I’ve waited a hundred years...

But I’d wait a million more for you.

Ja veckan gick fort denna också. Helgen lika så.
Veckan innebar jobb jobb jobb, som vanligt. Fredagen innebar jobb och sen utgång med Moa. Vi började lite lätt hemma hos mig och slutade på Harrys. Ni anar inte vilken bra kväll vi hade. We were on fire! Totally! Efter att när Harrys stängt och att vi gått vidare till Oleary's så tog vi taxin hem. Fick ju sängbesök i form av en av de bästa damerna i min vänskapskrets, Mosen aka Moa.

Idag vaknade vi halvt döda och hungriga. Sen efter tolv haket fick hon ett samtal från jobbet om att hon borde vart där för en kvart sen så det var bara att göra sig i ordning och köra ner henne till butiken. När helgsambon jobbade passade jag på att spendera lite pengar i kläd- och skoaffärer. Så nu är jag redo för en vecka i Göteborgsbutiken.

Ja i morgon åker jag då till Göteborg med Stina, min chef. Hon ska dit för att hjälpa till och jag ska dit för att provjobba. Nu är det ju så att jag blev erbjuden jobb där när jag var och hjälpte till att bygga butiken, detta erbjudande står tydligen fortfarande kvar och vi snackar om en större tjänst. Jag ska inte säga något än hur jag vill göra för det vet jag knappt själv. I vilket fall ska det bli kul att åka över och träffa tjejerna igen och se om man kan göra någon nytta. En vecka på bortaplan är alltid kul. Men först börjar vi med en cupmatch mot Boda Bruk. Man hoppas ju på vinst helt klart.

Det roligaste med att vara ute och fara såhär är att man knappt hinner packa upp. Jag gillar detta farandet skarpt. Förra helgen var det ju Jönköping, nu Göteborg, nästa blir jag hemma för då jobbar jag men kanske kan få besök och helgen därpå planeras Jönköping igen. Hur galet är det inte? I love my life!


Nä nu säger vi nog tack för mig!



All yours
Erika

I’m feeling awesome..

Har vart lite dåligt med uppdateringar här på ett tag jag vet. Men har ju inte haft så mycket för mig som har vart så intressant. Men nu har jag ju det helt enkelt. En helg i Jönköping hos Petra. Skulle vart i Nyköping egentligen men där spelades det en galet viktig match som var totalfokus som också vanns för övrigt. Grattis grabbar, nu vinner ni bara nästa match också så är det kval! GUTT!!

Men tillbaka till Jönköping. Jag och Sofie hoppade in i bilen vid tio haket för att dra oss mot norr. En fantastisk bilfärd med en donna som jag egentligen inte vet så mycket om. Men efter denna helg är vi tightare än ever.

Lite tacos som utfyllnad till skumpan som öppnades vid halv 3 haket och ja, sen gick det fan bara utför. Folk ramlade in vid sju snåret och det blev bara fler och fler. Vi var nog till slut 30 pers eller liknande. Sen drog vi ut där vi tyvärr tappade kära Petra men vi fann istället lite nya bekantskaper. Det gillas skarpt. Så vi var hemma runt halv 5 snåret och då kom jag ju på att min lillebror fyllde år så jag och Sofie, med våra oerhört vackra röster, ringde och sjöng för gossebarnet som själv hade precis kommit hem.

Söndagen var sliten som fan men vi lyckades ta oss levande hem till Kalmar och jag landade i soffan vid tioish..

Måndagen drog jag och tre kollegor till Halmstad för att chifen skulle på bc-möte och vi andra fjantar fjantade runt. Jag förstörde ett par byxor, samma byxor som jag precis hade fixat så jag hade fått ett par nya hela, så tyckte jag att jag skulle ramla pladask på storgatan och skrapa upp knät. Så typiskt mig.
Träffade Petra, en annan, som för några veckor sen fick en söt liten dotter. Fick även hålla i sötnosen, kändes inte riktigt rätt men tydligen överlevde jag det också.

Summa summarum. Jag är galet trött men ack så nöjd med denna helg. Fick schemat för de närmaste veckorna och insåg att jag är ta mig fan ledig vid påsk, så då blir det nog Jönköping igen. Galet kan jag tycka! Can't wait..


All yours
Erika

One of those days..

Det är en sån dag. Så ja. Jag går fan och lägger mig. En total deppdag.

All yours
Erika


The first day of the rest of my life..

Sitter här i lägenheten. Min lägenhet. Lycka.

I helgen har jag gjort så lite som möjligt men ändå så mycket. I fredags kom bror hem igen efter en vecka i Västerås. Vi åkte till min lägenhet och satte ben på sängen därefter bar det av mot skogen. Där mammas mat och familjen väntade. Där förblev jag hela helgen. Lördagen blev en liten runda till stan och shopping med svägerskan. Söndagen blev bara natur natur och natur. Lite promenader och bus med hundarna. En fantastisk dag i solen helt enkelt.

