Who do you think you are?

Helgen har självklart behandlat mig väl. Jobbade igår och det var helt jävla galet i butiken. Lönehelg till ära..
När jag åkte hem ringde jag till min tränare och frågade hur det gick för småtjejerna i deras cup och han sa att de hade tagit sig vidare till nytt gruppspel och att jag var välkommen att komma och hjälpa till om jag ville. Så ja, jag åkte hem, slängde i mig lite mat och åkte ner till sporthallen för en kväll med fotboll.. Tjejerna kom till semifinal vilket jag tycker är oerhört starkt då det egentligen inte var rätt ålder.

Idag har det också vart jobb och julskyltning. Vädret var inte på vår sida så det var hyffsat lugnt i butiken. Som vilken fredag som helst, galet men inte fullt så galet som igår.  Efter jobbet har jag bara legat i sängen och tagit igen mig och läst bok. Mina känslor har åkt upp och ner. Vet inte vart jag ska ta vägen men allt löser sig till slut..

Mitt nästa mål måste helt klart bli att jag ska fixa en lägenhetshelvete... Blir så fruktansvärt irriterad över att det ska vara så jävla svårt!!!


För övrigt så fick jag reda på att jag nu kommer att vara första keeper resten av inomhussäsongen och troligen tills Anna får ordning på sin fot. Ska man skola om sig helt? Kan ju funderas över helt klart...


Nä...

Natti

All yours
Erika

Beautiful life..

Är på tipp topp humör trots att jag är sjuker och alldeles för feter.

Haha, ja det sista är väl lite med glimten i ögat men något måste jag ju helt klart göra åt det. Byxorna var iofs väldigt slitna då de var mina favoritbyxor men ändå, de sprack!!! Så nästa vecka, efter att ha peppats av Sara och Lollo, så ska jag fixa kort på friskis och joina damerna på diverse pass. Fan vad gutt! Fick ju lite lagom ångest herrom dagen när jag klagade lite för Rickard om att jag inte har tid att träna och han kräker ur sig "Erika, jag tränar 5 gånger i veckan och har heltids jobb. Du har ingen ursäkt alls" Ja, jag skaaa Rickard! Du kan ju peppa mig stället ass ;) Men jag tycker om dig i alla fall :)

Utöver min förkylning och fettma så mår jag toppen som sagt.

Denna vecka består av jobb jobb o jobb, men har ju vart ledig 2 dagar i alla fall. Men jag älskar ju att jobba så jag klagar definitivt inte! Idag fick vi ju även en mastodont leverans så i dag har man gjort många knop. Förutom när jag bjöd på en dans i butiken med vår nya tomteluva som både rör på sig och sjunger. Men ah, den bjuder jag ju helt klart på.


Min förkylning har självklart gjort sig påminnd idag, och när jag åkte hem från jobbet kände jag faktiskt att jag svettades endel och hade ett tryck över bröstet. Så tanken var att krypa till korgs tidigt i afton, men det vet ju både du och jag att det inte kommer bli ;)
Så alltså, i morgon jobb, lördag jobb och söndag jobb. Så jävla kul!
Älskar när det händer saker... Det är det bästa! Tanken hade ju vart att åka och hälsa på min fin fina kusin en helg i Linköping men jag är rädd för att det får vänta då jag är uppbokad i princip varje helg fram till nyår. Jag kommer efter nyår älskade kusin.


Fan skräpförkylning, bort bort boooort!!



All yours
Erika

I wish i was the keeper of the keys..

I wish I were the keeper of the keys.
I could help you out instead of breaking in.
Oh, sweetheart, when the blues come marching in..
Oh, sweetheart, won’t you lean into my arms again?






Nu jobb, syns ikväll...


All your
Erika

Like a drug..

Late at night when I’m all alone, can’t sleep cos I’m all alone
Think I need something, like a drug I just can’t win
On my knees darling, so demanding, find a vein sweetheart, plug yourself in.

You’re like a drug that I just can’t kick
I give you up and it makes me sick
The shakes come on and they come on quick
You’re like a drug that I just can’t quit




All yours
Erika

Har hon glömt säga att hon är väldigt nöjd nu?

Hon är mörk.

Hon har ett fantastiskt jobb. Eller två egentligen.

Hon är nöjd med sig själv.

Hon njuter av vardagen, den lilla vardag hon har.

Hon har säkerligen lägenhet efter nyår.

Hon har knappt en ledig helg fram till nyår, och hon älskar det.

Och ja, hon har de mest fantastiska vännerna man kan få.



Men det finns något som gnager. En längtan. Ni vet vilken det är. Men denna får stoppas undan till möjligheten ges. Nu ska hon leva detta fantastiska liv som hon har förtjänat mer än någon annan.


