It's like a spell..

När jag var som surast. När jag var på väg att släppa taget. Självklart så händer det. Det som man har gått och längtat efter i smyg. Så ja. Tillbaka på ruta ett. Att se fram emot varje tillfälle är fel. Allt är fel. Men ändå sker det. Sug, sug, sug.

Det är midsommar för övrigt. Och idag är det en månad kvar tills jag fyller 26. Jajamensan. Ett år äldre men ändå inte visare. Jag kommer då säkerligen jobba eller hålla på att packa. Egentligen har jag inte så mycket att skriva.

Midsommar var bra. Var med familjen och bara återhämtade mig. Njöt av stillheten och tystnaden. Det är vad jag behöver. Lugn o ro liksom.
I morgon är det träning sen jobb måndag. Ledig tisdag och match på kvällen. Jobb onsdag sen ledig resten av veckan. Vilket jag ska fira med att vara hund/husvakt åt mor o far.

That's all...All yours
Erika


Hell no...

Jag känner att jag börjar bli sjuk igen! Men är väl för att vi sänkte ACn i bilen idag. Fan med. Att man inte tänker liksom. Skit.

Igår var det match, vi spelade 1-1 mot Färjestaden. Jag tänker inte prata om den mer än att vi spelade ok. Inte mer. Inte mindre. Jag var arg. Dom var svin. Ah men ah. Jag var inte glad när jag drog hem.

Fredagen spenderades med Anna.

Torsdagen blev en utgång. Mötte upp Denis och Ari med Sofie. Sjukt lyckad kväll får jag tycka. Sprang även på snygg Robert. Skulle setts ikväll men så blev det tyvärr inte utan vi får försöka plocka ihop något nu i veckan istället.

Ah utöver det så händer inte så mycket. Sitter fast i samma tankegångar som i mitt förra inlägg. Fattar nada. Dags för Erika att fylla sitt liv med annat. Heja mig.


All yours
Erika


I feel an emptiness...

Igår var en skön dag. Var med Carro och Freja på Plantagen och köpte blommor till deras balkong. Resultatet blev väldigt fint och jag fick visa mina gröna fingrar. På eftermiddagen åkte jag och Anna till Mörbylånga för lite fotboll. Därefter blev det nån timme eller två i sängen för att förbereda sig för en utekväll med Erica och Admir. Vi hamnade på Manjana Manjana, eller hur fan det stavas. Sprang på Filip men utöver det så fanns det inga känningar på plats. En rätt tidig kväll blev det trots allt.


Idag har jag bara legat i sängen och tagit igen nattens missade sömn. Blev en runda bort till Robban och hans tjej också.

Det är för övrigt konstigt hur en människa kan nässla sig in i ens tankar. Att man tänker på denna personen trots att man har någon annan som bör uppta ens tankekraft. Varför blir det så? Jag blir tokig på min hjärna. Den ställer bara till...

Nu tänkte jag försöka sova. Är ju trots allt match i morgon.


All yours
Erika


I need some sleep...

Ja då ligger man här återigen sömnlös. Varför kan jag inte bara få sova? Jag hade varit så oerhört tacksam. Är väl inne på två-tre veckor med dålig sömn. Ligger och rullar. Svettas. Vaknar hungrig. Ja listan kan göras lång.

Nu vet jag inte varför jag inte kan somna. Är egentligen trött men kommer inte till ro liksom. Kanske dags att hitta sig någon att sova med? Kanske kan somna tryggare då? Eller vad är problemet? Ah nä, jag ska fundera lite på vad sjutton som är problemet.

I morgon är det onsdag och då är det dags för dag 3 av 5 jobbdagar. Ja jag vet att det är en vanlig arbetsdag för alla men jag har genom åren betat av olika jobb och får nog allt säga att det är nog mer krävande 8 timmar där än 8 timmar någon annanstans. Efter jobbet ska jag kasta mig i bilen och åka ut till Smedby. Match dags. Ångest. Jag är sjuk och skadad. Men av någon anledning vill Henke ändå ha mig startandes i morgon. Nä. Ärligt talat förstår jag inte. Vi har bättre spelare än en sjuk och halvskadad jag. I allmänhet så förstår jag mig ju inte på honom och hans påhitt. Kommer jag någonsin göra det?

Utöver det så känner jag att jag gärna skulle vilja få någon slags hint från den där mannen om hur man ligger till o så. Men ah. Det kan jag väl glömma det med.

Nä försöka sova nu kanske? Ja. Då säger jag och min huvudvärk godnatt....


All yours
Erika


I hate being weak..

Ja en månad senare så skriver jag. Igen. Alltså det händer inte allt för mycket just nu. Jobbar. Tränar. Spelar match. För laget går det sådär. Vi ger inga bra resultat och efter 5 matcher har vi målskillnaden 18-21 vilket är uruselt! Hoppas på en vändning. Snart!

Annars så har jag fått en lägenhet. Så flyttar den 1a augusti. Äntligen.

Ja och just nu i skrivande stund är jag galet förkyld. Skadade knät i onsdags och fick på köpet en jävla förkylning. Alltså fy fan. Jag är sämst på att vara förkyld! Jag blir så jävla ynklig!

Nä nu måste jag bli frisk igen så jag kan fortsätta träna. Kommer bli tokig annars.

Nä. Sova nu kanske?

All yours
Erika


RSS 2.0