eller ska vi ta det i morgon? Hum.. Det tåls att tänkas på.



All yours
Erika

Varför så tom?

Det är så jag känner mig. Tom. Som ett skal som bara vandrar runt. Är det för att man inte känner sig behövd? Eller vad fan är det som händer med mig? Tack vare vad du sa till mig igår, att du trivdes med ditt liv. Ingen att anpassa dig efter, du kunde göra vad du ville utan att någon la sig i. Så insåg jag att jag har inget liv. Jag har bestämt mig att som första steg hitta en lägenhet i kalmar till nyår. Om det blir längre eller kortare vet ingen. Men det ska jag göra. Så jag kan ha mitt egna liv.

Nu ska vi fan sparka igång det här jävla möket och få i ordning på henne. Som jag sa till Caroline, sex av åtta möjliga nyårslöften är avklarade. Ett av de två som är kvar är att börja på gym. Så, flytta in till Kalmar och börja på gym är mitt mål. Nu tar vi tag i det här mina damer och herrar. Vet ni någon så hör av er helt enkelt. Det jag söker är en möblerad lägenhet tills årsskiftet till en början. Eventuellt förlängning. Mmm.. Nu kickar vi igång det här jävla mähät som bara glider runt och inte gör någonting. Bättre att hon då bara glider runt och gör lite mer inne i en egen lägenhet. Helvete nu kör vi.



All yours
Erika

Oooooj dååå...

Vaknade vid niosnåret och tänkte "Jaha vad ska jag göra idag då? Inte så mycket väl? Nä, vad bra. Vi ligger kvar lite."

Klockan tio får jag ett meddelande från Caroline "Lunch 12.30". Visst fan, vi skulle ju luncha idag. Så nu blir det lite eld i baken. Har cirka en timme på mig att göra mig duscha, äta frukost, klä på mig och göra mig i ordning. Nåväl, då kör vi väl. Haha och jag vet inte vad jag ska ha på mig ju. Mmm... riktigt jävla tjejigt problem där. Haha..

Det blev lunch på En Trappa Upp, det blev kallops. Mums. En timme med fantastiska Caroline är en av de saker som kommer toppa veckans lista. Där efter upp en runda på kontoret och se vidare till mitt hjärta Erica. Det blev fika på Holmgrens, vi svor över mobiler, killar och allt löst folk. Mer tänker jag inte säga. Jag är bara trött på er. Verkligen. Kan inte någon bara komma och ta mig med storm istället för att vara svin?



Thats it...


All yours
Erika


En dag i sängen..

Det var exakt så min söndag såg ut. Det regnade ute så jag såg ingen anledning till att göra allt för mycket plus att mitt knä inte mådde hundra. Jag plus säng plus boken "Vampyrens märke" av P.C Cast och Kristin Cast (lånad av fina Caroline, del ett av fyra) plus mitt täcke plus fruktansvärt ont i knät plus några avsnitt SATC. Okej, lite mat också så klart. Plus en runda med föräldrarna till Kosta. Kollade åter igen efter jeans, men som sagt, den här damen är stöpt i fel form.

Amazing Hilfiger denim

Hittade dessa i veckan när jag var där med bror och mor. SNYGGA SOM FÅÅÅÅÅ! Synd bara att att de först och främst var för långa. Ska man orka köpa byxor som man måste lägga upp? Och för det andra, de är fruktansvärt låga så när man sätter sig ner så, ja då ser man hela jävla r u m p a n. Och tyvärr kommer man ju inte stå upp resten av sitt liv och ett skärp kommer ju inte hjälpa heller. Men hum. Jag tänker ju på dem så kanske skulle prova dem en gång till? Fick ju en snygg rumpa i dem ;) Så har ni några idéer så är sååå välkommna med dem. Jag är idel öra.

Ja, nä men dagen har ju inte vart allt för aktiv och jag klagar inte. Hörde av mig till Agge för att se om hon ville gå på bio men hon skulle hänga med Micke, så det blev mer tid i sängen istället. :) Men tycker att det är dags för bio snart igen. Så är det någon som är sugen, Erica till exempel (?) så hör av er.

Nä men om man skulle packa ihop och sova en skvätt? Är nog ändå lite trött trots allt. Nä men vi säger så.