Och för övrigt, min älskade vän.. Du är starkare än du tror. Jag finns vid din sida 24/7 om så behövs. Kan jag så kan du. I belive in you... Vill du ha mer så säg! Jag finns... Du får komma hit sen när jag har lägenhet. Då är det du och jag en hel helg. Bara kom... Jag lovar. Det kommer bli bra..



All yours
Erika

So high..

God afton mina älskade..

Ja här går det ju inte så vilt till, men det är ju för att jag jobbar mycket och är så jävla trött. Jag minns knappt när jag senast bloggade så fick kolla upp det och insåg att det var senast i tisdags. Så ja, vad har hänt sen dess?

Onsdag, jobb och stängning efterföljt av ett personalmöte. Fick även springa iväg till min kära vän Clas Ohlsson för att köpa mig en skruvdragare då jag har fått titeln Handyman på jobbet och det finns lite saker att skruva upp helt enkelt. Lekte även hobbyelektriker och installerade lampan i taket. Personalmötet var givande och när jag väl gick hem så var lagret en fröjd för ögat.

torsdagen var det frissan som väntade och är fruktansvärt nöjd med resultatet. Inte ofta man är det faktiskt, men nu, fruktansvärt nöjd. Blev ju mörk igen men åkte dit i tron om att jag skulle förbli ljus men var tydligen grön ute i topparna så ja det var bara att köra på. Kikade även in på jobbet för att se så de skötte sig och där mötte ett kaos mig. Leveransdag och jag vågade inte titta ut på lagret, ville inte se skiten.

Fredagen
spenderades bakom datorn, överröst av papper och konteringsstämpeln i högsta hugg. Slet mig i håret och grinade en hel del men tillslut löstes alla plus och minus sig. Blev en tidig kväll då det var jobb som väntades på lördagen.

Lördagen blev som väntat kaosartad, varför skulle den inte bli? Tjejerna hade inte hunnit klart med den stora leveransen så som en stormvind flög vi fram och tog hand om det sista innan öppningen. Under dagen blev det mest att serva kunderna, småplocka lite här och där och bara försöka finnas tillhands till allt och alla. Fruktansvärt mycket folk i butiken men det är ju då man trivs som bäst. När det bara vimlar av folk. Då är man i sitt esse så att säga. Jobbade ju 9-16.30 vilket blev 9-17 och det innebar att det blev kaosartad iordning fixande då det vankades årsfest. Svängde in på kontoret då bror, som så snällt ställde upp på att köra mig till Mia, behövde ladda sin mobil. Så jag passade på att svida om till feststassen lite panikartat. Därefter dundra iväg till Mia där jag ockuperade toan för att fixa till det sista. Prat, snacks, alkohol och mina tjejer. Perfekta förfesten.
Vid kvart i sju drog vi tills årsfesten som blev som vanligt jävligt lyckad. God mat, lotter och prisutdelning. Grattis Anna och Lollo till årets komet och spelare. Sen Robin som tog hem herrarnas komet pris, kommer dock inte ihåg deras årets spelare men grattis till honom också såklart :)


hemma hos mia, blev inga mer bilder, tråkigt



Kvällen fortsattes på Palace dä det var väääldigt länge sen jag besökte. Kände mig jävla gammal, men kan ju vara för att det var 4-5 års skillnad mellan mig och tjejerna. Men det kan jag ta. Vi hade ruskigt kul i vilket fall. Tack Malin, Emelie, Sara och Frida för sällskapet, och grabbarna från herrlaget så klart.

Idag har man inte vart stark för fem öre. Sov hos min lille Bob. Han är en bra bror helt klart. Det blev en gyrostallrik till frukost. Efter ett tag hittade vi hem och det blev lite firande av älskade far. God middag och lite tårta (som jag inte åt) och nu sitter man här efter att ha uppdaterat sig om vad som hänt i Jönköping (hos Petra) och lämnat en statusrapport från mig.

Snart är det sängen, ja klockan är bara halv nio men det skiter jag i. Är sepe trött och har sovit dåligt i natt. I morgon är det jobb på hörnet igen och då ska jag ta mig an lagret. Det ser vi framemot. Ja jag är störd, men jag gör verkligen det. Ska bli gutt att få ordning på det igen...


Nu säger vi godnatt. Typ i alla fall adjö för i afton.


Åter igen. Tack för en super duper kväll. Nu laddar jag om för en ny jobbvecka, lasergame i morgon med kollegorna, personalfest med hela gallerian på fredag och så kommer bror och Johanna hit. Bra vecka helt klart. Ja bio på onsdag med Caroline också. Fruktansvärt bra vecka..


All yours
Erika

I wish you had met me for the first time today and not yesterday..

I vilket fall, ett tag sen jag bloggade. Jobb och fotboll har vart det som har vart den röda tråden sen jag skrev senast. När det nu var.

