Dear darlin'....

Sitter här i soffan, en lördagskväll. Enligt mig så kan man inte spendera den på något bättre sätt när man har haft en tuff dag på jobbet. Det har verkligen vart totalkaos men det är nästan då jag trivs som bäst. Så nu sitter jag som sagt här i soffan. Dagen har vart en bra dag. Frukost med Frida, som jag inte träffat på säkert ett år vilket var sjukt kul. Blev en sån där spontandejt som bokades igår.

I morgon bjuder Carro på hotellfrukost sen ska vi hänga hela dagen tills det är dags för mig att dra på match. Hoppas på att prestera lite, har inte gjort det på ett tag är ju trots allt två matcher kvar. Kämpa nu Wessberg.

Utöver det så fortsätter jag förvånas över människor. Så härliga människor jag har runt mig. Fantastiskt!


All yours
Erika

Fuckitty fuck face..

Det är väl lite så min vardag känns just nu.
Mobilen har gått sönder, eller rättare sagt skärmen.
Fotbollen går åt helvete.
Min kropp går åt helvete.
Som grädde på moset så har jag från och med månadsskiftet inget jobb.

Ja det som kan gå fel just nu går fel. Underbart enligt mig. Verkligen.

Åh, ja just det. Sofie åkte idag iväg. På sin resa. 5-6 månader. Jag är oerhört glad för hennes skull men för mig kommer det nog kännas som en evighet.


All yours
Erika

Guess what...

Blev precis inbjuden hem till en kär gammal vän som för lite än ett halvår sen fick en sjukt söt liten dotter. Ja. Är det bara jag som ser det ironiska i det hela? Jag. Med ett barn. En bebis. Vad hände där? Ja, ni som känner mig vet att jag och barn går inte riktigt hand i hand. Mina småkusiner skrek så fort de såg mig.

Ja. Detta ska bli intressant men samtidigt sjukt kul. Jag ser verkligen fram emot det. Ska bli oerhört kul o träffa Natha igen men även lilla tösen. Har jag tur så kanske även Johan ramlar in innan jag ska åka igen. Så, om inget förutsett händer så är det där jag kommer befinna mig på måndag. Räknar ner lite i smyg.


All yours
Erika


When I'm yours...

... I'll never leave your side. I'm yours forever.All yours
Erika


Like the leaves on the trees..

Im fallin'


Jag vet att det var länge sen jag skrev nu. Det händer så klart saker i mitt liv. Men jag vet inte om det är saker som jag ska dela med mig av. Det har kommit in personer i mitt liv denna sommaren som har fått mig att må bra. Samtidigt. Så har de fått mig att må dåligt. Jag är så förvirrad samtidigt som livet rullar vidare. Jag vet varken in eller ut. Jag går och bär på en ilska som är obeskrivlig. Vet inte vart den kommer ifrån och jag vet inte hur jag ska bli av med den.

Ligger just nu här i soffan. Idag var det b-lagsmatch mot Hossmo. Jag var målvakt. Tjejerna skötte sig bra och jag släppte in två bollar så förlusten var ett faktum. Varför jag gick in i mål är för att vila mitt knä. Men, jag har ont nu ikväll. Jag tänker bara på vad folk säger till mig. Jag kanske borde ta tag i det? Men jag har ju inte tid med det här. Jag har inte tid och ingen ork.

Nu ikväll så frågade jag Coach om min prestation. Han säger att jag skötte mig bra men saknas på planen som utespelare så jag kommer nog att hamna där ute igen trots att det var han som ville ha mig i mål för att vila mitt knä. Driver den här mannen med mig? Försöker han verkligen ställa till det för mig? Här går vi ut o säger att jag ska stå i mål resten av året och sen tar han tillbaka det? Han är expert på att sätta griller i min hjärna den där mannen. Lite väl ofta om jag ska vara ärlig.

I morgon ska jag försöka träffa min Enhorning igen. Världens bästa människa som får mig att må ypperligt bra, när vi har det bra... Ska försöka få honom att lära mig åka longboard. Ja jag ska nog det trots allt.

Nä ska jag o mitt knä lägga oss nu?


All yours,
Erika


RSS 2.0