In the pain there is healing..Så skön låt..


All yours
Erika

Take one day at the time..

Idag har jag gjort så lite som möjligt men ändå blev en hel del gjort.

Var hos mor och far i natt så vaknade i min stora säng i Emmaboda i morse. Sov väl sådär om jag ska vara ärlig så hoppas på bättre sömn i natt.

Kom in till stan för att komma till en lite väl stökig lägenhet, men tillslut blev det ordning på den också.
En timmes pw med Moa i solen.
En runda till Micke för att få lägenhetsnyckeln. (inflytt blev lite förskjuten)
En runda till kontoret och sa hej.
En runda till gymmet med fröken Erica. Sjukt jävla galet pass!
Direkt vidare till fotbollsträningen. Skönt att röra lite boll igen.

Nu har jag legat i soffan och bara degat. Nästa helg är bokad. Jönköping here we come.
Helgen där på avbokad. :/ Men så är det när du är så sjukt jävla upptagen hela tiden! Så det blir match och sen en runda till Halmstad i stället. Jag klagar inte så mycket. Bara lite!


Nä nu ska jag ta med mina sega ben och lägga mig i sängen och somna. Kommer nog göra det ganska fort tror jag. Sen är det väl bara till att vakna med världens träningsvärk i morgon.


All yours
Erika

Always chasing a dream..

Vid den här tiden igår satt jag, Stina och Carro i Växjö och svor över SJ för att de är helt jävla kassa. Var hemma i lägenheten vid 1 haket i natt och tåget från Göteborg gick vid 18.07. Vi var typ 2 timmar försenade då vi fick stå i Gnosjö i en timme och i Växjö en timme. Helt jävla fantastiskt! Vi var inte ett smack bittra.

I vilket fall. Göteborg.

En fantastisk stad med mycket härligt folk. Tjejerna i butiken var störtsköna och jag trivdes som fisken i vattnet. Blev faktiskt till och med erbjuden jobb. Ångesten man fick går inte ens att beskriva. Jag ville sjukt mycket. Men kan inte. Så mitt svar blev helt enkelt, jag är oerhört hedrad men jag kan inte. Det är inte rätt tid just nu. Men jag sa att jag gärna funderar på det och kan se det hända längre fram i tiden men inte just nu. Inte nu när jag har fått en lägenhet här i Kalmar, som jag för övrigt flyttar in i på torsdag. Hur underbart är inte det?

I alla fall så var det en grymt bra vecka och vi hade sjukt kul! Lärde känna lite nytt folk och bondade lite med våra elektriker haha.. Galet kul! Egentligen har jag inte så mycket att säga då vi jobbade galet mycket och inte hade så mycket fritid. Men fick god respons även för den insatsen så kommer att få åka på fler uppbackningar. Ja ni vet ju vart jag vill ;) Och jag har nog fått en hint om att det kommer att lösa sig också. Iiih..


Jag och Göteborgschefen Claudia


Den fick följa med mig hem från Götet


Annars idag har jag typ sovit jobbat och lekt lite med fröken Dahl. Var typ 2 veckor sen vi sågs. Galet! I morgon är det jag som tar mig till gymmet med Erica. De här jävla kilona som har hittat sig på min kropp ska bort. Ett pass Sh'abam och sen lite extra viktträning blir det där på. Så några timmar blir det trots allt. Skönt. i morgon kväll blir det att åka hem till mor och far en runda och sen får man väl försöka förbereda flytten. Gaah.. Nu händer det!

Fantastiskt!

Ja för övrigt så är jag ledig nu till fredag vilket är faktiskt ganska skönt. För nu hinner jag dona med flytten. Komma igång med träningen även fotbollen. Komma ifatt på jobbet. Ja komma ifatt med alllt som ligger efter liksom. Har första träningsmatchen för året nu på söndag och insåg att jag har väl inte tränat nåt sen efter nyår. Galet kass är man ju. Nåväl. Fröken ska krypa till sängs. Natti natt mina stjärnor!


All yours
Erika

Where was the wrong turn?

Kan känna så ibland. Någonstans gick jag åt fel håll. Är dock sjukt nöjd med mitt liv. Har ett jobb som jag älskar och fantastiska kollegor. Jag har från och med idag en lägenhet från och med den första mars. Men det är något. Något som jag känner gick fel. Det är något som fattas. Något som inte blev. Sjukt jobbigt är det i alla fall.