Helgen blev det 3 dagar fotboll istället för en. Vår målvakt skadade sig när det var 5 min kvar av första matchen på fredagen så det var bara att ta på sig tröjan och hoppa in i mål..

Lag 1, som spelade på söndagen, tog sig vidare till slutspel på söndagen och lag 2 som spelade på lördagen gick det inte lika bra för. Allt som allt fick jag ihop 9 matcher i mål och 1 match ute. Så ja, lite drygt 200 matchminuter spelades. Det var en trött kropp som tog sig ur sängen idag. Tyvärr ledde denna fotbollshelg till att det inte blev något Helsingborg så det tar vi igen i helgen...

Det vankas årsfest mina vänner! Men innan dess är det fem dagar. Två dagar på hörnet aka TGR butiken. Och säkerligen en eller två dagar på kontoret. Ja jag var ju där idag så två blir det med all säkerhet då det är momser och sånt skit nu.

Missar träningen på onsdag då det är personalmöte. Men ska ju ta tag i gymmet nu ju så det kommer bli super det här. Love it!

Känns fruktansvärt bra nu! Love my life!


Nu säger hon natti natt


juuuuust love this song...

All yours
Erika


Tröttheten..

God morgon mina vänner!
Varför säger man så om det inte är det? Är det en slags lycko önskning? I vilket fall.. upp och hoppa vid 6 idag vilket kändes sådär då jag somnade vid typ ett snåret. Varför så tidigt tänker du då? Jo för att Bob var hemma och han skulle börja jobba vid 8 så ja. Upp och hoppa!

Som sagt, käre bror var så snäll och gjorde mig sällskap hemma igår vilket innebar pizza och How I Met Your Mother. Tyvärr så kände man sig allmänt fet och osexig efter men det ska vi ordna upp. Vi tar tag i det i kväll/i morgon.

Men först jobb. Även idag är det öppning som gäller vilket då innebär att jag börjar vid nio. Idag kommer jag att befinna mig på hörnet Kaggensgatan/Norra Långgatan i 7 timmar alltså till klockan 16. Så välkomna..

Efter jobbet så blir det en dejt med fröken Gustavsson, även kallad Agge eller Angelica om man ska vara lite mer formell. Därefter är det träning och ska jag vara ärlig är jag fruktansvärt osäker på om jag kommer orka men jag vet att jag borde. Det är ju trots allt cup på fredag. Så alltså, åka hemifrån vid 7 och komma hem vid 22. Fantastisk dag!

I morgon har ju då jag och min bror bokat en träning på Actic så nu jävlar ska vi komma igång. Mitt mål är att få ordning på mitt knä samt bli allmänt vältränad. Så jag har ju självklart pratat med Caroline om att jag gärna ser att hon gör mig sällskap några gånger vilket kommer att innebära att jag förhoppningsvis får lite av hennes motivation. Detta ska bli ett bra slut på detta året. Jag vet det. Och lyckas inte Carro med det har Sofie lovat att coacha mig med dagliga sms om att jag ska iväg och träna.. Hon är bra hon! Min smula..

Bokade även in premiären på bio den 16e med Carro. Shit jag ser lite fram emot den filmen. Har faktiskt lyckats låta bli att se trailern men den börjar nog snart gå på tv om jag inte misstar mig.

För övrigt så funderade jag igår på hur mitt 2011 har sett ut. Jag satte upp 8 mål detta året och jag har lyckats ro typ 6 i hamn. Har skolan och knät kvar. Men det löser sig. Funderar på att fixa det också. Klarar Sofie av det så.. Ja jag ska fan klara det till nyår! Shit vilket bra år det skulle bli då!

Nej men som sagt. Hur mitt år har vart. Jag kan hitta 5 saker som har präglat detta året. Helt klart att jag blev singel motvilligt. Nästa är när jag insåg att det var det bästa samt att jag hade gett 2 år för mycket för en dålig relation, ja det var det, men jag lärde mig saker man får se det så. Att jag kom igång med fotbollen igen. En fantastisk sommar med fantastiska människor. Sist men definitivt inte minst min anställning på TGR. Jag trivs som fisken i vattnet hos mina tjejer. Det kommer bli super bra detta!!! Jag hade kunnat säga en sak till, och jag vet att några vet exakt vad jag pratar om men it's a secret! ;)

Ja jag vet att jag var inte mycket att hänga i julgran i våras. Men nu är jag definitivt stjärnan på toppen av den. Jag älskar mitt liv! Nu ska vi bara ta och skrapa fram en lägenhet! :)

Nä dags för frukost, nr 2. Kanske hinner med en tredje innan vi öppnar butiken. Som jag sa till Rickard igår, jag äter som om jag hade 5 träningspass i veckan. Synd bara att jag har ett pass i veckan. Men det ska ju ändras på.

Ha en fantastisk dag mina vänner så hörs vi ju.

All yours
Erika


RSS 2.0