Natti natt...


All yours
Erika

It's Saturday night..

Vaknade med en känsla i morse. Ja jag vet inte vad som var vad. Kanske lite bakfull? Kanske inte ens nykter? Jo det borde jag vart i alla fall. Men jag hade ändå problem med att stå på ett ben när jag tog på mig mina byxor. Stod och skrattade lite för mig själv och tänkte tillbaka på gårdagen. Det var en fantastiskt trevlig kväll med tjejerna. Vi började ju hemma hos mia och slutade på Krögers. Där fick vi bra platser i sköna soffor och bara mös. Skönt att komma ut lite känner jag. Skönt att se lite folk, se vad som finns där. Men kvällen blev tidig, slutade dricka vid 23 och åkte hem 24. Var ju trots allt match idag. När jag kom hem så fick jag ett meddelande ”vart är du?”. Ja en kompis som jag skulle mött upp ute undrade vart sjutton jag var. Haha.. Där fick du Jonte för att du var för jävla fin för att komma dit när jag var där. Du visste att jag skulle hem tidigt. Skyll dig själv säger jag bara ;)

 

Men åter till dagen som är idag. Lördag. Seg morgon, eller inte så seg egentligen. Lite frukost och sen ut och stöka lite. Vi skulle bara dra i några skruvar i skjulet som vi bygger för att ha brädorna pappa sågar. När det var gjort så hoppade vi på resterna av det gamla skjulet som blåste sönder vid Gudrun. Ja det är typ 5 år sen, vi vet. Så två av tre väggar slogs sönder och taket är också kvar så klart. I veckan blir det väl jag som får uppdraget att rensa allt på spik. Men det kan jag ta, kan behöva slå på något.

 

Därefter bar det av mot Norra Tång. Match. Vi spelade inte så jävla bra. Jag var vänsterback. Kom igenom och upp på kanterna väldigt bra men tyvärr så är man ju inte så vass med vänstern. Haha.. kul att jag skyller på det också. Mina fötter vill inte spela fotboll verkar det som. Jag kan inte få till ett enda bra pass någonsin. Jag hatar det! Sen som grädden på moset så blev jag i princip våldtagen de sista 3 minuterna. Vred knät i ett motlägg, överkörd av typ 2-3 stycken. Ramlar. Reser mig upp igen. Får åter igen en kyss som hette duga. Ja jag fick stryk så det bara smällde om det. Kunde de inte spritt ut det över hela matchen istället för att ge mig det de sista 3? Lite stryk det klarar jag. Det vet alla. Men allt samtidigt? Seriöst? Fan man är ju bara människa. Och domaren säger bara ”SPELA”. Och jag säger FUCK YOU! Åh så irriterad jag blir. Nåväl. Nu ligger jag här med mitt jävla fittknä. Irriterad som få. Och det blir ju inte bättre när man inte hör något heller. Alltså inte hör hör. Men ja, Agge fattar vad jag menar i alla fall. Det är inte så jävla svårt. Jag kräver inte så jävla mycket. Eller är det det jag gör?


Kräver jag för mycket av ingenting?

Hadet tänkt att ha ett filmklipp av någon låt. Men jag vet inte vilken.

 

Jo vi kör Melissa Horn - Nåt annat än det här

 

Vi kom förresten fram till det i igår att vi ska se henne när hon kommer till Kalmar i höst.

 



All yours
Erika

Fredagkväll..

Börjar hos Mia, pizza och mys. Vin för min del vet jag inte. Har inte bestämt mig om jag ska vara nykter eller ej ikväll. Är ju trots allt match i morgon och har ju alltid haft principen att aldrig dricka/gå ut dagen innan match. Men någon gång ska ju också vara den första. Så vi får helt enkelt se. Tanken är att dra ut en runda och känna pulsen. Men en tidig hemgång ligger också på schemat. Ja vi får väl helt enkelt se vad som händer. Nästa helg däremot Mia, då ska vi fira. Jag lovar. Det blir dans på borden och Erika ska vara bakfull i minst 2 dygn. That's a promice.

