Steget - Vad ska jag göra

 

The girl with the unbreakable smile...

... is the most vunerable. The girl who seems to have no problems has either to many to face or one large one. The girl who helps everyone can't help herself. The girl that brings everyone happiness and help and forgivness doesn't have any for herself. The girl that will never give up already has. The girl is me.
 
 
 
Bytte bloggnamn. Är mer jag. Eller ah, det andra var väl det också. Och nej det är inte ett rop på hjälp eller något sånt utan det är vad jag är. Tjejen som alltid ler. Alltid har det där perfekta leendet. Per sa en gång till mig att jag borde bli tandkrämsmodell med det här leendet. Haha.. Ja jisses vad man får höra mycket! Men tack ändå.
 
 
All yours
Erika

From the first time I saw you..

Idag har jag egentligen gjort lika mycket som igår. Alltså i princip ingenting. Var en runda på kontoret och ikväll har jag vart på bio. Egentligen har jag ingenting att säga. Vi försöker boka in en resa till Jönköping för att slå runt. Tror vi har hittat en helg som vi alla kan. Saknar mina vänner där uppe. Hägge, Simon och min Darewan. Så, se upp Kalmar kommer tillbaka.
 
Senaste gången blev ju helt jävla tokig. Jag var på bild överallt med olika killar varje gång. Hittar en bild i mobilen dagen efter som jag inte ens minns var tagen och vet inte vad han hette. Tror inte ens vi presenterade oss för varandra. Haha.. Erika Erika Erika.. Det känns som att jag verkligen behöver iväg en stund. Folket här hemma förvirrar mig. Eller en människa förvirrar mig med sina gåtor. Bara säg vad du vill tokstolle!

I morgon är det jobb 10-19.15 så blir väl inte så mycket mer än så. Har träning med laget vid 19 så det är väl rätt kört tyvärr. Torsdag är det kontoret som ska få sin beskärda del av mig. Fredag är det frissan som gäller. FINALLY! Håret lever just nu sitt egna liv så ska bli skönt att göra något åt det. Lite färg och lite allmänt fixande ska jag unna mig själv. Ska bli oerhört skönt! Dock är det klockan 8 på morgonen. Men ja, jag måste! Haha...
 
 

All yours
Erika

When is it our time?

Ännu en helg går mot sitt slut. Igår var det en månad kvar till jul. Så snart kommer väl Grinchen i mig fram som vanligt. Men får väl hoppas att vi slipper den sidan av mig i år. Hade vart skönt att slippa det ett år kanske?

I fredags var det jobb på schemat. Vi hade BIG SMILE weekend vilket innebär 30% i hela butiken. Så det var full rulle hela dagen. När jag kommer hem så knackar Sofie på dörren med varsin kebabtallrik. Planen var utgång men vi var sjukt trötta. Jag tror vi var grymt nära att ställa in men bjöd istället över Charlie och Andreas. Lyckad kväll och utgång. Träffade människor som betyder oerhört mycket för mig ute. Nä jag kan nog till och med säga människan.

Lördagen var det också jobb. Jobb. Jobb. Var helt slut när jag väl slutade. Betydelsefullt besök i butiken gjorde helt klart min dag. Sen var det middag hos chefen. Sängen vid 23. Min kropp säger att något är fel, men får inte riktigt grepp om det. Så sängen tidigt får det bli ett tag nu.

Idag har jag också jobbat, sista dagen på BIG SMILE. Och ja, vi jobbar smått ihjäl oss. Man är så trött så man vill bara gråta!!


Ja egentligen var det väl inget viktigt i detta inlägg. Men det var något i alla fall...


All yours
Erika


From the moment I laid my eyes on you..

Ligger åter igen sömnlös. Ska snart slänga ifrån mig mobilen och verkligen tvinga mig till sömns. Klockan ringer ju ändå om 4 h.

Dagen har gått rätt fort ändå. Möten. Möten. Möten. That's my day.

Avslutades med middag med Caroline och lite TVD... Ja egentligen har jag inte så mycket att säga. Mer än att jag älskar alla i min närhet. Punkt.

All yours
Erika


You should see me now..

