Clean..

Då var det onsdag. Ligger i min underbara säng. Såg på Beautiful Creatures ikväll. Bra film. När jag tänker efter så var den väldigt bra. Dock så är jag lite trött på sånna filmer just nu. Kärlek. Kärlek som inte bör finnas, men finns. Jag orkar liksom inte.

Fick även ett sms idag. Från den förbjudna. Varför? Jag ska ju inte säga att jag inte gillar uppmärksamheten men det är så fel på alla sätt! Så typiskt mig att hamna i denna situationen. Sug. Kan inte heller sluta svara för då blir det fel när vi ses. Grattis fröken. Du har hamnat i ett sjukt bra läge! Heja!

Nu släpper vi det och går vidare. Lite jobb i morgon, inventering. Därefter ut till smedby för träning. Yes!

Måste kanske sova. 8-19 på jobbet i morgon. Och ja, jag är nog lite trött trots allt! Natti...


All yours
Erika


Roadtrip, a weekend apart..

Ligger i en soffa i Helsingborg för tredje natten i rad. Samt sista natten. Bror min snarkar, som vanligt. Jag ligger med musik i öronen, som vanligt.

Helgen har vart skön på alla vis. Har väl inte riktigt kunnat slappna av och har hela dagen funderat på att åka hem men valde att stanna kvar som det var sagt.

Har i princip sovit hela dagen men ska försöka somna snart. Har ju en lagom skön bilfärd i morgon.

Längtar hem lite. Konstigt nog. Hem till alla bekymmer. Varför längtar man hem när man vet att man mår dåligt där? Jo för jag har en underbar lägenhet samt att mina vänner har visat tydligt intresse av att jag kommer hem så fort som möjligt. Älskar er!


All yours
Erika


I've lost my track..

Klockan är för mycket. Ligger i sängen. Som vanligt. Har egentligen inte så mycket att säga. Kan lika väl vara ärlig.

Det är uppförsbacke nu. Är nere i en svacka. Långt ner denna gången. Är något som fattas just nu, jag vet mycket väl vad det är. Men, just nu håller jag det för mig själv. Meeeen jag hittar väl tillbaka snart. Gör jag ju alltid.

Vill mer eller mindre att det bara ska vara fredag nu. Ska då åka ner till Helsingborg. Det ska bli så oerhört skönt att komma iväg. Det vankas utgång. Galen utgång. Gutt!

Helgen därpå. Ja då ska jag jobba på travet. Fick ett meddelande om att Petter kommer upp och ska vara här med sina kompisar över helgen. Ska bli kul o träffa honom igen. Vi misslyckas alltid men nu jävlar är det dags.

Helgen därpå? Ja, då drar jag och Sofie till Jönköping. Jag saknar Petra så mycket! Helgen till ära har hon sparkat ut mannen så vi får en riktig tjejhelg. Lovely.


Det är så det ska vara. Mina vänner. Nära. Älskar er!


All yours
Erika


I'll see see you soon then..

Sofie, Christoffer och Filip åkte för en stund sen. Så nu ligger jag är i min säng. I min nya lägenhet. Älskar den. Behöver dock en matgrupp och en soffa. Soffan kommer jag att ta från mina föräldrar än så länge tills jag hittar något jag vill ha. Den är väl lite sliten men det får gå.

För övrigt händer inte så mycket. Är ju fortfarande sjuk. Men på torsdag är det jag som tränar fotboll. Ett måste. Jag klättrar på väggarna. Klarar inte mer nu.


Mår liksom inte hundra. Så stressad över att inte veta något. Folk som uppenbarligen ljuger för en. Varför? För att skona mig?

Orkar inte...


All yours
Erika


RSS 2.0