Dagen annars har vart bra. För lite sömn så klart då jag hade fruktansvärt svårt för att somna. Blev allt för många SATC avsnitt. Ja jag ser på det, har precis börjat. En hyffsat avkopplande serie att se när man går och lägger sig. Brukar ju se antingen True Blood eller Bones när jag ska sova, men har insett att det nog är lite väl mycket tankevärksamhet som krävs från mig då så SATC är precis lagom IQ befriande :P

Lite jobb och besök på Cubus hos sötaste Caroline. Självklart lurade hon ju på mig lite kläder ;) hittade mig ett par pantiehoes (STAVNINGEN???) till i afton och två tröjor. Sen fick jag även med mig en ny serie böcker hem också. Hon fick 3 av mig och jag 4 av henne. Inte helt illa byte tycker jag ;)

Nä men snart är det väl dags att börja göra sig i ordning kanske? Ska vara på plats om 1 timme...

Naa ingen brådska ;) hihi


Ååh btw, Melissa Horn har släppt ny skiva ju. Älska. Tryck bara på länken så hittar ni den.




All yours
Erika

Och så var denna veckan nästan över och det blir helg..

Torsdag, eller ja egentligen fredag nu eftersom klockan är över 00. Träning och diverse dejter med mina fantastiska vänner har denna veckan bestått av. Lite bokföring likaså. I morgon är det utgång med järn fyran. Awsome! Har ju match på lördag dock så det blir inte så hårt. Nästa helg däremot ska vi ju fira Mias 50 års dag. Då ni damer!

I morgon blir det pizza hos Mia sen blir det säkerligen Harrys. Vad man ska ha på sig är fortfarande ett problem. Höm säger jag bara.

Träningen idag gick hyffsat bra faktiskt. Lite teknink och skott och avslutande med spel och sen löp. Löpet behövde jag. Åh vad skönt det är att komma hem efter en träning där man har pumpat ur kroppen totalt! I love it!!!

en av klänningarna jag funderar på... Höm Höm Höm...


All yours
Erika






Crappy day med ett bra slut..

När jag vaknade idag så kände jag direkt att det inte var någon idé att stiga ur sängen. Det var en SÅN dag. En självömkan dag. En vadfanhänderdag. En vilketjävlaskitlivjaghardag. Så gick bara upp för att fixa frukost och sen kröp jag ner igen. Pratade lite med Petra i telefon och beklagade mig lite. Förlåt.

Nästa gång jag tog mig ur sängen var för att laga middag eftersom det var träning senare. Träningen gick väl hyffsat, vi spelade helplan hela träningen förutom uppehåll för lite löpningar. Mina armar typ domnade bort inför den sista löpningen. Asläskigt var det. Insåg också att jag nog måste äta lite bättre. Men det är ju så jävla tråkigt. Fick även höra i helgen att man ska äta inom 40 min efter träning match, jag skrattade honom i ansiktet men han var seriös. Så ja jag får väl börja med det då. Suck. Ett mål till per dag va fan.. :)

Sen så fick vi besked om att Matsan har fått erbjudande från en annan klubb så nu på torsdag ska vi ta ett besked om vi vill ha honom kvar eller ej. Han ringde mig så klart för att se om vi hade kommit fram till något. Och jag sa bara att vi skulle fundera och ge svar på torsdag men att man bör byta tränare efter två tre år vilket han höll med om. Så vi får väl se hur det går med det. Kan personligen känna att jag inte har så mycket att komma med i den diskussionen eftersom min plan är att flytta. Men vem vet. Det kanske inte blir något, fast det hoppas jag verkligen att det blir. Vore såååå fantastiskt. Sparka igång mitt liv igen med äventyr och lära mig att stå på egna ben. Det behöver jag!


Ja men varför slutar denna dagen så bra då? Ja vad fan vet jag. Jag har ingen aning om jag ska vara ärlig. Att jag får gå och lägga mig snart? Jag vet inte, känner bara att jag trots allt är på lite bättre humör. Men det är nog bara för att jag har fått träna lite. Det är alltid skönt, även om det är en dålig träning eller ej. Plus att jag har insett en sak. Men det tar vi inte nu.


All yours
Erika

Då var det måndag igen och helgen gick fort som fan..