Vi förskjuter det för en stund, har en massa annat att ta tag i. Som är lite viktigare än mig själv. I morgon är det en massa på schemat som inte får glömmas bort.
- Tvätta
- Möte med Agge på kontoret
- Hämta ut tågbiljetterna
- Beställa taxi till Fatabursvägen 13 klockan 05.20
- Handla mat och frukost så man har något att gotta sig med på tåget till Göteborg på tisdag
- Jobba några timmar på kontoret
- Packa
- Springa in på hörnet och säga hej till tjejerna innan man åker

Jag hade mer än gärna tryckt in träning också. Men jag är föryld ju. Vore sjukt oklokt att träna och bli sämre när man nu ska iväg.

Gud vad jag behöver denna lilla resa. Ja jag vet att jag ska jobba. Men det ska bli grymt skönt att komma iväg och få se lite annat och jag vet att det kommer bli sjukt galet! Någon bild ska vi nog kunna kasta ut under veckan.


Fick för övrigt för mig att googla mitt namn. Alltså bara Erika, vad det betyder. Ensam härskare. Om man ändå kunde vara det och inte vara så sjukt beroende av andra. Bara stå på sina egna ben? Är det dags för det nu? Bara köra och de som kommer ivägen, ja too bad för dom. Eller?

Jag vet inte. Har ingen aning. Just keep on smiling and be awesome...

All yours
Erika

Deep inside..

Lördag kväll/natt nu. Ligger här i min dubbelsäng hemma hos mami och papi. Kom hit igår och tänkte stanna till måndag. Sjukt skönt att komma hem en stund. Även om man inte sitter och pratar med dem så mycket så är man ändå här och bara trivs med att vara under samma trygga tak som dem.

Idag var det en runda till jobbet, fem timmar fick vi ju ihop.

I morgon ska jag in igen, vilket farande, för att skriva kontrakt på lägenheten. Den första mars är datumet. Nä jag längtar inte lite! Men först är det ju Göteborg i fyra dagar. Det ska bli galet kul det också. Can't wait... :)

Nä nu ska jag nog ändå försöka sova...


All yours
Erika


I can't make you..

Jag har trillat dit i värsta jävla förkylningen. Yes. Sjukt kul är det.

Ja en snabb recap angående helgen som var. Jobb på lördagen för att sedan snabbt svida om till utgångsoutfiten. Det vankades först middag med tjejerna på Zorbas med ett litet överraskningsbesök av Jerre och Erik. Trevligt trevligt kan jag tycka. Efter middagen bar det av mot sandås för en liten förfest med Lollos klasskompisar. Krypavståndet till Sandra, där vi skulle se Takida, var knappt 100 meter. Skönt skönt. Takida levererade väl men sällskapet, inte mitt sällskap utan alla andra, var under kritik. Jag kommer aldrig sätta min fot där igen. Dresscoden var antingen rutig flanellskjorta eller tighta, korta, svarta gärna djupt urringat på gamla kärringar. Gärna dundersminkade och tuperat hår. Eller så var det en massa feta fulla kossor. Nä, där sätter jag aldrig min fot igen. Punkt.

Söndagen var jag ledig, kände att förkylningen var på ingång så valde mormors 80års kalas före träningen på Gasten. Vilket jag så här i efterhand inte ångrar för fem öre. För nu är jag sjukt jävla förkyld. Galet är det. Men igår så införskaffade jag "Multikvinna" med ett ex antal vitaminer och mineraler samt Alvedon så snart ska vi väl ha knäckt denna också.

Ja förresten, kom på härom dagen att "va fan ska jag göra om jag skär av mig fingret eller nåt? Jag har ju fan inga plåster" Så jag åkte till jobbet och köpte lite plåster och blev även utskrattad över att jag har sånna tankar. Jag tyckte att det faktiskt var väldigt ja, vad ska man kalla det? Intelligent? Aja whatever...


För övrigt försöker jag planera lite helger på bortaplan. Det ser ut att bli en helg i Jönköping och om jag får som jag vill, en i Nyköping. Men det återkommer vi ju helt enkelt till. Nähä, klockan är ju kvart över 10 och jag borde nog gå och lägga mig om jag vill att denna förkylning ska försvinna.

Det är nedräkning till Göteborg. På tisdag åker vi!


Så, natti natt mina stjärnor!


Åh, ja just det! En liten hälsning, om du läser. En gång kung, alltid kung.All yours
ErikaFuck this shit..

Ligger i soffan och mobilbloggar en skvätt. Bror la sig vid 21 så det var bara att följa hans exempel då hans klocka ringer vid 04.00 i morgon. Ingen tv innebar att hörlurar kopplades in i datorn och en film sattes på. Är trött på detta livet. Men om drygt 2 veckor är det flytt! Yes! Lovely!

Nä orkar inte skriva mer. Gör det i morgon eller nåt!


All yours
Erika


Who will fight?