Nu sitter jag som sagt här i lägenheten. Har gått och plockat lite. Bäddat. Hängt upp mina kläder på klädhästen. Stoppat kläder i byrån. Ja sånt plockande. Däremot vet jag inte vart jag ska ha mina träningskläder än. Men det löser sig. Allt löser sig. Det är ju jag och du nu kära lägenhet.


från soffläge in till sovrummet

Nu fortsätter jag att se på Into the wild. Tack hej


All yours
Erika

It's like chess, the queen always protects the king..

You are my king. Let me be your queen.


Ja då ligger man här i soffan. Sista natten. Ja jag har inte flyttat än okej? Nyduschad. Skönt!

Morgonen började med att jag vid halv sju tiden tittade på mobilen för att se när den skulle ringa. Då ser jag ett meddelande "Hej, vem är du? Hittade ditt nummer på min kompis mobil som jag nu lånar" Haha vilken random kille. Det var en kompis till Jonas i Stockholm som tyckte att jag nog borde vara snygg. Haha, ja man får sig ju ett gott garv när något sånt händer. Han frågade om jag var snygg och jag tyckte att han skulle fråga Jonas. Och självklart skickar Jonas "varför frågar Stephan om du är snygg?" haha.. Sjukt kul i alla fall. Så de fjantarna gjorde väl min förmiddag i alla fall.

Vid lunchhaket drog jag och Agge och hämtade min säng. Måste sett sjukt kul ut. Jag som backar med släp. Jag och Agge som är lika långa som min nya säng är bred, försöker få in den i släpet. Ja vi fick oss ett skratt i alla fall.
Sen att jag och bror baxade in min 160 säng från gatan upp till lägenheten på dryga fem minuter måste vart något slags rekord. Men har man samarbetat i snart 25 år så är man rätt synkade när det gäller såna saker.

Och nu undrar ni säkert varför ligger du fortfarande i hans soffa? Ja bra fråga och det finns ett lika bra svar. Jag var helt jävla slut helt enkelt så jag orkade inte ta mig an den nya lägenheten i eftermiddags utan tar den i morgon efter jobbet.


Ikväll har jag inte gjort många knop alls. Sovit. Ätit. Duschat. Tittat på fotboll. Och ja nu funderar jag ärligt talat på sängen. Klockan är bara kvart över nio jag vet. Men ändå! Galet trött.

Vi avslutar väl med denna helt enkelt..



All yours
Erika

I swear to you I'll be there for you, because I really fell for you..

Klockan är snart kvart över tio och det är onsdag.
Dagen började vid 7.00 då jag hade valt att ha den första tvättiden eftersom jag hade planerat att flytta mig idag.
Plockade upp fröken Gustavsson vid halv nio haket och styrde bilen, som var fullpackad sen visiten i Emmaboda i tisdags, till den nya lägenheten. Effektiviteten flödade och mina lådor var uppackade på en halvtimme och en diskmaskin var satt. Hem till lägenheten och sätta en ny tvätt och packa ner allt som jag dragit in i lille Bobs lägenhet. Det var inte så mycket men lagom mycket. Så nu har jag alla mina grejer där borta förrutom mina kläder som följer med mig bort i morgon.

Det som är kvar att fixa är sängen så klart. Men den är planen att fixa i morgon. Ska bli intressant att se hur jag och Ricke, bror, får upp den till lägenheten. Har ju fått för mig att jag ska ha en 160 säng. Men det ska nog gå ska vi se!

Sen är det ju en kanalbox också som ska fixas.. Men tänkte dra ner till Telia direkt så kanske man får en samma dag i handen. Man kan ju alltid hoppas ;)

Ja men det är väl det som händer. Jag är ju ledig nu i två dagar och det innebär ju donande med lägenheterna. Denna ska vara i ordning när Bobbi kommer hem och den andra ska bli fin. Så ja, jag hinner inte vila. Men det kan jag ju göra sen i min nya fantastiska säng ;)

I morgon blir det då kontoret hela dagen. Men en liten runda till IKEA och hämta sängen och köra hem den. Galet happy är jag!


I kväll har jag vart på träning, messade Mats att jag inte ville träna ikväll. Kände att det var lika bra att vara ärlig än att hitta på någon jävla dålig ursäkt. Så ja, jag ville inte då jag hade flyttat hela dagen. Men när det var trekvart kvar till träningen så fick jag så sjukt dåligt samvete och bestämde mig för att jag var tvungen att åka. Så slängde på mig kläder, drog till MAXI och fixade lite mat och drog vidare till träningen. Det var kallt. Det var blåsigt. Men som jag älskade det! Fotboll är ta mig fan det bästa.


Nä lika oviktigt inlägg som vanligt.


All yours
Erika

RSS 2.0