Helgen var bra. Det var en massa fotboll på tv, massa Premier League, vilket gillas väldigt skarpt. På lördagen blev det att se Onyx lira mot ett Norskt lag, fråga mig inte vilket :P haha... Men bra match kan ju jag tycka ändå, jag som är sån innebandy expert. ;) haha... Nej men innebandy är en kul sport att titta på faktiskt, det går fort och det händer saker hela tiden. Har ju vart på några matcher i mina dar, tro det eller ej. Tanken var ju att jag skulle sett en match på söndagen också. Men grabbarna bangade. Jävla illa ;P

Helgen i övrigt var bara bra. Som sagt, fotboll, innebandy och film. Kan det bli bättre? Toppa det med trevligt sällskap så blir det en perfekt helg. Och en kort sammanfattning av min helg. Åkte tidigt i morse så när jag kom hem så blev det att hoppa i säng och sova igen. Gud vad jag var trött. Somnade på två sekunder.

Nu tillbaka i verkligheten, det blir lite jobb och börja träna igen. Mina knän har inte gjort sig påminda på hela helgen vilket är väldigt skönt så nu håller vi tummarna för att de håller. I morgon träning, det längtar vi fruktansvärt efter om jag ska vara ärlig...


Hua kommer kunna sova i ett dygn i sträck känns det som. Haha...

nåväl..




All yours
Erika

Att det ens får hända..

Ja, igår så kraschade ett plan med 45 personer, bland dem fanns ett helt hockeylag med ledare, massörer och så vidare. Laget var Lokomotiv Jaroslavls och där spelar vår svenska landslags målvakt Stefan Liv. Planet fick inte tillräckligt med fart i starten och kom inte tillräckligt högt som vid en vanlig start. Man slog i en radiomast vilket man tror bidrog till att planet delade på sig och kraschade. Två personer överlevde den 26-årige ryske anfallaren Alexander Galimov fördes till Jaroslav Solovyovsjukhuset med 90-procentiga brännskador. Stewarden Alexander Zizov rapporterades vara svårt skadad. Det sägs att en avlidit under natten men det har inte bekräftats till fullo än. Mina tankar går till dessa överlevande och jag hoppas att de återhämtar sig så gott det går och att de får den hjälp som behövs för att arbeta de psykiska skador som kan komma efter en sådan här hemsk upplevelse.

Det är en oerhört svart dag även idag, trots att olyckan skedde igår, för idrottsvärlden i allmänhet. Att något sånt här får hända är fruktansvärt. Det händer tyvärr att flygplan kraschar och det är inte första gången ett idrottslag finns med. Tyvärr är det ej heller sista planet som kraschar och tyvärr inte det första som kraschar i Ryssland heller. Personligen kan jag tycka att det är svårt att greppa hela situationen, svårt att förstå att något sånt här kan hända. Men det som är mest skrämmande, men ej heller förvånande, är att planet skulle skrotas. Modellen är känd för sina tekniska problem och har innan offrat många liv. Att såna plan ens får finnas i luften, att de ens får lyfta är en gåta för mig. Vet man att det är en modell som är opålitlig så bör man väl göra något åt det? Man kan ju inte riskera 50 liv bara för att man vill tjäna pengar? Men tyvärr är pengar viktigare än liv i alla fall.


Mina tankar går idag liksom igår till Stefan Livs och Lokomotiv Jaroslavls nära och kära.

Vi får även hoppas att klubben i sig orkar resa sig ur denna tragiska situation som kommer att vara ett ärr i deras och hela världens hockeyhistoria samt idrottshistoria.





All yours
Erika




Jag vet inte vart låtarna kommer ifrån..


Men dom är bra..


Dom bara dyker upp på min "Stared list" utan att jag vet hur dom hamnar där.. Fast jag klagar definitivt inte!


All yours
Erika

Nu blir det en vecka utan fotboll..

