I'ts my birthday..

Jaha då var min födelsedag nästan slut.. ja jisses. 25. Ja då var typ en tredjedel av livet gånget.

Innan jag börjar med helgen som var nu med födelsedag och allt så kör vi ju och berättar om förra helgen. Lördagen var utgång med Sofie, vädret var lagom tilltalande men ut gick vi. Det regnandes en hel del tyvärr. Hamnade på Krögers först där det var smockat, som vanligt. Där efter Vallen som var sådär egentligen. Vi började tänka på refrängen när gubbsen från Malmö kom, Lucas, Måns och Hampus (?), och gjorde vår kväll. Skojades en jävla massa vilket var behövligt. Jag gick ut med Sofie och kom hem med Sofie, vilken bedrift. Dock fick jag sådär med sömn men det är ju så det är när man inte är van vid sällskap i sängen. Berodde ju inte på att man låg och smsade med en fjant till halv 5?!

Söndagen, efter en del krabbande, så blev det Strand. Där träffade vi våra Stockholmare som egentligen var Göteborgare, ja jag vet det är förvirrande! Kändes tråkigt att åka ifrån dem när väl bilen gick. Vaknade på måndagen med en tendens till förkylning.
 


Tisdagen var verkligen seg. Tänkte dragit hem från jobbet lite tidigare men så blev icke fallet vilket jag är glad för. Jag kom hem och skulle precis somna när jag får ett meddelande från Johan att de har kommit till Kalmar så hopp i duschen. Hade jag gått hem tidigare hade jag haft grymt dåligt samvete att jag trots att jag var sjuk så snurrade jag på stan. Vi hamnade på Harrys några timmar innan drog mig hemåt lite smått förfrusen..

Onsdagen spenderades med fröken Högberg i Köpingsvik. Grabbarna spelade beachfotboll så vi tog oss dit för att kika lite. Sjukt trevligt att få lite ensam tid med Frida, var nog säkerligen tre år sen..
 


Igår var det jag, Moa och Maria som testade Kalmar. Som vanligt blev man väl hyffsat besviken. Började på Byttan, sen Krögers, Larm och slutade på Vallen. På vallen hittade jag nästa gäng skåningar. Denna gång var det ett fotbollslag från Tomelilla som låg på läger här i Kalmar. De passade på att sjunga för mig, två gånger, och roa mig på alla sjuka sätt. Satt och skrattade ihjäl mig hela tiden. Bäst var nog Mackan med sin låtsaskatt Lucifer. När jag tänker tillbaka på det så kan jag ju inte sluta le.
 


Att ha ett helt fotbollslag som söker ens uppmärksamhet, ja det gillar jag! Vem skulle inte det? ;)

Nästa helg så är det fest igen. Men detta får nog fan va sista helgen nu på länge. Kan ju inte vara ute och svira runt hela tiden, samt att nu börjar ju fotbollen också. Ja jisses.. Eller kanske ska klämma in lagfest helgen därefter? ;)

 
 
All yours
Erika

I will miss you if one of us leaves..

Sitter för första gången på väldigt länge och bloggar med datorn i knät. Alltså egentligen händer ju inte alls mycket i mitt liv. Jobbar, umgås med vänner och njuter av livet på diverse uteserveringar. Har det sjukt bra just nu som sagt, märks ju i plånboken men varför inte. Jag har ju sjukt kul och njuter av varje sekund. Fick åter igen ett frieri i helgen, jag måste nog vara förlovad med i alla fall ett tiotal killar nu. Sjukt kul ändå, killar som kommer fram och är lite väl runda om fötterna. Man kan ju bara inte säga nej. Eller?
 

Snart är det för övrigt dags att börja ta beslut om framtiden. Varför kan inte någon annan göra det åt en? Varför måste det alltid vara så svårt att ta beslut? Jag hatar det. Jag hatar det. Jag hatar det.
 
 
För övrigt så passade jag och Moa på att ta premiärdoppet idag. Ska jag vara ärlig så var det faktiskt ganska skönt. Älskar ju ligga och plaska i vattnet. Är ett vattendjur jag.
 
lycklig tjej med bra vänner på Krögers
 

Nä om man skulle krypa till korgs kanske? Ja förresten, har beslutat att jag kommer att göra en tatuering på foten. En text, däremot är det osäkert om texten. Har skojat om att ha "if you can read this are you to close" Hade ju vart grymt kul, men frågan är om man kommer att tycka det om sisådär tjugo år. Svårt.
 
 
All yours
Erika

Trouble..

Som vanligt vet jag inte hur länge sen det var jag skrev men tror inte ni saknat det i alla fall. Helgen var awsome som vanligt. Mys och alkohol med vänner. I'm living my life!

O'larys på fredagen och vallen på lördagen. Skönt!

Idag har jag mest hängt på stan med Erica och sen en liten stund med Martina. Jobb och sen som grädden på moset så avslutades dagen med Sofie.

Bra helg avslutade en bra vecka. En bra måndag påbörjade en bra vecka.All yours
Erika

RSS 2.0