Dagarna rullar på och ja, egentligen händer inte allt för mycket. Men ja, en liten snabb briefing om hur helgen var kan jag väl köra?

Det var ju faktiskt en ledig helg så planen var ju utgång med Moa som var planerad sen två veckor tillbaka. Men då det var typ snöoväder så bangade jag och damen var ju sjuk så vi ställde in. Det blev film och skräpmat hos Agge istället. Men hennes dude kom hem vid niohaket så jag kilade hem till en lägenhet där jag fann en sovande lillebror. Så tanken slog mig "ska jag verkligen gå och lägga mig nu vid halv tio en lördagskväll?" det blev en sms konversation med fröken Dahl och resultatet blev "Jag kommer över, vet inte vad jag ska ha på mig men jag kommer och jag är nykter så har vi skjuts"

Utgången var den bästa på länge. Vi hade grymt kul och bara ägde stället. Sjuukt kul. Och hur mycket värt var det att man var nykter så man slapp lösa hemfärd i -20 grader utan istället hoppade man in i sin så småningom varma bil. Så värt det! Dock blev man ju sjuk på söndagen så en liten runda till Emmaboda slutade med att det blev tre dagar i Emmaboda. Men nu är jag frisk och var på jobbet idag. Skönt att vara igång igen. Det var lite segstartat ska jag säga er. Efter att inte ha jobbat på fyra dagar så blir det så. I morgon ska man ju äntligen vara nere på Hörnet igen. Min lilla butik. Saknar den. Fast trivs ju så klart på giraffen också. Men Hörnet känns mer som min då jag var med och byggde den. I vilket fall..

I kväll så lagade jag lite mat, ja jag lagade mat, och efter lite messande så blev det att Erik kom på spontanbesök. Sjukt trevligt må jag säga. Så nu ska jag nog hoppa i säng då natten till idag eller igår? Klockan är ju över tolv? Ja ni får ta det hur ni vill. Hur som helst.. Jag somnade vid typ fyra haket då jag inte mådde hundra. Nä. Sömn var det.
Birdy - Skinny love


Ah men gosh.. Jag glömde ju! Fröken öken har ju fått tag på en lägenhet. En 2,5a från månadsskiftet ser det ut som. Hur galet glad är jag? Mycket! Återkommer såklart om den. Gaah.. Längtar efter flytten!

All yours
Erika

I don't know..

Allt är bara kaos just nu känns det som. Jag vill så mycket. Jag vill ingenting. Jag är ensam. Jag är älskad. Jag vill bara ha. Jag får ingenting. Det jobbiga är, jag vet inte vad det är jag vill ha. Så alltså vet jag inte vad det är jag inte får. Ge mig en helg. Det är allt jag önskar. Jag vet att det skulle ge svar på så mycket för så många. Jag vet att jag inte är ensam om att vilja ha en helg. Men man måste lösa det. Det är det som är problemet. När är den optimala helgen? Jag kommer ju att slänga mig i bilen! Men kommer det att vara något som håller mig kvar då? Finn det något redan nu?
Veckan som va innebar jobb, jobb och jobb. En trevlig lunch följd av en trevlig middag. Tyvärr blev lunchen för kort och intensiv(?). Man hann liksom inte snacka så mycket. Nästa gång får det nog bli middag istället så man inte har några tidsramar. Middagen var tacos med fröken Dahl. Mys.Ledig helg innebär en trolig utgång i morgon om Mosen, aka Moa, vill behaga att bli frisk. Annars blir det nog filmhäng i Norrliden.Varför ska allt va så svårt?

All yours

Erika


What is it..?

Ja men hörrni, vi drar väl ett inlägg till. Tre styck på två dagar. Jisses.

Ja då smällde man 9,5 h på jobbet idag. Gick förvånansvärt fort ska jag säga er! I morgon kommer det att vara likadant men plus en och en halvtimme ungefär på kontoret. Vem säger att man ska vara ledig för? I vilket fall så kommer kvällen att avslutas, som så många andra, i min soffa med sjukt bra sällskap. Denna gång är det fröken Gustavsson som får äran att sitta i min soffa. Eller är det jag som ska känna mig hedrad att hon vill sitta här? Hmm.. bra fråga mina damer och herrar bra fråga.

Ja men det är väl kanske så det ser ut? Ledig helg innebär utgång med Moa på lördag, ska bli grymt kul! I sällskap med Moa är det bara fullt jävla ös. Vi äger allt och alla.

Nähä om man ska vara på kontoret vid senast halv 9 i morgon så kanske man ska ta sig hela vägen (2 meter?) till sängen?! Säger vi så eller?All yours
Erika

RSS 2.0