Det kan faktiskt behövas om jag ska vara ärlig. Min kropp skriker och gör mig förbannad. Jag kommer ju röra på mig, men på ett lugnare sätt. Typ ut och gå och liknande. Den behöver det säger den. Men den kommer säkert skrika efter boll till helgen men den får vänta tills nästa tisdag om inget annat händer vill säga. Knän och lår säger att det är dags och vila i alla fall så får vi väl se hur det blir med den saken. :)

I morgon är det onsdag och bilen ska på service, på tiden om man säger så. Den har skrikit efter det ett bra tag nu så nu ska bettan få sig en omgång.. Undertiden blir det väl att dona med alla pappren som jag lämnade efter mig idag. Tanken var match i morgon kväll med B-laget, men som sagt så säger mitt knä ifrån. Så vad ska man göra liksom? Bättre att någon av småtjejerna får spela och få matchtid än gamlingen själv.

För övrigt sitter Mats och ber till Gud om att min bil ska gå sönder så jag inte åker iväg. Men synd Matsan, den ska ju på service ;)

Nä men det är väl så det ligger till helt enkelt.

All yours
Erika

Helg..

Lördagen började med att jag och lille bob aka Robban, lillebror, och kikade på lägenhet till honom. En fin etta på fatabursvägen som han sedan skrev på . Det blev en snabb runda hem och sen tillbaka till Kalmar för att se herrarna spela med Nikkie, då hennes grabb lirar i vårt herrlag. De förlorade tyvärr och det var inte någon direkt bra fotboll heller. Tyvärr. Sen kom huvudvärken från kvällen innan tillbaka och som tur var hade vi ställt in bion och flyttat den till i morgon. Så det var bara att åka hem och hjälpa mamma sätta ihop hennes garderob, käka, titta lite film och sen trycka i mig tabletter och sova. Kan nästan känna att den är på väg tillbaka. Det gillar vi inte.

Idag har det också vart en chill dag. Sett sista dagen av friidrotts VM, har inte sett ett skit där faktiskt. Och ska jag vara ärlig har jag inte saknat det heller, men vi brukar se på det, men nu har det vart så konstiga tider med så. Sen bar det av mot Nybro för att möta Matsan och åka vidare till Smebban för match. Shit vilken match sen. 10-2 den var ingen beredd på . Jag var inte nöjd med min insats men Mats sa att det var bland det bästa jag gjort. Så då var jag väl bra då, men sparkade så jävla mycket i marken och fick inte till något skott alls. Hatar det… Och så högg det till i bröstet med. Det gillar vi inte!! Men det var nog inget.

 

I morgon är det måndag och då är det häng och bio med Agge och hennes bror. Tisdag är det träning och troligtvis lite jobb. Onsdag ska bilen äntligen på service och kommer säkert jobba då med. Ska fundera om jag vill lira b-lagsmatchen där med. Men jag vet inte. Vore trist att skada mig när man ska iväg… Tåls att tänka på helt klart!

 

Nä nu ska jag gå och fixa mat..

 

All yours
Erika


Så där ja..

Då var det ju fredag och ännu en vecka har gått snabbt som ja, fruktansvärt snabbt. Och ändå har jag tyckt att denna veckan har varit fruktansvärd och jävla seg. Men den har faktiskt gått snabbt!

Idag satte jag mig i frisörstolen och det blev kortare. Inte mycket men typ 5 cm kanske. Bild kommer nog snart ska ni se. Hade världens drygaste frisör, vette fan vad hon ens gjorde där idag. Dålig dag eller? Nä ush henne vill jag inte ha igen...
Blev även en runda till min fina Erica. Det kändes som det behövdes hos båda av oss. Vi behöver inte säga så mycket vi bara är. Vi vet att vi har det ganska pressat just nu och det är skönt att bara sitta liksom..

I morgon blir det kika på lägenhet med kära lillebror och sedan in till Kalmar igen för att träffa Nikkie. Det blir lite herrfotboll dagen till ära då det har utryckts intresse för att man ska se den och vad gör man inte för sina vänner än att sätta sig och göra dem sällskap. Det har ju lovats förstklassig fotboll, så upp till bevis grabbar. Erika är inte så jävla lättroad efter svenskarnas match igår. Sen blirre bio med Agge på kvällen. Det gillar vi, bio och mat. Guuuutt...

Söndag vankas det fotboll. Mot IFK, brukar vara svårt och kommer säkerligen inte vara något undantag på söndag.

mmm... det var väl det kanske?


All yours
Erika

RSS 2.0