Från att igår natt totalt bryta ihop. Gråta mig till söms. Ja jag till och med tog mig ett glas vin klockan kvart i ett. Men det var inte ens gott så drack bara hälften.

Till att nu. Dansa runt i lägenheten, enligt mig ganska graciöst, och bara ler. Jag vet inte vad som gjorde det. Samtalet med Petra? Alla tända ljus som jag hade i lägenheten? Musiken jag lyssnar på? Jag vet inte. Glädjen infann sig och tog mig med storm!

Vet inte om jag kan somna nu för det. Skulle kunna övervinna allt ikväll.

Såg sista Twilight filmen igår. Ja, jag erkänner. Jag är ett hyfsat twilight fan. Har böckerna och filmerna. Och ja, jag kände mig tom efter filmen. Tanken som slog mig var samma som när jag hade sett den sista Harry Potter filmen. "Var det bara det? Nu då? Vad händer nu?" Jag tror faktiskt att jag måste gå och se den en gång till. Bara för att få grepp om vad som hände.

Nu sängen. För en gångs skull, hyfsat i tid.

Åh ja just det. Helgen som vart. Lördagen. Finns inga direkta kommentarer mer än att efter att ha träffat bästa så gick jag med ett leende. Tack fin fina du! En dag ska jag säga sanningen.


Bilden är från den halvt lyckade utgången i lördags. Men det gör inget. Jag hade bästa dagen! Bästa dagen på länge!

All yours
Erika


Oh ma gad..

Bakfull!!!


Årsfest igår. Jag och Sofie satte klackarna i taket och körde all in. Levererade och sket i allt och alla o körde vår grej.

Slutade på palace och sen sängen. I morse visste man att man levde. Är fortfarande bakfull. Gym i morgon. Som vanlig. Miii...

Ja egentligen har jag inte så mycket att säga. Tackar alla fantastiska människor som gjorde min kväll. Ni vet mer än väl vilka ni är!


All yours
Erika


My aim..

Torsdag!!

Jobbat samt bråkat med Nelly.com för att de på något sätt, ja jag kan också vara lite inblandad i det hela men orkar inte dra hela baletten, tappat bort min order. Drog iväg en ny igår lite desperat men insåg idag att jag inte får dem till årsfesten på lördag. Panikslagen smsar jag alla mina vänner. Den som reagerade var Caroline "Erika kom till jobbet vid 12 så shoppar vi på min lunch!!"

Vid halv 13 så var outfiten kirrad med skor och allt... Jag är grym på att låta pengarna flyga!!

I morgon är det dags för gym vid 05.45 som vanligt sen blir det nog kontoret och sen Cubus 13-19. Där efter åker jag till mamma och pappa för att fira lite farsdag på lördagen. Planen är ju att vara bakfull på söndagen ;)

På lördag är det ju då årsfesten. Ser sjukt fram emot den! Ska bli galet!! Satt och funderade på hur de har vart de senaste åren. Var bara förra året jag kunde njuta av dem för innan dess var jag ju tillsammans med Andreas. Tyvärr så var han väldigt kontrollerande så antingen hämtade han mig eller så körde jag själv. Så nu mina damer och herrar. Nu ska jag inte hålla igen utan verkligen njuta av allt som årsfesten har att erbjuda...

All yours
Erika


When the world falls apart around us..

Helgen har gått i ultrarapid trots att jag inte har gjort någonting. Eller jo, endel saker har jag ju gjort.

I fredags startade jag dagen så klart på gymmet. 05.45 som vanligt. Var på kontoret. Och slutade hemma i soffan med Martina. Tacos och Twilight. Bra fredag.

Lördagen började med storstädning av lägenheten i tron om att Petter skulle komma på besök. Men han var tvungen att ställa in tyvärr. Istället kom Sofie och vi somnade på soffan. Vi drog och tittade på match. Kom hem och åt middag. Åkte hem till hennes föräldrar. Åkte tillbaka hit. Och somnade. Lugn och skön lördag som bara vi kan.

Idag har jag haft lite mer för mig. Var på bio med Carro och Freija. Så sjukt mysigt, och Freija var så lycklig. Nu sitter jag och Sofie, så klart, i min soffa och tittar på Eat, Prey, Love. Åh vad jag älskar den filmen!

All yours
Erika


RSS 2.0