Let her go...

Precis tagit mig några sprut i näsan med min "medicin" wohoooo. Kul. Dagen började med att jag somnade vid 3. Klockan ringde 8.30. Var trött men ändå helt okej. Kollar igenom mobilen lite och hamnar i någon slags chock. Denna chock har nu suttit i hela dagen. Vart som i en trans. Utöver det har jag umgåtts med Erica hela dagen. Shoppat och bara tagit det lugnt. Inte stressat mellan butiker utan bara glidit runt. Tror vi båda behövde det.

För övrigt måste jag börja packa. Ska vara ute den 1a februari. Har inte ens planerat något. Känns lovande. Heja mig.


Har inte så mycket att säga egentligen så vi säger så. Ciao...


All yours
Erika


Not really sure how to feel about it..

Idag har jag vart hos läkaren, aka dansken, han är verkligen trevlig men man förstår inte så mycket av vad han säger. Han hittade inget fel mer än att slemhinnorna i näsan var lite svullna. Tyvärr. Men fick i alla fall recept på kortisonspray så får hoppas det hjälper lite. Jag vill träna!!

Igår ringde Lund. Skönt att prata med honom och reda ut våra små dispyter. Skönt att vara sams igen med lilla knodden.

Ja snart är det flytt ja. Jisses, jag som tänkte vara väl förberedd har inte ens kollat om jag har lådor eller ej. Bra fröken. Nä men nu i helgen får jag nog ta tag i skiten. Fast ska jobba också. Sen så vill Sofie ut i morgon. Har inte riktigt gått med på det ännu men har ju inget annat planerat i och för sig. Fast, jag jobbar ju lördag söndag. Svårt.

Åh ja just det. Har bokat en helg i Helsingborg också. Ska bli så skönt att komma iväg en sväng. Komma ifrån stöket här hemma.

Tror att jag ska lägga mig nu faktiskt. Känner att den missade sömnen den senaste tiden har börjat visa sig. Sovit en hel del idag men sitter ändå och gäspar. Så. God natt.


All yours
Erika


I do miss that...

Ligger i sängen.

Tänker.

Som vanligt.

Tänker på mitt liv. Hur jag ska, bör, gå vidare. Får ny lägenhet nästa vecka. Känns super på alla nivåer. Det jag vill är att jag återigen bli frisk så jag kan börja träna igen. Ångesten börjar tära på mig. Jag vill bara kunna använda det som ett sätt att få ut mina aggressioner. Använda det som ett sätt att filtrera.

Har förlorat en som betyder enormt mycket. På grund av missförstånd. Att jag alltid ska förstöra saker. Alltid dessa missförstånd. Varför? Jag är sämst på alla sätt och vis. Och nu? Ja. Nu. Sitter jag här. Eller ligger mer. Vill bara höra av mig. Men får backa undan. Jag tror att vi kommer att komma över detta. Men man vet aldrig. En dag så vet vi. Eller hur?

Många frågetecken denna kväll. Men en dag har vi rätat ut dem och gjort dem till utropstecken. En dag vänner. En dag.

Nähä om jag ska försöka mig på att sova? I love you all. I love you till i die.All yours
Erika


Can't stop crying..

Precis sett slutet på "Warrior". Lipar alltid sönder mig när jag ser det slutet. Så ja. Här ligger jag och lipar som ett litet barn.

Helgen i sig har vart bra. Igår så lunchade jag med Louise, min brors flickvän. Därefter gick jag hem till Lund för att sedan dra vidare till sporthallen för att se lite fotboll. Skönt med lite kvalitetstid för en gångs skull. Vi säger ofta vi ska ses men det blir aldrig av, inte på grund av mig måste jag ju påpeka.

Sen var det fest med Cubus och idag har jag varit mest seg men hunnit med Ikea, sova och myst med Sofie.

Nu ska här sovas. I morgon ska vi träffa min förhoppningsvis framtida hyresvärd!!

All yours
Erika


A new beginning..

Idag, eller enligt klockan igår, bestämdes mitt utflyttningsdatum. Den 1a februari flyttar Micke tillbaka in i denna lägenhet. På måndag får jag reda på när jag får flytta in i den nya. I värsta fall får jag bo hemma en månad. Går ju att överleva. Eller så hoppar jag mellan mina vänner, har ju fått det erbjudandet.

Jag längtar något oerhört! Ska bli så skönt. Ja jag gillar såklart denna lägenheten. Men känner att den är för stor. Har ju trots allt ett rum som jag inte använder. Vi börjar helt enkelt om på nytt. Fick nys om en lägenhet vid Kagg, lockar såklart, men denna som jag har på g är fantastisk!

Annars rullar livet på. Vi har blivit invaderade av värsta snöovädret men hoppas på bättre väder i morgon. Har endel planerat trots allt. Fika med Louise, lite fotboll, middag med Carro och sen utgång med jobbet. Det vankas trots allt nöjesfest! Ska bli sjukt kul!

Nähä dags att sova. Natti


All yours
Erika


Oh fuck..

Länge sen nu. Väldigt länge har jag insett. Skärpning fröken!

Ja egentligen har jag ju inte så mycket att berätta så kan ju vara därför jag inte skrivit något.

Nyår firades med bror och hans dam ute hos hennes brors hus. God mat och trevliga människor. Jag själv åkte hem vid 23.20 för jag kände att jag nog hade feber. Inser att grannen har ca 20 pers över så någon sömn fick jag inte.

Helgen som precis varit har vart full av fotboll. Underbart! Torsdag och fredag spenderades i Nybro. Lördagen i Torsås då tjejerna lirade. Halvdan prestation från tjejerna om jag ska vara ärlig. Blev 7e plats av 10 möjliga. Inte godkänt! Där efter bar det av hem till mor och far på middag. Söndagen blev tidig då Robin lirade vid 8.30 i Oskarshamn. Trötta och slitna åkte jag och Anna dit. Han skötte sig helt klart bra men för laget i allmänhet gick det sådär. Efter hans matcher åkte vi vidare till Nybro för att se finalerna i kommun och länscupen. Vi fick se pukeberg slå storebror Nybro i finalen för kommun och Ängö slå Trekanten(?) i län.

Sjukt bra helg enligt mig.

Vad som händer nu är att jag försöker bli frisk. Jag är inte riktigt nöjd med att vara sjuk faktiskt. Är väl inne på 2 månader snart. Sug!!!


All yours
Erika


RSS 2.0