Don't judge me..

I fredags åkte jag till Karlskrona. Att en människa kan få en att må så bra. Kanske lite för bra? Vill ha denna människan runt mig jämt. I alla fall väldigt ofta. Vi såg Sverige göra en otroligt dålig match mot Irland. Sen blev det sova då vi båda skulle iväg snabbt på morgonen.

Lördagen spenderades i butiken och sedan kvällen hos Carro och en febrig Freija.

Söndagen var det match. Sämsta insatsen av oss. Har nog aldrig sett oss spela så dåligt? Så en bra början och ett dåligt slut.

Idag har jag bokat två jobbintervjuer. Eller en intervju och ett provjobbande. Great.


Nu ska jag sova. Träning i morgon. Äntligen. Jag bör inte längta till den som jag gör.

Utöver det mår jag nog ändå rätt bra. Har väldigt bra människor i mitt liv. Äntligen. Du har varit efterlängtad.

Godnatt

All yours
Erika


Morr...

I helgen hade vi vår första träningsmatch. Matchen slutade med en förlust och ett skadat knä, igen, för mig. Laget skötte sig fint och det såg stundtals mycket bra ut. Men Södra hade bättre spel och satte sina chanser så förlusten blev med två mål mot noll. Rätt glada var vi nog trots allt när vi åkte hem. Förutom jag då som just nu, i skrivande stund, ligger med knät lindat här i soffan.

Henke, vår nya tränare, var ändå nöjd. Första träningsmatchen och som sagt såg det bitvis helt okej ut.

Ja, om någon bryr sig så mår mitt knä helt okej. Jag kan gå på det. Jag kan böja. Sträcka. Belasta. Ja jag kan det mesta. Men kan jag springa på det? Nja tveksamt. Tog några steg igår på träningen och ja. Jag tror jag får sota för det idag. Knät värker och är nog återigen lite svullet. Jag har ont på exakt samma ställe som för två och ett halvt år sen. Morr. Irriterad är jag. Som fan.

På söndag ska jag dock stå i målet istället. Vi får se hur det går. På med knäskyddet och kör! Heja oss. Första cupmatchen o allt liksom.


All yours,
Erika


Change of plans...

Helgen var helt uppbokad. Hade ställt in saker för att kunna passa alla. Men pga sjukdom så blev allt ändrat. Jag hamnade i Emmaboda på middag för att sedan hämta Sofie och Filip och åka till Christoffer.

Mysig lördagskväll med familj och goda vänner resulterade i att jag somnade väldigt fort när jag kom hem.

Idag, söndag, har jag gått på promenad, gymmat och solat. Skön dag helt enkelt.
Nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik samt kikar på film. Salt. Bra film, men sett den ett par gånger därav musiken.

I morgon påbörjas en ny vecka med nya utmaningar. Ska bli kul o se vad denna veckan ger. Nedräkning till första träningsmatchen är påbörjad. På lördag ska vi testa oss.


God natt. Om en stund.


All yours
Erika


I miss you...

I onsdags var vi tyvärr tvungna att avliva min älskade varg. Vår schäfer Jaquline. Åh vad jag kommer att sakna att burra in mitt ansikte i hennes fantastiskt vackra och mjuka päls. Jag kommer sakna henne mer än jag någonsin trott. Jag tänker inte gå in på detaljer utan det var bara en av de jobbigaste dagarna i mitt liv.

I love you!

All yours
Erika


Let me down easy..

Då det ändå finns endel som läser min blogg så får jag väl ta och uppdatera den lite.

Förra helgen var magisk.
Middag med Carro samt bio. En liten dejtkväll. Därefter kom en vän från Karlskrona och sov hos mig. Mysigt med en liten "inneboende" blir nog så nästa helg också. Mysigt värre!

Veckan flöt på. Varken något speciellt som bör och inte bör nämnas. Gjorde en grym träning på tisdagen för att sedan ha läskigt ont i benhinnorna och prestera noll på torsdagsträningen. Bra.

Helgen som vart innebar hus/hundvakt i Emmaboda på fredag/lördag. Sen mötte jag upp Sofie i Nybro och åkte till Jönköping för en kort weekend med bästa Petra. Underbart att träffa pluttan.

Nu ligger jag i sängen. Ovanligt? Nä.

Godnatt


All yours
Erika